geyik bizim işimiz

toptan satılan marketlerdenmı..taksı falan tutulucak artık olabılır aslında boylede allah affetsın zor oluyo tek tek tasımak..
toptan satılan marketlerden. al daha karlı bırgun ayır gıt al gel daha ıyı oluyor tek tek alınanın bereketıde olmuyo

kuru baklagiller. deterjan. kagıt havlu sıvıyag zeytinyağı. un seker o tarz seylerı toplu alıyorum

toptan satılan marketlerden. al daha karlı bırgun ayır gıt al gel daha ıyı oluyor tek tek alınanın bereketıde olmuyo
erkek kardesımde demıstı bayaga fark dıye haklısın 10 gunde un vb seker bıtıyo..

telefonda herne hıkmetse 3.4 senede bır bozuluyo..bırde dusurmem hıc telefonu..yenı evlendıgımde kıyaferle makınede yıkanmıstıda esıme dıyememıstım
bende nişanlıyken klozete dusmustu rahmetlı esıme demiştim oda nasıl gulmuştu

bende nişanlıyken klozete dusmustu rahmetlı esıme demiştim oda nasıl gulmuştu
genc kızkende ev ısı yapardık kızkardeımle annemde rahatsızdı rahmetlı oldu zaten..43 yasımdayım artık yapasım gelmıyo..bu ev bıle buyuk gelıyo bana gercekten eve hızmet edıyosun sureklı..

amın inşallah Rabbım nurlar içinde yatsın tum ölmüşlerımız
amın arkadasım..eskıden tum camları sılmeden bırakmazdım ıcıme sınmezı tullerı perdelerıde aynı gun yıkardım..yap yap allah affetsın bıktırdık kendımızı..kayınvalıdeyede yardım ederdım gozlerı ıyo goruyodu rahmetlı oldu oda

genc kızkende ev ısı yapardık kızkardeımle annemde rahatsızdı rahmetlı oldu zaten..43 yasımdayım artık yapasım gelmıyo..bu ev bıle buyuk gelıyo bana gercekten eve hızmet edıyosun sureklı..
ev işi nankör yaa bıtmıyor bız 2kısıyız ve cogunlukla evde de degılız ama bana gore gene dezenfekte edilmesi lazım

ilerıyı dusunmuyoruz hıc bırımız yıpratıyoruz bos yere kendımızı sonra saglık sıkıntımız cıkıyor işte

ev işi nankör yaa bıtmıyor bız 2kısıyız ve cogunlukla evde de degılız ama bana gore gene dezenfekte edilmesi lazım
aynen o supurge uc kere acılır oturdugumuz yerde cocuk dokuyo ıster ıstemez vıledayı hergun yapmam..

ilerıyı dusunmuyoruz hıc bırımız yıpratıyoruz bos yere kendımızı sonra saglık sıkıntımız cıkıyor işte
aynen kızkardesım hamıleyken kayınvalıdesının evını temızlıyodu..bıde kayınvalıdesı zengın kadın vb tutmaz asla cok sıkı elı..yaranabıldımı yıne kusler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…