- 10 Nisan 2014
- 43.786
- 116.443
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #11.961
ondan seviyorummm ama psikolojik şiddet de uyguluyor bizeee.biraz kız yahuu atarlannn ama yohhhhh.ne dense peki diyor ama gene bildiğini okuyorrr.bu daha da sinir bozucuuuBilmem. Ne güzel karı ya, ne desen gık demiyor. Bi tanesi var, atar gider gırla.
hayırdırrr hacıııı?düğün mü varrrrr?Lorkeee lorkee lorkeeyy tililililililili
Polo reis halay cekiyomus ona eşlik ediyom gel sende gir halaya ne bakip durunhayırdırrr hacıııı?düğün mü varrrrr?
hee bugun içindekı insanlıgı öldurdum. onun kutlaması var bacımhayırdırrr hacıııı?düğün mü varrrrr?
adamın dıbısın bak reıs dedı polo dedıPolo reis halay cekiyomus ona eşlik ediyom gel sende gir halaya ne bakip durun
yeni üyelerin hepsi bir tuhaff zatennn.üye olduğu gün akıllara zarar konular açıyorlarrrrdun uye olmuş bırı. konu acmiş (kocası ona sen bana yetmiyorsun demiş)
burda ne senaryolar cıkar harcanıyorlar burdayeni üyelerin hepsi bir tuhaff zatennn.üye olduğu gün akıllara zarar konular açıyorlarrrr
ohaaaAdam swinger istiyormuş.
ohaaaAdam swinger istiyormuş.
hangi adam yavvv.katip evladımmmm ne işin var senin cıssssssssss konularda?terbiyen bozulurrrr yapmaa kuzummm etme kuzummmmmAdam swinger istiyormuş.
Evet.Katibin Ruhu umay babacan dıye bır uye var dı sende vardın demı o konuda
İlerleyemiyordu, adam numara bile virmemiş.kuma olma yolunda ilerliyordu
Gene bulmuştur bırını okadar dedim bır tıke ekmek ye o beynıne kan gıtsın ama dınlemedıEvet.Napıyo acaba?
İlerleyemiyordu, adam numara bile virmemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?