- 10 Nisan 2014
- 43.939
- 116.688
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #10.781
kaybedinceeee beni bul hemennn.bir iki sevmediğim kişi varrr.onlara göndereceğimm seniiBende genelde sakin biriyim hatta bir çok insana göre stabil biriyim . Ama benimde sabrımın bir ti noktası var , ozaman da kendimi kaybediyorum .
Owww bayılırımmmm güzel pataklıyor musun pekiBende genelde sakin biriyim hatta bir çok insana göre stabil biriyim . Ama benimde sabrımın bir ti noktası var , ozaman da kendimi kaybediyorum .
Gelmemmi kiralık manyaklar gibi koşup gelirim hemenkaybedinceeee beni bul hemennn.bir iki sevmediğim kişi varrr.onlara göndereceğimm senii
Ne ekeceksin bakalım?Bende bişeyler ekeceğim . Ama nisanın sonrarına doğru . Malum buralar hala soguk oluyor .
Yabancılar korkak oluyor genelde siddete gerek kalmıyor am ortalığı ayağa kaldırıyorum. Bi defasında benim exle kavga etmiştim , adamı bi güzel pataklamıstımOwww bayılırımmmm güzel pataklıyor musun peki
haketmiştir oooooooooo.ama bıçakla kovalama bir daha sakınn sopaylaaa kovalaaaYabancılar korkak oluyor genelde siddete gerek kalmıyor am ortalığı ayağa kaldırıyorum. Bi defasında benim exle kavga etmiştim , adamı bi güzel pataklamıstımhatta hızımı alamadım gittim mutfaktan bıçak aldım adam evden kendini zor attı
Elma , armut , böğürtlen , frenküzümü , blueberry ve asma üzüm. Bahçeyi baya bir yenilemem gerek . Bide 6 m2 kadar sera yaptıracağımNe ekeceksin bakalım?
Senden korkulurYabancılar korkak oluyor genelde siddete gerek kalmıyor am ortalığı ayağa kaldırıyorum. Bi defasında benim exle kavga etmiştim , adamı bi güzel pataklamıstımhatta hızımı alamadım gittim mutfaktan bıçak aldım adam evden kendini zor attı
Zaten bişey yapacağımdan degil , sinirlenince ne kadar deli olduğumu anlasın istedim. Gerçi daha 23-24 gibi bişeydim ozamanhaketmiştir oooooooooo.ama bıçakla kovalama bir daha sakınn sopaylaaa kovalaaa
polo33 bugün göründü mü hiçç?Senden korkulur
Bir ara gördüm sankipolo33 bugün göründü mü hiçç?
Elma , armut , böğürtlen , frenküzümü , blueberry ve asma üzüm. Bahçeyi baya bir yenilemem gerek . Bide 6 m2 kadar sera yaptıracağım
Reis modemi parçaladı herhaldepolo33 bugün göründü mü hiçç?
geriye börtü böcek kaldııı.sen çin e tayvan a falan gittt en iyisii madem değişik yemekler arayışındasınnnSen zahmet etmeyeydin ben sana kasa kasa verirdim meyve sebze et göresim hiç yok bıktım ben daha farklı yemek arıyorum artık
Keşke yakın olsaydın gelir bolca toplat giderdim . Bahçende olmasıda ayrı bir mutluluk veriyorSen zahmet etmeyeydin ben sana kasa kasa verirdim meyve sebze et göresim hiç yok bıktım ben daha farklı yemek arıyorum artık
keçiyi de severdikkkkkk.gelirkennn söz sana eti karam ve taze brokolii getireceğimm züleyhaaaaaaKeşke yakın olsaydın gelir bolca toplat giderdim . Bahçende olmasıda ayrı bir mutluluk veriyor
Kapsül yemek olsungeriye börtü böcek kaldııı.sen çin e tayvan a falan gittt en iyisii madem değişik yemekler arayışındasınnn
Ben söz vermiyorum. Brokoli burda etten daha pahalı . Ben de bolca yulaf ve çikolata getiririmkeçiyi de severdikkkkkk.gelirkennn söz sana eti karam ve taze brokolii getireceğimm züleyhaaaaaa
Gel ben sana yemek yapayım. Benim yemekler lezzetli oluyor , ağız tadıyla yersinKapsül yemek olsunhap gibi içeyim gitsin bitsin. Dünya nimetlerinden tat tuz alamaz oldum
Cacık içiyorum bol bol salatalıkla besleniyorum
Yolunuz düşerse yazın beklerim kızlar doğa mız var gönlümüz var meyve sebze var yazlık kışlık herşeyinizi doldururumKeşke yakın olsaydın gelir bolca toplat giderdim . Bahçende olmasıda ayrı bir mutluluk veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?