geyik bizim işimiz

Ben Yabancı olarak Amcamın gelini abimin sevgilileri ve İşletmemize gelen Turistleri gördüm Muğlada memeleri fora gezen yabancı Turist Deyzeleri gördüm ne yapayım
sen nıye illa oralarına bakmişsın acaba kadına gozune nıye bakmıyon

Ben bakmıyorum ki onlar çıplak geziyor güllüğe giderken teknede ben kaptanın yanındaydım kadın o koca memelerini gözüme soktu soyundu gözümün bir uzandı gözüm meme gördü kocaman
Yok annem sende o nıyet varmis sımdı kadını suçlama. onlar alişiklar bazıları oyle davranmaya gurban oldugum sen nıte bakıyon o koca Seylere ayıptır gunah tir

Ben bakmıyorum ki onlar çıplak geziyor güllüğe giderken teknede ben kaptanın yanındaydım kadın o koca memelerini gözüme soktu soyundu gözümün bir uzandı gözüm meme gördü kocaman
hemennnnn konuyuuu züleyhayaaa getireyimmm.yoksam Aybush umuzu da kaybedeceğiz korkarımmm

markete sadece 3 ekmek almaya gittik kızla.ama öyle bir manipüle ettti ki beni fenerbahçe battaniyesi alarak çıktıkk.nasıl aldımm neden aldımmm ne zaman aldımm oraları hiçç hatırlamıyorumm.hipnoz etmiş benii resmennnn

O nereden esti ki öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…