geyik bizim işimiz

Çok iyi vermişsin . Neler yiyorsun yada yemiyorsun mesela ?
sabahları sadece kahve ve peynir öğlen çorba.akşam çorba ve sebze yemeği.ekmeği kestim.ama çikolata yiyorum hala maalesef.vitamin ihtiyacımı haplarla sağlıyorumm.zayıflayınca normal yeme düzenine geri döneceğimmm

Şok diyet yani hatta kahve+peynir aklima.direkt atkins ve isvec diyetini getirtti

Acıkmıyormusun? Bunlar benim ara öğünde yedigim şeyler

Bir haftada 3 kilo Allahım hayal gibi önceden verirdim de simdi ayda 3 kg sıkı diyetle zor gidiyor
devamlı hareket halindeyim ama.1 ay önce yan gelir tv izler kitap okurdum ekmek almaya bile arabayla giderdim.artık kızımla yürüyerek gidiyoruz.asansör yerine de elimde ağır şey yoksa merdivene döndümm

Ozaman 50 kilo normal sanırım . Benim kız çok kilo almış son zamanlarda . Sanırım erken ergenliğe girecek . Hızlı kilo alması korkutuyor beni ..
Iste ideali 50 ama 3 sene önceki diyetisyen bana size 60 normal çünkü kemik yoğunluğunuz yüksek dedi yani iri kemikliymisim buyuk bir hayal kırıklığı olmuştu benim icin çünkü baslangicta zaten 62 idim

Şok diyet yani hatta kahve+peynir aklima.direkt atkins ve isvec diyetini getirtti
yok bu uyduruk ceycey diyeti.perfectil diye bir vitamin b12 ve demir hapı kullanıyorum.c vitamini zaten alıyorum her gün 1 tane.güneşe az çıkıyorum diyed e devid3.saçlarım aşırı dökülüyordu.şimdi düzeldilerr hızla uzuyorlar.ama tırnakları da aşırı uzatıyor ondan memnun değilimmm

Iste ideali 50 ama 3 sene önceki diyetisyen bana size 60 normal çünkü kemik yoğunluğunuz yüksek dedi yani iri kemikliymisim buyuk bir hayal kırıklığı olmuştu benim icin çünkü baslangicta zaten 62 idim
Banada 58 diyor ama 58 olsam hemen göbeğim çıkacakmıs gibi geliyor . Zira ailemde genelde göbekten alıyorlar

şimdi kaç kilosunn.benim diyetisyenim yaşa göre de kilo olmalı derdi 10 ar yaş attıkça yanii.20 yaşında 45 kilo normal ama 30 da sıska sağlıksız görünüşe sebep olur demiştiii

Sen aslında zahmet edip bunlarıda yeme bence . Tozla hazırlanan diyet içecekleri var onlardan hazırlayıp iç mama gibi

devamlı hareket halindeyim ama.1 ay önce yan gelir tv izler kitap okurdum ekmek almaya bile arabayla giderdim.artık kızımla yürüyerek gidiyoruz.asansör yerine de elimde ağır şey yoksa merdivene döndümm
Çalışırken cok kosturuyordum sozde masa basi ama ben odalar arasi dolaniyor, ust kata in cik hem aktiftim hem yoruluyordum pandemide kilo verdim ama :) çünkü duzenli yemiyorum 2 öğün (diyetisyen de boyle liste vermisti) sabah yumurta peynir zeytin belki 1-2 dilim.ekmek aksam da tek corba ictigim.de oluyor kofte/tavuk yanina salata ayran tarzı yaptigim da
Yani aslinda sagliksiz da beslenmiyorum
Sadece arada tatli krizi yasiyorum ama çikolata yanina sütle geciştiriyorum badem ceviz zaten evde eksik.olmaz
Çalışırken disaridan da yedigim oluyordu ara ögün yapamiyordum sadece yogunluktan aklima gelmiyordu

Ooo sen takviyelerle yasiyorsun
Benim de demir hapim var sabah ac karnina, d vitamini de reçeteli ilaclarimdan biri ama her gun kullanmıyorum aklima gelirse
Devit damla güzel, normalde 1 bardaga 15 damla ekle deniyor ben o 15 damlayi cay kasigina damlatip ardindan su içiyorum onu eczaneden 8 liraya almistim receteli.olan suda eriyen kimyasal bir fanta tadi olan efervesan tabletten ama damla daha pratik ve tadi yok ic gitsin :)
Doktora sordum c vitamini icin takviyelere hayir dedi
Sac dökülmesi demir ve B12 eksikliginden olabilir bir de çinko da etkiliymis onda.

yok akıllandımmm aynada kendimi görünceee.ama aynadan kendine bakmakta tehlikeliymişşş alimallahhhh isveçe yerleşip kendime kadın bir eş neyim alırımmmmm.
Yaa ben aynalari cok severim ama evimde 1 tane gardirobun var kilolarimla bile barismisim Allahim ne güzelim diyorum kendi yansimama - belki bu motivasyon kilo vermeme yardimci olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…