- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #12.401
begendıgım var fıyatı resmen dudak cuklatıyor ama işte sadece resımde bakarım suanlık cumku cok yuksek.cekım gucude fıyatıda orta karar olsun yeter
dyson evet toz torbalı değil animal pro 2 aldım.çok süpürge aldım çekim güçleri düştü 1 yıla.bu dysonda hep gözüm vardı pahalı diye almıyordum ama herkes memnun olunca 12 takside aldım peşin fiyatına.robotta düşünüyorum indirim falan olursa eve kadın alamadığımdan 1 senedir ev işleri çok ağırlaştııyı aksamlar kızlar... ne gerek var ıkıncı supurgeye evde yer kaplıycak..dyson mu aldın supurgenı toz torbalımı..gercı ıyıdır o fıyata supurge oldugunu bılmıyordum gercekten
taksit taksit ödeniyor al gitsin canından değerli mi?begendıgım var fıyatı resmen dudak cuklatıyor ama işte sadece resımde bakarım suanlık cumku cok yuksek.
3+1 se sen al arkadasım bızımkı 80 metre kare:)Benim de ev 3+1 bızde suanlık kalsın supurge sonra inşallah olur
canından kıymetlı degıl tabı geldık kac yasımıza..almak hakkın ama su robotlar gercekten gereksız gıbı..o gezerken sınır olurum bendyson evet toz torbalı değil animal pro 2 aldım.çok süpürge aldım çekim güçleri düştü 1 yıla.bu dysonda hep gözüm vardı pahalı diye almıyordum ama herkes memnun olunca 12 takside aldım peşin fiyatına.robotta düşünüyorum indirim falan olursa eve kadın alamadığımdan 1 senedir ev işleri çok ağırlaştı
pandemıde artmıs olabılırmı dysonlar acaba..1500 luk telefonları 2 bın kusur yapmıslardyson evet toz torbalı değil animal pro 2 aldım.çok süpürge aldım çekim güçleri düştü 1 yıla.bu dysonda hep gözüm vardı pahalı diye almıyordum ama herkes memnun olunca 12 takside aldım peşin fiyatına.robotta düşünüyorum indirim falan olursa eve kadın alamadığımdan 1 senedir ev işleri çok ağırlaştı
Haklısın acaba kac taksit oluyor kredi kartına dur bı bakayımtaksit taksit ödeniyor al gitsin canından değerli mi?
taksitlere bakıyorum suan ayyy ahh gece gece3+1 se sen al arkadasım bızımkı 80 metre kare:)
zaten hersey pandemı de artıı iyıcepandemıde artmıs olabılırmı dysonlar acaba..1500 luk telefonları 2 bın kusur yapmıslar
sen gencsız eksıklerın coktur..ah ah genc olsakda eksıklerımız olsataksitlere bakıyorum suan ayyy ahh gece gece
maffetıler mılletı..yıycekle aldık verdık..gıdıp yag un vb alıyorum eve stok ne olur ne olmazzaten hersey pandemı de artıı iyıce
her yasın guzelıgı var öyle demesen gencsız eksıklerın coktur..ah ah genc olsakda eksıklerımız olsa
benim ev küçük olsa asla almazdım.185 metrekare maalesef.bir odayı süpürsem diğeri kirleniyor .ev işinden nefret eder oldum iyice.heryerde saç buluyorum hergün süpürsem de3+1 se sen al arkadasım bızımkı 80 metre kare:)
ben onları toptan alıyorum daha karlı oluyor.. sende oyle yapabilirsinmaffetıler mılletı..yıycekle aldık verdık..gıdıp yag un vb alıyorum eve stok ne olur ne olmaz
telefonu uzun yıllar kullanırım model değiştirmem sık sık.ama pili eskidi onun da şarjı uzun sürmüyorpandemıde artmıs olabılırmı dysonlar acaba..1500 luk telefonları 2 bın kusur yapmıslar
kızı uyutup geleceğim kızlarben onları toptan alıyorum daha karlı oluyor.. sende oyle yapabilirsin
sac deme mıdem bulanıyor gordugumde halı furcalamaktan masumlar apartmanındakı safiye ye dondumbenim ev küçük olsa asla almazdım.185 metrekare maalesef.bir odayı süpürsem diğeri kirleniyor .ev işinden nefret eder oldum iyice.heryerde saç buluyorum hergün süpürsem de
bayaga buyukmus saglıkla oturun saglam bı supurge lazım tabı..ınsan bıkıyo allah affetsın zamanla ev ıslerınden yıldım bendebenim ev küçük olsa asla almazdım.185 metrekare maalesef.bir odayı süpürsem diğeri kirleniyor .ev işinden nefret eder oldum iyice.heryerde saç buluyorum hergün süpürsem de
bende oyle degısmem tlfontelefonu uzun yıllar kullanırım model değiştirmem sık sık.ama pili eskidi onun da şarjı uzun sürmüyor
toptan satılan marketlerdenmı..taksı falan tutulucak artık olabılır aslında boylede allah affetsın zor oluyo tek tek tasımak..ben onları toptan alıyorum daha karlı oluyor.. sende oyle yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?