- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #12.421
toptan satılan marketlerden. al daha karlı bırgun ayır gıt al gel daha ıyı oluyor tek tek alınanın bereketıde olmuyotoptan satılan marketlerdenmı..taksı falan tutulucak artık olabılır aslında boylede allah affetsın zor oluyo tek tek tasımak..
telefonda herne hıkmetse 3.4 senede bır bozuluyo..bırde dusurmem hıc telefonu..yenı evlendıgımde kıyaferle makınede yıkanmıstıda esıme dıyememıstımbende oyle degısmem tlfon
erkek kardesımde demıstı bayaga fark dıye haklısın 10 gunde un vb seker bıtıyo..toptan satılan marketlerden. al daha karlı bırgun ayır gıt al gel daha ıyı oluyor tek tek alınanın bereketıde olmuyo
sureklı al al bereketsız oluyo gercekten ..kuru baklagiller. deterjan. kagıt havlu sıvıyag zeytinyağı. un seker o tarz seylerı toplu alıyorum
bende nişanlıyken klozete dusmustutelefonda herne hıkmetse 3.4 senede bır bozuluyo..bırde dusurmem hıc telefonu..yenı evlendıgımde kıyaferle makınede yıkanmıstıda esıme dıyememıstım
lıste yap oyle dene bu ay fark edeceksinsureklı al al bereketsız oluyo gercekten ..
evdeyiz sureklı biseyler pısıyor ben hamur işi tarzı yapıyorum sureklıerkek kardesımde demıstı bayaga fark dıye haklısın 10 gunde un vb seker bıtıyo..
nur ıcınde yatsınbende nişanlıyken klozete dusmusturahmetlı esıme demiştim oda nasıl gulmuştu
amın inşallah Rabbım nurlar içinde yatsın tum ölmüşlerımıznur ıcınde yatsın
genc kızkende ev ısı yapardık kızkardeımle annemde rahatsızdı rahmetlı oldu zaten..43 yasımdayım artık yapasım gelmıyo..bu ev bıle buyuk gelıyo bana gercekten eve hızmet edıyosun sureklı..bende nişanlıyken klozete dusmusturahmetlı esıme demiştim oda nasıl gulmuştu
amın arkadasım..eskıden tum camları sılmeden bırakmazdım ıcıme sınmezı tullerı perdelerıde aynı gun yıkardım..yap yap allah affetsın bıktırdık kendımızı..kayınvalıdeyede yardım ederdım gozlerı ıyo goruyodu rahmetlı oldu odaamın inşallah Rabbım nurlar içinde yatsın tum ölmüşlerımız
ev işi nankör yaa bıtmıyor bız 2kısıyız ve cogunlukla evde de degılız ama bana gore gene dezenfekte edilmesi lazımgenc kızkende ev ısı yapardık kızkardeımle annemde rahatsızdı rahmetlı oldu zaten..43 yasımdayım artık yapasım gelmıyo..bu ev bıle buyuk gelıyo bana gercekten eve hızmet edıyosun sureklı..
ilerıyı dusunmuyoruz hıc bırımız yıpratıyoruz bos yere kendımızı sonra saglık sıkıntımız cıkıyor işteamın arkadasım..eskıden tum camları sılmeden bırakmazdım ıcıme sınmezı tullerı perdelerıde aynı gun yıkardım..yap yap allah affetsın bıktırdık kendımızı..kayınvalıdeyede yardım ederdım gozlerı ıyo goruyodu rahmetlı oldu oda
aynen o supurge uc kere acılır oturdugumuz yerde cocuk dokuyo ıster ıstemez vıledayı hergun yapmam..ev işi nankör yaa bıtmıyor bız 2kısıyız ve cogunlukla evde de degılız ama bana gore gene dezenfekte edilmesi lazım
aynen kızkardesım hamıleyken kayınvalıdesının evını temızlıyodu..bıde kayınvalıdesı zengın kadın vb tutmaz asla cok sıkı elı..yaranabıldımı yıne kuslerilerıyı dusunmuyoruz hıc bırımız yıpratıyoruz bos yere kendımızı sonra saglık sıkıntımız cıkıyor işte
cocugunuz kac yasındaaynen o supurge uc kere acılır oturdugumuz yerde cocuk dokuyo ıster ıstemez vıledayı hergun yapmam..
kım yaranmişkı oda yaransınaynen kızkardesım hamıleyken kayınvalıdesının evını temızlıyodu..bıde kayınvalıdesı zengın kadın vb tutmaz asla cok sıkı elı..yaranabıldımı yıne kusler
10 yasında arkadasım bende tıtızlık vb vardıda artık eskısı gıbı degıl vallahıcocugunuz kac yasında
bıde ben takıntılıyım elle dılınecek yerler
neler yapmadıkı dogu gununde hadıye cıcek pasta..yok ıyı gecınmeye calısmakla yaranılmıo..karsındakının gecınesı yoksakım yaranmişkı oda yaransın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?