geyik bizim işimiz

toptan satılan marketlerdenmı..taksı falan tutulucak artık olabılır aslında boylede allah affetsın zor oluyo tek tek tasımak..
gross marketlerde eskisi gibi ucuz değil artık.biz file market a101 çağdaş migros bim hangi ürün nerede uygunsa geze geze alıyoruz.çok uyguna bulursak da 5 6 tane alıyorum tuvalet kağıdı deterjan yumuşatıcı şampuan vs i

Artik ucuz yermı kaldı can

ben kestım sacımı hemde belıme kadar simsiyah sacı
ayy nasıl kıydınnn?benim hiç çok uzun saçım olmadı en uzunu omzun 10 santim altı.şimdi de o boya geldi anca.ama hevesimi kızdan aldım onunkini uzattım.siyah saçı severim ama bana yakışmıyor kaşlarım çok açık renk çünkü

benım cok dökülüyor asırı zaten acılmada basladı. beyazlarda olmuş bu yasta ahh ahhh benım kaşlar saclar kapkara

benım cok dökülüyor asırı zaten acılmada basladı. beyazlarda olmuş bu yasta ahh ahhh benım kaşlar saclar kapkara
perfectil diye hap var vitamin hapı eczaneden al hatta nette daha ucuza var.şıp diye kesti o benim dökülmemi cilde de iyi geliyor.beyazlara ben de de çare yok sal gitsin

percectil diye hap var vitamin hapı eczaneden al hatta nette daha ucuza var.şıp diye kesti o benim dökülmemi cilde de iyi geliyor.beyazlara ben de de çare yok sal gitsin
dur ısmını nıt edeyım ben alayım.. kel oglan olacagım artık beyazlar bızde ırsı galıba yaa erken basladı cumku

dur ısmını nıt edeyım ben alayım.. kel oglan olacagım artık beyazlar bızde ırsı galıba yaa erken basladı cumku
perfectil yazacaktım yanlış yazmışım.bana doktor önerdi.banyoda ya da tararken avuç avuç dökülüyordu durdurdu 1 aya dökülmeyi

perfectil yazacaktım yanlış yazmışım.bana doktor önerdi.banyoda ya da tararken avuç avuç dökülüyordu durdurdu 1 aya dökülmeyi
benımkı cok seyrek. toka bıle baglanmaz hatta ben erkek trası bıle yaptım kullanmadıgım sey kalmadı banamısın demedı sac. dökülmeye devam etti

benımkı cok seyrek. toka bıle baglanmaz hatta ben erkek trası bıle yaptım kullanmadıgım sey kalmadı banamısın demedı sac. dökülmeye devam etti
benimki de aşırı ince telli bebek saçı gibi.2 gün yıkamasam yapışıp kalıyor mübarekler.biraz dalgası olduğundan az görünmüyor ama .

Rabbım Baska dert vermesin ama sacta önemli simdi
sen kapalısın gene saklarsın ama ben de saklamak ne mümkün urban markasının saç toniği var 32 tl birşey.onu banyodan sonra saç nemliyken diplerine sıkıyorum ne kaşıntı bırakıyor ne de dökülme.ürün büyükçe 3 ay yetiyor.evde kapama saçların hava alsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…