- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.214
- 198
- 35
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #12.001
Seni banlayamazlar ben sper olurum sanabende banlanayım dıyorsun
aboww bune gızSeni banlayamazlar ben sper olurum sana
konu sahıbı de ıyı cazgırmiş yaaaAslında konuyu açanı banlamaları lazımdı
Vur de vuralım kır de kıralımbır konu var asabimı bozuyor cıttten
Aybush sana ne olup Allahına bacım hele sakın olVur de vuralım kır de kıralım
Dün aşı oldum , olmaz olaydım yüksek ölçüde yan etkilerini yaşıyorumGeçmiş olsun kafan neden zonkluyor
nasıl yan etkı bende olacagımDün aşı oldum , olmaz olaydım yüksek ölçüde yan etkilerini yaşıyorum
yurek yedın haa bellıPil yuttum
Tipik grip semptomları . Oysaki hayatımda grip olmamıştım . Bi domuz gribi asısından sonra bi de bundan sonra oldum. Ateşim bi çıkıp bi düşüyor , titreme , şiddetli baş agrısı , vücutta agrı özellikle aşı olunan kolda ve yorgunluk ...nasıl yan etkı bende olacagım
Annem de oldu çarşamba günü. Gayet iyi yan etki yok. Sen de neden oldu acaba?Dün aşı oldum , olmaz olaydım yüksek ölçüde yan etkilerini yaşıyorum
ben olmayayım mı şimdiTipik grip semptomları . Oysaki hayatımda grip olmamıştım . Bi domuz gribi asısından sonra bi de bundan sonra oldum. Ateşim bi çıkıp bi düşüyor , titreme , şiddetli baş agrısı , vücutta agrı özellikle aşı olunan kolda ve yorgunluk ...
Hangi konu ? Tam destek arkandayızbır konu var asabimı bozuyor cıttten
Bana kalsa ben olmazdım ama iş yerindeki arkadaşlardan çok tepki gördüğüm icin olmak zorunda kaldım. Ayrıca sizin aşı bizimkinden farklı bildiğim kadarıyla . Bir sor araştır yan etkilerini .ben olmayayım mı şimdi
Dur bi bakayımBir teklif geldi kv ye muhtaç olmaktansa bu konu işte
nasıl farklı aynı degılmı asılar şimdıBana kalsa ben olmazdım ama iş yerindeki arkadaşlardan çok tepki gördüğüm icin olmak zorunda kaldım. Ayrıca sizin aşı bizimkinden farklı bildiğim kadarıyla . Bir sor araştır yan etkilerini .
bak bak bacım staj yapmamiş bırı kreste calişsacakDur bi bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?