- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #11.441
Burda
Ekonomiyi fenerle sarsmışsın bu akşamyooo ev battaniye dolu.benim kızla koca fanatik fenerli maalesef.o lanet battaniye de bu yüzden evimi ele geçirdi.yıkandı kuruyor şimdi batasıcaaaa
Yurtdışında yaşamadığım için bizim buraya has zannediyordum benHemde alası var
incecik şey 55 tl valla.parama yazıkk hem de fener içinn tüüüüüüüüEkonomiyi fenerle sarsmışsın bu akşam
Dana ciğer yaptım lokum gibi oldular . Gel beraber şişmanlayayımminik tabak kuruyemiş yedim akşam yemeği olarak.açlıktan midemmm gurulduyorrrrr.kilo vermek ne zormuşşş
ben vejeteryanımmm sana afiyet olsun.vardı bizde de dün dana ciğerrrrrDana ciğer yaptım lokum gibi oldular . Gel beraber şişmanlayayım
Vejeteryanlar çok kilo almaya yatkınlar haberin olsun. Yoksa veganlarmıydıben vejeteryanımmm sana afiyet olsun.vardı bizde de dün dana ciğerrrrr
niyekine altı üstü züleyha gibi ottt yiyorummmmmmVejeteryanlar çok kilo almaya yatkınlar haberin olsun. Yoksa veganlarmıydıneyse işte et yemeyenler...
Sadece ot yemiyorlar daha çok karbonhidrat Tüketiyorlar oda yağ yapıyor . Boca protein Yemen lazım oysakiniyekine altı üstü züleyha gibi ottt yiyorummmmmm
Protein ye o tok tutar . Örneğin yumurtabu rejimm hiç iyi gitmiyorrrrr açımm açççççççççç
gerisı nerde
ohhh heke ekmek arası yap da yıyekDana ciğer yaptım lokum gibi oldular . Gel beraber şişmanlayayım
yaw yeter bızı yerden yere vurdun daYurtdışında yaşamadığım için bizim buraya has zannediyordum ben
ekmek arası patateste ne güzel giderdi şimdi ayranlaaa off offfffohhh heke ekmek arası yap da yıyek
nıye dıgerlerıne yememek için yemınlımısınBen ömrüm boyunca sadece salatalık yiyebilirim birde peynir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?