geyik bizim işimiz

oooo kıskanmıs hanımefendi

Hayırdır neden kavga ettin?
Saçma sapan kaprisler yüzünden. Arkadaşın biri dağdan gelip bağdakini kovmaya kalkışınca bende tepki verdim ve olaya istemsizce karışmış oldum. Son aldığım terfide buna tuz biber oldu . Yabancıyım ve çok sakin biriyim diye bazen küçük görüyorlar . Ama bu kez öyle olmadı , sert bi şekilde karşılık verince olay büyüdü . Bende sabah gidip şefe şikayet ettim . Bu kadının ilk vukuati degil çünkü . Bakalım şef kadını görüşmeye çağıracaktı , haber verir sonra gelişmeler hakkında .

Göster Türk ün gücünü... Ezdirme kendini

Bu insanlar neden art niyetli anlamış değilim
Çok sinsi bazıları . Yüzüne canım cicim haklısın arkandada bir ton dedikodu . Hiç sevmem böyle ciddiyetsiz insanları . Kadın sürekli yok ben onla çalışmam onu sevmiyorum yok bunla çalışmam bunu sevmiyorum diye insan ayrımı yapıyor . Sonra yüzlerinde gülümseyip hiç birsey olmamış gibi iki yüzlülük yapınca benimde tepem attı . Yani resmen topu olana atıyor . Bende açıkça söyledim az önce onu sevmiyorum onunla çalışmak istemiyorum diyordun şimdi neden beni karıştırıyorsun diye . Biraz profesyonel olmalıyız , kimse kimseye bayılmak zorunda degil ama ekmeğini kazanmak istiyorsan herkese saygı duyup her ortamda çalışman lazım . Kadın sonra bir ton cirkşn şey söyleyip paşa paşa gitti çalıştı

kızlar gecenlerde Perrier dıye bı uye gelmıştı buraya demı yanliş hatırlamıyorum

su hayatta en nefret ettiğim insan karakterı. ıkı yuzlu şeytan diyorum ben bunlara cıttten .

Yabancılar da damı var bu durum ben biz Türk lere has zannediyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…