- 10 Nisan 2014
- 43.791
- 116.446
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #11.921
ben bilmemmmmbu konuda çokkk bilgili arkadaşlar var aramızda onlara sorsunnnnn.edit:halaa evdeki aynaları kıyıp atamadımmmm.çok para vermiştim zamanında onlara çokkkkkkMis gibi evliliğimde boşanmanın adı sekssizlik yüzünden geçti.Bence yüzde 50 den daha fazla.
vurdu ve gol oldu.....ben bilmemmmmbu konuda çokkk bilgili arkadaşlar var aramızda onlara sorsunnnnn.edit:halaa evdeki aynaları kıyıp atamadımmmm.çok para vermiştim zamanında onlara çokkkkkk
Bize vir, belki bir işe yarar.ben bilmemmmmbu konuda çokkk bilgili arkadaşlar var aramızda onlara sorsunnnnn.edit:halaa evdeki aynaları kıyıp atamadımmmm.çok para vermiştim zamanında onlara çokkkkkk
senin tavanında bile ayna vardırrrrr ayolllllBize vir, belki bir işe yarar.
alem kadınsın sen varya. bıseylerıde unutmazsınben bilmemmmmbu konuda çokkk bilgili arkadaşlar var aramızda onlara sorsunnnnn.edit:halaa evdeki aynaları kıyıp atamadımmmm.çok para vermiştim zamanında onlara çokkkkkk
tavanmı ne yapıyorkı suan aklımda canlandı oyle seyler degıl demısenin tavanında bile ayna vardırrrrr ayolllll
bana yapılan iyiliği de kötülüğü de aslaaa unutmammm huyumm kurusunnnnnalem kadınsın sen varya. bıseylerıde unutmazsın
Kira evine ne tavan aynası ayol.senin tavanında bile ayna vardırrrrr ayolllll
benim evde kira ama tonla aynammm var katipppppKira evine ne tavan aynası ayol.
sen benıde unutma sakın haaa ama ben ıyı taraftayımbana yapılan iyiliği de kötülüğü de aslaaa unutmammm huyumm kurusunnnnn
3+1bende yok hepsı tas duvar ben tasınıyorum yarın burdanbenim evde kira ama tonla aynammm var katipppppedit:185 metrekare evimle övünmüyorummm.çünkümm benim değilllllllll
bılemem artıkın ceycey0406 sorKira evine ne tavan aynası ayol.
hepiniz mi fakirsiniz ayol kirada oturuyorsunuz?koca kadınlar kulübünde bulduğum arkadaşlara bak.aynı benim gibi fakirlermişşşşşşbılemem artıkın ceycey0406 sor
Ekşide fakir misin nesin defol diye bir yazar var aklıma o geldi.hepiniz mi fakirsiniz ayol kirada oturuyorsunuz?koca kadınlar kulübünde bulduğum arkadaşlara bak.aynı benim gibi fakirlermişşşşşş
evli olmasam bdv de konu açacağımmm.acilennn zengünnn gocaaaa bulmam lazımmmm kredi kartı borçlarımı ödemek için- diye ha ha haaEkşide fakir misin nesin defol diye bir yazar var aklıma o geldi.
oooooo zengün kocaevli olmasam bdv de konu açacağımmm.acilennn zengünnn gocaaaa bulmam lazımmmm kredi kartı borçlarımı ödemek için- diye ha ha haa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?