- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.214
- 198
- 35
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #11.421
ayol sen de bızı tamam kotuledın haa
bütçe görüşmeleri mi yapacağız?ne toplantısı bu akşam akşammmm polo ağaaatopla milletı toplantı var
sen nıye illa oralarına bakmişsın acaba kadına gozune nıye bakmıyonBen Yabancı olarak Amcamın gelini abimin sevgilileri ve İşletmemize gelen Turistleri gördüm Muğlada memeleri fora gezen yabancı Turist Deyzeleri gördüm ne yapayım
ne butcesı fakırın butce toplatısımı olur.bütçe görüşmeleri mi yapacağız?ne toplantısı bu akşam akşammmm polo ağaaa
üye kaydı yapıp üyelik aidatı mı alsakkk.ben den 5 kağıtttne butcesı fakırın butce toplatısımı olur.
Ben bakmıyorum ki onlar çıplak geziyorsen nıye illa oralarına bakmişsın acaba kadına gozune nıye bakmıyon
hr kız brnı pro uye yapın hadi bea yabancı o para verır bacısınaüye kaydı yapıp üyelik aidatı mı alsakkk.ben den 5 kağıttt
Yok annem sende o nıyet varmis sımdı kadını suçlama. onlar alişiklar bazıları oyle davranmaya gurban oldugum sen nıte bakıyon o koca Seylere ayıptır gunah tirBen bakmıyorum ki onlar çıplak geziyorgüllüğe giderken teknede ben kaptanın yanındaydım kadın o koca memelerini gözüme soktu soyundu gözümün bir uzandı gözüm meme gördü kocaman
hemennnnn konuyuuu züleyhayaaa getireyimmm.yoksam Aybush umuzu da kaybedeceğiz korkarımmmBen bakmıyorum ki onlar çıplak geziyorgüllüğe giderken teknede ben kaptanın yanındaydım kadın o koca memelerini gözüme soktu soyundu gözümün bir uzandı gözüm meme gördü kocaman
Aybush zülüş iyi vurdu sana valla kas göz cene ıyo dalıyor kendine gel dagıldın senhemennnnn konuyuuu züleyhayaaa getireyimmm.yoksam Aybush umuzu da kaybedeceğiz korkarımmm
Ben diyim 100 beden belki 120 dir özel yaptırmışYok annem sende o nıyet varmis sımdı kadını suçlama. onlar alişiklar bazıları oyle davranmaya gurban oldugum sen nıte bakıyon o koca Seylere ayıptır gunah tir
Ahahaha.. Yok be canım kimsenin orası burasına bakmam onun ki slikondu ve iğrençti aslında ağızına girdi kadınınAybush zülüş iyi vurdu sana valla kas göz cene ıyo dalıyor kendine gel dagıldın sen
markete sadece 3 ekmek almaya gittik kızla.ama öyle bir manipüle ettti ki beni fenerbahçe battaniyesi alarak çıktıkk.nasıl aldımm neden aldımmm ne zaman aldımm oraları hiçç hatırlamıyorumm.hipnoz etmiş benii resmennnn
Aybush zülüş senin kafa tasına vurmadı degılBen diyim 100 beden belki 120 dir özel yaptırmış
ne biliyimm a101 de vardı valla.bir baktım koltuğumuzun altında eve doğru yol alıyor battanniyeeeO nereden esti ki öyle
İhtiyacın varmıydı ki birde neden fenerbahçeline biliyimm a101 de vardı valla.bir baktım koltuğumuzun altında eve doğru yol alıyor battanniyeee
bacım kadınla derdın ne de hele senAhahaha.. Yok be canım kimsenin orası burasına bakmam onun ki slikondu ve iğrençti aslında ağızına girdi kadının
yooo ev battaniye dolu.benim kızla koca fanatik fenerli maalesef.o lanet battaniye de bu yüzden evimi ele geçirdi.yıkandı kuruyor şimdi batasıcaaaaİhtiyacın varmıydı ki birde neden fenerbahçeli
Hemde alası varYabancılar da damı var bu durumben biz Türk lere has zannediyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?