- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.214
- 198
- 35
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #11.621
Koparatif kurulması lazım malesef kurulmuyor. Marmara birlik var zeytin de mesela aracılar istediği gibi davranmıyor...Pazarlık yapılmıyor mu ? Ay ne saçma şey ya . Aslında gidip aracısız şirketlerle anlaşmak daha iyi olurdu . Tabi yolunu yördemini bilmek lazım .. ben mesela denk gelirse magazanın fabrikasına gidip ordan alıyorum yada marketten değilde hal den vs bunun gibi ...
Ha bide çiftlikten yumurta süt vs vs . En azından çiftçi daha çok kazanıyorPazarlık yapılmıyor mu ? Ay ne saçma şey ya . Aslında gidip aracısız şirketlerle anlaşmak daha iyi olurdu . Tabi yolunu yördemini bilmek lazım .. ben mesela denk gelirse magazanın fabrikasına gidip ordan alıyorum yada marketten değilde hal den vs bunun gibi ...
selamm.evdekilerin ısrarı üzerine 2 tepsi sigara böreği yaptım patatesli ve peynirli az önce fırına attım.kokusu da geliyorr ama ben rejimdeyimmmmmmmmmSelammm iyi aksamlar canlar
Aksam ustu yemekten sonra uyumusum yine dun de böyleydi gece de uykusuz gecince vücut dinlenmek istiyor sanirim
Sonra kirmizi odayi actim iste simdi de son dklar dizide bi yandan kanit acik :)
Sizde durumlar nasil?
İcler acısı bir durum . Bu aç gözlüktük Elimizde kalanları bile böyle böyle yok ediyor...Koparatif kurulması lazım malesef kurulmuyor. Marmara birlik var zeytin de mesela aracılar istediği gibi davranmıyor...
Bizim burada biz batıyoruz öyle birşey söz konusu değilHa bide çiftlikten yumurta süt vs vs . En azından çiftçi daha çok kazanıyor
Gordum dun de ceycey sevgililer gunu yemeği demis ya ben de kendim icin "bu sene de bekar gezelim" sarkisini soyluyordum ayni muzigin ustune yapilmis harika olmusDelirmeceli canım gel delirelim hep beraber
kızlar ya benim yuzunde cok leke var ne onerırsınız bana
tövbeeee estağfurullah bu kadın ıyı değilSrpgrsy aşkım sevgilim çikilettam yardımcı olurmusun Denizler kuruyana denk sana olan aşkım bitmeyecek
size kötü mü iyi mi bilemedim bir havadisim varrr.benimm kuzennn kız arkadaş yapmışşşşşşş .kız diş doktoruymuşşş .bugün beni aradı tanışmak istemişşşşşş.annesi ağlamaz artıkkk.darısı başınızaaa eyy bekarlarrrrrrGordum dun de ceycey sevgililer gunu yemeği demis ya ben de kendim icin "bu sene de bekar gezelim" sarkisini soyluyordum ayni muzigin ustune yapilmis harika olmushadi kop kop
sen bulmadın o buldu kendinesize kötü mü iyi mi bilemedim bir havadisim varrr.benimm kuzennn kız arkadaş yapmışşşşşşş .kız diş doktoruymuşşş .bugün beni aradı tanışmak istemişşşşşş.annesi ağlamaz artıkkk.darısı başınızaaa eyy bekarlarrrrrr
Bu Ülkede evlenmek Hayal gibi birşey besize kötü mü iyi mi bilemedim bir havadisim varrr.benimm kuzennn kız arkadaş yapmışşşşşşş .kız diş doktoruymuşşş .bugün beni aradı tanışmak istemişşşşşş.annesi ağlamaz artıkkk.darısı başınızaaa eyy bekarlarrrrrr
pandemi de nasıl bulaydımmmm.ben evden dışarı çıkmıyorummmmsen bulmadın o buldu kendine
tövbeeee estağfurullah bu kadın ıyı değil
bacım herkes artık İnternette buluyorpandemi de nasıl bulaydımmmm.ben evden dışarı çıkmıyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?