- 10 Nisan 2014
- 43.843
- 116.561
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #11.341
ama çok bilgili bir üye öyle dedii.ben de suçç yokkkk.bizim yatırım topiği de geyiğe evrildi iyiceee.gül gül öldüm bugünnnKocan ne diyecek bu ile peki ?
Kimmiş ayol o bilgili üye ? Git İsveç’e yerleş bide kendine kadın eş mi al dedi ?ama çok bilgili bir üye öyle dedii.ben de suçç yokkkk.bizim yatırım topiği de geyiğe evrildi iyiceee.gül gül öldüm bugünnn
Farkettim nereye gitsen orada bir geyik varama çok bilgili bir üye öyle dedii.ben de suçç yokkkk.bizim yatırım topiği de geyiğe evrildi iyiceee.gül gül öldüm bugünnn
saçlarını da uzat uzun değil se.her şekle girebiliyor uzun saç.banyodan sonrada serum sür uçlarına kırılmasınnn.göz çevresi mühimm.en ucuzundan bile olsa göz kremi hergün kullan nemli kalsınn kırışmasınn.Yaa ben aynalari cok severim ama evimde 1 tane gardirobun varkilolarimla bile barismisim Allahim ne güzelim diyorum kendi yansimama - belki bu motivasyon kilo vermeme yardimci olur :)
ben her işi aynı anda hallediyorumm siz farkında değilsiniz.yatırım tiyoları aldım verdim özelden.bir üye beyin ameliyatı olmuşş ama tümör tam alınamamış bana sordu ona yazdımmm.dün de dilekçe yazdırdımmmm dayıma bir kadın için.altınlarını almak istiyormuş boşanınca da.Farkettim nereye gitsen orada bir geyik vareee geyik sohbetindeki tayfa oraya akin edince ciddi de olunmuyor illa ki kayiyor geyige
aynalara çok bakarsak karşı cinse ilgi duyarmışız ya.e ben de bu aralar çok baktımm.ondan demiştimmm.Kimmiş ayol o bilgili üye ? Git İsveç’e yerleş bide kendine kadın eş mi al dedi ?
Bende o günden sonra aynalara küstüm. Hazırdaki kocayla olmadı şimdide yeni bir cinsle hiç olmazaynalara çok bakarsak karşı cinse ilgi duyarmışız ya.e ben de bu aralar çok baktımm.ondan demiştimmm.
ben az daha aynalara bakarsam korkarım züleyhaya aşık olacağımmmmBende o günden sonra aynalara küstüm. Hazırdaki kocayla olmadı şimdide yeni bir cinsle hiç olmaz.
Goz kremi ve nemlendirici kullaniyorum sacim uzun ama cok gür ve uclari kuru, banyo sonrası zor açılır gecenlerde kendim kestim uclarindan hem kat da attim yine uzadi evde tayt tisort ruj rimel geziyorumsaçlarını da uzat uzun değil se.her şekle girebiliyor uzun saç.banyodan sonrada serum sür uçlarına kırılmasınnn.göz çevresi mühimm.en ucuzundan bile olsa göz kremi hergün kullan nemli kalsınn kırışmasınn.
Bu dayı doktorun babasi miydiben her işi aynı anda hallediyorumm siz farkında değilsiniz.yatırım tiyoları aldım verdim özelden.bir üye beyin ameliyatı olmuşş ama tümör tam alınamamış bana sordu ona yazdımmm.dün de dilekçe yazdırdımmmm dayıma bir kadın için.altınlarını almak istiyormuş boşanınca da.
Amannn inanma herseye sen deaynalara çok bakarsak karşı cinse ilgi duyarmışız ya.e ben de bu aralar çok baktımm.ondan demiştimmm.
hee o doktorun babası 2 oğlu var biri kendi gibi avukat .oğulları kaliteli dürüst kişilerdir ama dayııı için ne desem bilemedimmmmGoz kremi ve nemlendirici kullaniyorum sacim uzun ama cok gür ve uclari kuru, banyo sonrası zor açılır gecenlerde kendim kestim uclarindan hem kat da attim yine uzadi evde tayt tisort ruj rimel geziyorum
Bu dayı doktorun babasi miydi
Dilekce konusunda uzmanlastim.ben de
Yazdıklarımı arkadaşlar avukata mi yazdırdın diye soruyorlar hep
Tabii altinlae muhim aile mahkemesi ince is
Cey bu aralar gözüme çok seksi görünmeye başladın . Allah kahretsin yanlışlıkla aynaya bakmış olmalıyımben az daha aynalara bakarsam korkarım züleyhaya aşık olacağımmmm
korku filmi gibi oldu bu aynalarr evde artık banaaaCey bu aralar gözüme çok seksi görünmeye başladın . Allah kahretsin yanlışlıkla aynaya bakmış olmalıyım
Allah muhafaza biseksüell olmaktan korkuyorum , o dahada beterkorku filmi gibi oldu bu aynalarr evde artık banaaa
Bak dogru hatırlıyormusumhee o doktorun babası 2 oğlu var biri kendi gibi avukat .oğulları kaliteli dürüst kişilerdir ama dayııı için ne desem bilemedimmmm
hannaz diye üyenin eşi ve kardeşi bugün ölmüş deniyor.eşinden çok çekmiş bir üye imiş.nasıl öldüler acabaaa.herkes bunu konuşuyor sitedeBak dogru hatırlıyormusum
Aaaaa?hannaz diye üyenin eşi ve kardeşi bugün ölmüş deniyor.eşinden çok çekmiş bir üye imiş.nasıl öldüler acabaaa.herkes bunu konuşuyor sitede
Ölümüne diyosun
Sence neden biri yok hayatında? Olmasini istediğin için soruyorum
9 yaşında.darısı sizlerin başınaaaa.bana arkadaş oldu bu kadar hainn hemcinslerimin olduğuu dünyadapandemi de epey temizlik yaptım eledimm.az ve öz dostlarım kaldı geriyeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?