- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.731
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #10.821
Hafif ama sen böyle ballandıra ballandıra yersen yağ oluren hafif yemek değil miiiii?
Bizimki derken kimin? Bizim Türkiye de bütün esnaf batık durumdaBurdada tam tersi sanki . Bizimkinin dükkanı ful işliyor .
Evet pizzariası varsenin ki yemek işinde mi?oraya gelirsem beraber sopalarızzzzz onuuu.ama söyleme önlem almasınnnn
Benim ex işte onu diyorumBizimki derken kimin? Bizim Türkiye de bütün esnaf batık durumda
aynen kira için aramıyoruz bile aylardırrrr.geçen ay 2 kira yatırdı aylarr sonraaa .güzellik ve lazer merkezi kim gider kiii pandemi deeeBizimki derken kimin? Bizim Türkiye de bütün esnaf batık durumda
pizzayı da çok severim ne yapsak kii. buldumm önce iyi davranıpp pizzaları yerimm sonra döverizzzzEvet pizzariası var
Önce yer sonra döverizpizzayı da çok severim ne yapsak kii. buldumm önce iyi davranıpp pizzaları yerimm sonra döverizzzzö
Nerede dükkanı o lavuğun karşısına dükkan açacağımBenim ex işte onu diyorum
Niye ? Telefondada mı virüs bulaşıyor yoksa ?aynen kira için aramıyoruz bile aylardırrrr.geçen ay 2 kira yatırdı aylarr sonraaa .güzellik ve lazer merkezi kim gider kiii pandemi deee
tabelaya da karşıda kaç paraysa bende 10 tl daha ucuzz yazzzzzNerede dükkanı o lavuğun karşısına dükkan açacağım
Burda , isvecteNerede dükkanı o lavuğun karşısına dükkan açacağım
parasıı yok ölü taklidi yapıyorrrr napsınnnnnNiye ? Telefondada mı virüs bulaşıyor yoksa ?
Sende demans taklidi yapıyorsun ozamanparasıı yok ölü taklidi yapıyorrrr napsınnnnn
aynennnnSende demans taklidi yapıyorsun ozaman
Benim bi kiracı vardı kirayı 6 ay yatırmadığı gibi çıkması içinde üstüne para vermiştikaynennnn
Amcam ne güzel isveçe götürecektir beni benim kafa aptal istemedimBurda , isvecte
İsveç temiBenim bi kiracı vardı kirayı 6 ay yatırmadığı gibi çıkması içinde üstüne para vermiştik
Ben Züloşa aldım hediye ceviz ve fındıksevgililer günü de yaklaştııı millett
türkiyededir o .bizim usülllllİsveç temi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?