- 10 Nisan 2014
- 43.843
- 116.561
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #11.321
sabahları sadece kahve ve peynir öğlen çorba.akşam çorba ve sebze yemeği.ekmeği kestim.ama çikolata yiyorum hala maalesef.vitamin ihtiyacımı haplarla sağlıyorumm.zayıflayınca normal yeme düzenine geri döneceğimmmÇok iyi vermişsin . Neler yiyorsun yada yemiyorsun mesela ?
ben de 1.57Benim boy 155 ama
Bir haftada 3 kilo Allahım hayal gibi önceden verirdim de simdi ayda 3 kg sıkı diyetle zor gidiyorbaşladım evet 70 dim 67 oldum bu haftada bir 3 kilo veririm yürüyüşe de başladımmm.bir de eliptik bisikletle çalışıyorum evde akşamları
Ozaman 50 kilo normal sanırımBenim boy 155 ama
Şok diyet yani hatta kahve+peynir aklima.direkt atkins ve isvec diyetini getirttisabahları sadece kahve ve peynir öğlen çorba.akşam çorba ve sebze yemeği.ekmeği kestim.ama çikolata yiyorum hala maalesef.vitamin ihtiyacımı haplarla sağlıyorumm.zayıflayınca normal yeme düzenine geri döneceğimmm
Acıkmıyormusun? Bunlar benim ara öğünde yedigim şeylersabahları sadece kahve ve peynir öğlen çorba.akşam çorba ve sebze yemeği.ekmeği kestim.ama çikolata yiyorum hala maalesef.vitamin ihtiyacımı haplarla sağlıyorumm.zayıflayınca normal yeme düzenine geri döneceğimmm
devamlı hareket halindeyim ama.1 ay önce yan gelir tv izler kitap okurdum ekmek almaya bile arabayla giderdim.artık kızımla yürüyerek gidiyoruz.asansör yerine de elimde ağır şey yoksa merdivene döndümmBir haftada 3 kilo Allahım hayal gibi önceden verirdim de simdi ayda 3 kg sıkı diyetle zor gidiyor
Yalan ... yok burda öyle bir diyetŞok diyet yani hatta kahve+peynir aklima.direkt atkins ve isvec diyetini getirtti
Iste ideali 50 ama 3 sene önceki diyetisyen bana size 60 normal çünkü kemik yoğunluğunuz yüksek dedi yani iri kemikliymisimOzaman 50 kilo normal sanırım. Benim kız çok kilo almış son zamanlarda . Sanırım erken ergenliğe girecek . Hızlı kilo alması korkutuyor beni ..
yok bu uyduruk ceycey diyeti.perfectil diye bir vitamin b12 ve demir hapı kullanıyorum.c vitamini zaten alıyorum her gün 1 tane.güneşe az çıkıyorum diyed e devid3.saçlarım aşırı dökülüyordu.şimdi düzeldilerr hızla uzuyorlar.ama tırnakları da aşırı uzatıyor ondan memnun değilimmmŞok diyet yani hatta kahve+peynir aklima.direkt atkins ve isvec diyetini getirtti
Banada 58 diyor ama 58 olsam hemen göbeğim çıkacakmıs gibi geliyor . Zira ailemde genelde göbekten alıyorlarIste ideali 50 ama 3 sene önceki diyetisyen bana size 60 normal çünkü kemik yoğunluğunuz yüksek dedi yani iri kemikliymisimbuyuk bir hayal kırıklığı olmuştu benim icin çünkü baslangicta zaten 62 idim
şimdi kaç kilosunn.benim diyetisyenim yaşa göre de kilo olmalı derdi 10 ar yaş attıkça yanii.20 yaşında 45 kilo normal ama 30 da sıska sağlıksız görünüşe sebep olur demiştiiiIste ideali 50 ama 3 sene önceki diyetisyen bana size 60 normal çünkü kemik yoğunluğunuz yüksek dedi yani iri kemikliymisimbuyuk bir hayal kırıklığı olmuştu benim icin çünkü baslangicta zaten 62 idim
Sen aslında zahmet edip bunlarıda yeme bence . Tozla hazırlanan diyet içecekleri var onlardan hazırlayıp iç mama gibiyok bu uyduruk ceycey diyeti.perfectil diye bir vitamin b12 ve demir hapı kullanıyorum.c vitamini zaten alıyorum her gün 1 tane.güneşe az çıkıyorum diyed e devid3.saçlarım aşırı dökülüyordu.şimdi düzeldilerr hızla uzuyorlar.ama tırnakları da aşırı uzatıyor ondan memnun değilimmm
altı üstü 1.5 ay dişimi sıkacağımmm.aç gezmeye razıyımmmmSen aslında zahmet edip bunlarıda yeme bence . Tozla hazırlanan diyet içecekleri var onlardan hazırlayıp iç mama gibi
Diyeti bırakınca hopp diye eski kiloları yine almada...altı üstü 1.5 ay dişimi sıkacağımmm.aç gezmeye razıyımmmm
Çalışırken cok kosturuyordum sozde masa basi ama ben odalar arasi dolaniyor, ust kata in cik hem aktiftim hem yoruluyordum pandemide kilo verdim ama :) çünkü duzenli yemiyorum 2 öğün (diyetisyen de boyle liste vermisti) sabah yumurta peynir zeytin belki 1-2 dilim.ekmek aksam da tek corba ictigim.de oluyor kofte/tavuk yanina salata ayran tarzı yaptigim dadevamlı hareket halindeyim ama.1 ay önce yan gelir tv izler kitap okurdum ekmek almaya bile arabayla giderdim.artık kızımla yürüyerek gidiyoruz.asansör yerine de elimde ağır şey yoksa merdivene döndümm
yok akıllandımmm aynada kendimi görünceee.ama aynadan kendine bakmakta tehlikeliymişşş alimallahhhh isveçe yerleşip kendime kadın bir eş neyim alırımmmmm.Diyeti bırakınca hopp diye eski kiloları yine almada...
Kocan ne diyecek bu ile peki ?yok akıllandımmm aynada kendimi görünceee.ama aynadan kendine bakmakta tehlikeliymişşş alimallahhhh isveçe yerleşip kendime kadın bir eş neyim alırımmmmm.
Ooo sen takviyelerle yasiyorsunyok bu uyduruk ceycey diyeti.perfectil diye bir vitamin b12 ve demir hapı kullanıyorum.c vitamini zaten alıyorum her gün 1 tane.güneşe az çıkıyorum diyed e devid3.saçlarım aşırı dökülüyordu.şimdi düzeldilerr hızla uzuyorlar.ama tırnakları da aşırı uzatıyor ondan memnun değilimmm
Yaa ben aynalari cok severim ama evimde 1 tane gardirobun varyok akıllandımmm aynada kendimi görünceee.ama aynadan kendine bakmakta tehlikeliymişşş alimallahhhh isveçe yerleşip kendime kadın bir eş neyim alırımmmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?