geyik bizim işimiz

Cok fakirsin ceycey
Pandemi de vurdu napcan kiraya talim.de gec onlar da gariban sansin boşver
Ketçap mayonezi bile var bu diyetin
Aaaa nasil bir diyetmis o öyle

isveçe gidecektik ya bizzz.konu nerelere geldi.şu oyuncu kız vardı abd ye gitmek için 80 lik bir adamla evlenmişti .haber var mı ondan?adam yaşıyor mu öldü mü?

159 74 suan daha siskoyum ben. Cooook eskiden 49 52 gezerdim. Yıllardır boyleyim
74u en son 10 sene önce gördüm
Diyet yaptıkça kilo aldim yiyerek sismanlasam canim yanmazdi ben az yemekten kilo aldim bu aralar da ödemden sikayetciyim gitmiyor valla

isveçe gidecektik ya bizzz.konu nerelere geldi.şu oyuncu kız vardı abd ye gitmek için 80 lik bir adamla evlenmişti .haber var mı ondan?adam yaşıyor mu öldü mü?
Evet hadi bea bize vize cikartacakti ya da davet de gönderecek olabilir hatta referans olursa tadindan yenmez

74u en son 10 sene önce gördüm
Diyet yaptıkça kilo aldim yiyerek sismanlasam canim yanmazdi ben az yemekten kilo aldim bu aralar da ödemden sikayetciyim gitmiyor valla
şu an kaç kilosun?bence bir diet gurubu oluşturup beraber zayıflayabiliriz.1 ay deneyelimm mi?

Mükemmel tost ekmeğini alıyon icine sucuk kasar ketcap mayonez pisince indir mideye. Sonra bi ohhhhh çekiyorsun, butun yağlar eriyor
Şimdi benim tostum 2 dilim tam buğday ekmeğine 2 dilim kadar peyniri ile oluyor. En fazla icine azicik tuzsuz salca surerim o kadar disini da yaglamam :) ketcap mayonez bi de sucuk hic birini yemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…