- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #11.801
Oh ne guzelçocuklar cok şebek kendilerinı oyle sevdırıyorlarkı. benım oglum sureklı dans etmeyı sevıyor. İngilizce sarkılarla en cok sevdıgı şarkıda beybı şark dü dü dü bu muzık onun muzıgı
Allah razı olsun bacım..Oh ne guzeleglenceli bir bıdık yetişiyor desene masallah subhanallah
Senden de canim, sen anlattikca gözümde canlanıyor 2 yasinda bir bicirikAllah razı olsun bacım..
huysuzlukları sevgılerı kosmaları gulucuklerı dunyaya bedel. konusmalari kelimeleri tatlı tatlı soylermelerı cok guzel.. ben gene erıdımSenden de canim, sen anlattikca gözümde canlanıyor 2 yasinda bir biciriktam sevmelik zamanlari bence
Dinlenmene bak canım. Seninde kutlu olsunSelam canım , dün başka bir birimde extra çalıştım . Bi dk bile kıcımı kıyamadım , çok yoğundu . Umarım herkes iyidir , ayrıca herkesin sevgililer gününü kutluyorum
Züloşum bugün beni sevmedisevgililer gününüz kutlu olsun kızlarrrrrrbugün ne yaptın dersenizz temizlikle geçirdim kimseye hediye almadım bana da hediye gelmediiiii
züloşummm noldu sana.depresyondamısınnn?Züloşum bugün beni sevmedihergün severdi bugün oralı olmadı
Evet Züleyha yüzündenzüloşummm noldu sana.depresyondamısınnn?
külotla tarz mı yenileniyor?Selam kızlar
Sizce tarzımı biraz yenilemek için neler sipariş edebilirimiyi bi marka sırt çantası, iki-üç şal aldım markasız ama renkleri iyi. Mesela gümüş bileklik olabilir. Naapsam? Külot aldım birkaç tane
Canım iç giyimle tarz yenılenmez cumku dıs gıyıme önem vermelisin benceSelam kızlar
Sizce tarzımı biraz yenilemek için neler sipariş edebilirimiyi bi marka sırt çantası, iki-üç şal aldım markasız ama renkleri iyi. Mesela gümüş bileklik olabilir. Naapsam? Külot aldım birkaç tane
iç gıyımle gezemıyecegıne goreSelam kızlar
Seninde sevgililer günün kutlu olsunsevgililer gününüz kutlu olsun kızlarrrrrrbugün ne yaptın dersenizz temizlikle geçirdim kimseye hediye almadım bana da hediye gelmediiiii
Hakikaten çok ucuzmuşH Heytttt be Eki Görüntüle 2783224 Eki Görüntüle 2783225
Al birde sen Depresyona gir İngilterede Ucuz yaşam
Kilotla tarz ne alaka onu anlamadımSelam kızlar
biz de hediyeleşme olmadı .sana afiyet şeker olsunnnSeninde sevgililer günün kutlu olsun. Çocuklarım sağolsunlar annelerine çikolata almışlar. Bende onunla kendimi teselli ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?