- 10 Nisan 2014
- 43.791
- 116.446
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #11.941
öbür alemde mutlaka zengünnn koca bulacağımmmm.oooooo zengün koca
yok ne krısa şatoda oturuyoruz burda fakırız diye gecınıyoruzhepiniz mi fakirsiniz ayol kirada oturuyorsunuz?koca kadınlar kulübünde bulduğum arkadaşlara bak.aynı benim gibi fakirlermişşşşşş
öderim ay ay.borç yiğidin kamçısıdırrr.o kredi kartıyla ne yaptın sen ben bıle daha kullanmadım onu vereyim istersen sana limitıde az degıl ha
istıyon kartı bacı kıyagı gectım. daha kımse ellemedı katı sıcacıköderim ay ay.borç yiğidin kamçısıdırrr.
ne diye aldın kullanmayacaksan?istıyon kartı bacı kıyagı gectım. daha kımse ellemedı katı sıcacık
dur daha nasıp olmadı da hakkaten benım nıye varne diye aldın kullanmayacaksan?
sen bu geceden başla harcamaya .büyük indirimler var kaçırmaaaaadur daha nasıp olmadı da hakkaten benım nıye var
heee 8 bın borc gelsın kapıya ... neyle ödeyeceğim bensen bu geceden başla harcamaya .büyük indirimler var kaçırmaaaaa
halay cekıyoruz gel sende katıl kız.....Kizzlaaarr iyi geceler napiyonuz nasilsiiniz
Benbirkediyim in kıymetini bilemedik.Katibin Ruhu gurban oldugum 1 kelam yaz senı Yaradana gurban sen eskiden oyle degıldın
ödenirrrrr ben ne borçlar ödedimmmmm ne borçlarrrr.ölümlü dünyaaa az ye az biriktirrr.yemeyenin parasını bir yiyen bulunur derdi annannemmmmheee 8 bın borc gelsın kapıya ... neyle ödeyeceğim ben
ders çalışmıyor mu o?gene mi buralarda?dilimde tüy bitti ona nasihat vere vere.Benbirkediyim in kıymetini bilemedik.
kımın kıymetını bılmedın benım mı oyyy seni Yaradana gurban olurum ben sen sıkma canını takıl bıze hayatını yasaBenbirkediyim in kıymetini bilemedik.
Bilmem. Ne güzel karı ya, ne desen gık demiyor. Bi tanesi var, atar gider gırla.ders çalışmıyor mu o?gene mi buralarda?dilimde tüy bitti ona nasihat vere vere.
cok haklıymış ben toplayayım oglumla gelınım balayında yerler artıködenirrrrr ben ne borçlar ödedimmmmm ne borçlarrrr.ölümlü dünyaaa az ye az biriktirrr.yemeyenin parasını bir yiyen bulunur derdi annannemmmm
Lorkeee lorkee lorkeeyy tilililililililihalay cekıyoruz gel sende katıl kız.....
ohhhh tey tey tey vur davulcu davuka aheyyLorkeee lorkee lorkeeyy tililililililili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?