geyik bizim işimiz

Yaa ben aynalari cok severim ama evimde 1 tane gardirobun var kilolarimla bile barismisim Allahim ne güzelim diyorum kendi yansimama - belki bu motivasyon kilo vermeme yardimci olur :)
saçlarını da uzat uzun değil se.her şekle girebiliyor uzun saç.banyodan sonrada serum sür uçlarına kırılmasınnn.göz çevresi mühimm.en ucuzundan bile olsa göz kremi hergün kullan nemli kalsınn kırışmasınn.

Farkettim nereye gitsen orada bir geyik var eee geyik sohbetindeki tayfa oraya akin edince ciddi de olunmuyor illa ki kayiyor geyige
ben her işi aynı anda hallediyorumm siz farkında değilsiniz.yatırım tiyoları aldım verdim özelden.bir üye beyin ameliyatı olmuşş ama tümör tam alınamamış bana sordu ona yazdımmm.dün de dilekçe yazdırdımmmm dayıma bir kadın için.altınlarını almak istiyormuş boşanınca da.

Goz kremi ve nemlendirici kullaniyorum sacim uzun ama cok gür ve uclari kuru, banyo sonrası zor açılır gecenlerde kendim kestim uclarindan hem kat da attim yine uzadi evde tayt tisort ruj rimel geziyorum
Bu dayı doktorun babasi miydi
Dilekce konusunda uzmanlastim.ben de
Yazdıklarımı arkadaşlar avukata mi yazdırdın diye soruyorlar hep
Tabii altınlar muhim aile mahkemesi ince is

hee o doktorun babası 2 oğlu var biri kendi gibi avukat .oğulları kaliteli dürüst kişilerdir ama dayııı için ne desem bilemedimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…