- 10 Nisan 2014
- 43.842
- 116.559
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #11.381
kimmiş o angutttt?derhal müdahale edelim olayaGördüm ve cevap verdim
Cey senin ilgi alanın olmayan bir konukimmiş o angutttt?derhal müdahale edelim olaya
+18 mi yoksammmmm?Cey senin ilgi alanın olmayan bir konu
Tam sayılmaz . Sevgilim benden ayrıldı , doktorun söyledikleri diye bir konu oraya bak !+18 mi yoksammmmm?
Thread 'Sevgilim benden ayrıldı,doktorla olan sacma muhabbeti'+18 mi yoksammmmm?
tam da ona bakıyordum.bu da fake konudurrrrr.doktorun işi gücü yok da işini tehlikeye atıp hastayla böyle muhabbete girecekk.Thread 'Sevgilim benden ayrıldı,doktorla olan sacma muhabbeti'
Sevgilim benden ayrıldı,doktorla olan sacma muhabbeti
Yani , saçma igrenc muhabbetlertam da ona bakıyordum.bu da fake konudurrrrr.doktorun işi gücü yok da işini tehlikeye atıp hastayla böyle muhabbete girecekk.
Aynen aynen , güzel çikolataya şeylerini bulaştırmadıkları kaldıamanın bu nasıl bır konusma ya cıkolatadan tiksindim
midem kalktıAynen aynen , güzel çikolataya şeylerini bulaştırmadılarsa kaldı
aynadan tiksinmiştik üstüne bir de çikolata eklendiii iyyyyyyyyamanın bu nasıl bır konusma ya cıkolatadan tiksindim
daha cok şey cıkacak merak etme bacımaynadan tiksinmiştik üstüne bir de çikolata eklendiii iyyyyyyyy
aklımızı kaybetmeden çıkaydık bi şu pandemidennnnn.bu üyeler ne yiyor ne içiyor bizden farklı acabaa.kafalar pırıl pırılllldaha cok şey cıkacak merak etme bacım
camasırsuyu içiyorlar baksana tertemiz beyınlerı masallah tü tü Rabbım biraz akıl ihsan eylesin inşallahaklımızı kaybetmeden çıkaydık bi şu pandemidennnnn.bu üyeler ne yiyor ne içiyor bizden farklı acabaa.kafalar pırıl pırıllll
nıye ne oldu kiBoşverin hayali farazileri biraz reale dönelim. Kızlar gece bir arkadaşla fena kapıştım . Sinirden elim ayağım titriyor hala . Sabah ilk işim benim şefi aramak oldu . Tam bir saat kadının beynini yedim
Bu aralar aşırı derecede kıskanç oldu anlamadım.senın bu kızında cok oldu ha
Hayırdır neden kavga ettin?Boşverin hayali farazileri biraz reale dönelim. Kızlar gece bir arkadaşla fena kapıştım . Sinirden elim ayağım titriyor hala . Sabah ilk işim benim şefi aramak oldu . Tam bir saat kadının beynini yedim
artık kımle konustuysanBu aralar aşırı derecede kıskanç oldu anlamadım.
Bebek vardı kucağımda ondan sonra manyaklaştı.. Bebeğe boynuz atmaya calıstı annesine verince duruldu. Kucağımdayken sırtındaki tüyler kabardıartık kımle konustuysan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?