geyik bizim işimiz

ıyı aksamlar kızlar... ne gerek var ıkıncı supurgeye evde yer kaplıycak..dyson mu aldın supurgenı toz torbalımı..gercı ıyıdır o fıyata supurge oldugunu bılmıyordum gercekten
dyson evet toz torbalı değil animal pro 2 aldım.çok süpürge aldım çekim güçleri düştü 1 yıla.bu dysonda hep gözüm vardı pahalı diye almıyordum ama herkes memnun olunca 12 takside aldım peşin fiyatına.robotta düşünüyorum indirim falan olursa eve kadın alamadığımdan 1 senedir ev işleri çok ağırlaştı

canından kıymetlı degıl tabı geldık kac yasımıza..almak hakkın ama su robotlar gercekten gereksız gıbı..o gezerken sınır olurum ben

pandemıde artmıs olabılırmı dysonlar acaba..1500 luk telefonları 2 bın kusur yapmıslar

benim ev küçük olsa asla almazdım.185 metrekare maalesef.bir odayı süpürsem diğeri kirleniyor .ev işinden nefret eder oldum iyice.heryerde saç buluyorum hergün süpürsem de
sac deme mıdem bulanıyor gordugumde halı furcalamaktan masumlar apartmanındakı safiye ye dondum

benim ev küçük olsa asla almazdım.185 metrekare maalesef.bir odayı süpürsem diğeri kirleniyor .ev işinden nefret eder oldum iyice.heryerde saç buluyorum hergün süpürsem de
bayaga buyukmus saglıkla oturun saglam bı supurge lazım tabı..ınsan bıkıyo allah affetsın zamanla ev ıslerınden yıldım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…