- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #12.741
Wooowww extra shot diyeti diyorsunKetçap mayonezi bile var bu diyetin
boy 157 kilo 67 68 gidip geliyor.ne giysem yakışmıyorr.oysa hayat boyu 46 47 civarıydım.üüüüüüüüüüSende bendensin sevdim seni pikaçuuuu
Ben yerim benim.icin sorun yok ben pina için diyorum deliye dönüyor2 tanede ben yedim valla akşam.
Ben de gece ara ogunumu yaptım 1 kutu light süt ileCok teşekkürler canım ye ye ben tostu yedim ya yeter bana
159 74 suan daha siskoyum ben. Cooook eskiden 49 52 gezerdim. Yıllardır boyleyimboy 157 kilo 67 68 gidip geliyor.ne giysem yakışmıyorr.oysa hayat boyu 46 47 civarıydım.üüüüüüüüüü
Bugun serbest tostu eritemedim. Yarin demek yok. Delleniyom sonraBen yerim benim.icin sorun yok ben pina için diyorum deliye dönüyor
diyetle falan olmuyor.ikimizi bir odaya kilitleyip sadece su versinler 1 hafta.sohbet kağıt oyunu tv izleme kitap okuma derken açlığımızı unutur zayıflarız159 74 suan daha siskoyum ben. Cooook eskiden 49 52 gezerdim. Yıllardır boyleyim
Cok fakirsin ceyceybüyükşehirde bile kapı önünde oturuyorlar nereye gittiğimi nereden geldiğimi soruyorlar.aralarında sevdiğim teyze var onun market eczane sağlık ocağı tüm ihtiyaçlarını sağlarım arabayla götürür getiririm.ama bazıları hem yaşlı hem de kötü niyetli.eşimin kilosunun bile dedikodusunu yaptılar.şimdiki evimde kiradayım ama başka yerlerde evlerimiz var.aaaaa ceyceylerin hali ne olacak kaç yıldır ev bile alamadılar diye de konuşuluyormuşş ha ha ha.alayım bir ev sevinsinler derkenn fakirlik geldii pandemi geldiiii olmadııı
Aaaa nasil bir diyetmis o öyleKetçap mayonezi bile var bu diyetin
74u en son 10 sene önce gördüm159 74 suan daha siskoyum ben. Cooook eskiden 49 52 gezerdim. Yıllardır boyleyim
Olur ac kapiyi geliyorumdiyetle falan olmuyor.ikimizi bir odaya kilitleyip sadece su versinler 1 hafta.sohbet kağıt oyunu tv izleme kitap okuma derken açlığımızı unutur zayıflarız
Evet hadi bea bize vize cikartacaktiisveçe gidecektik ya bizzz.konu nerelere geldi.şu oyuncu kız vardı abd ye gitmek için 80 lik bir adamla evlenmişti .haber var mı ondan?adam yaşıyor mu öldü mü?
Mükemmel tost ekmeğini alıyon icine sucuk kasar ketcap mayonez pisince indir mideye. Sonra bi ohhhhh çekiyorsun, butun yağlar eriyorCok fakirsin ceycey
Pandemi de vurdu napcan kiraya talim.de geconlar da gariban sansin boşver
Aaaa nasil bir diyetmis o öyle
şu an kaç kilosun?bence bir diet gurubu oluşturup beraber zayıflayabiliriz.1 ay deneyelimm mi?74u en son 10 sene önce gördüm
Diyet yaptıkça kilo aldim yiyerek sismanlasam canim yanmazdi ben az yemekten kilo aldim bu aralar da ödemden sikayetciyim gitmiyor valla
Canim 74 ten fazla misin az mi onu anlamadım kac kilosun74u en son 10 sene önce gördüm
Diyet yaptıkça kilo aldim yiyerek sismanlasam canim yanmazdi ben az yemekten kilo aldim bu aralar da ödemden sikayetciyim gitmiyor valla
Yarında ekmek arası döner yeme sırasıBugun serbest tostu eritemedim. Yarin demek yok. Delleniyom sonra
Şimdi benim tostum 2 dilim tam buğday ekmeğine 2 dilim kadar peyniri ile oluyor. En fazla icine azicik tuzsuz salca surerim o kadar disini da yaglamam :) ketcap mayonez bi de sucukMükemmel tost ekmeğini alıyon icine sucuk kasar ketcap mayonez pisince indir mideye. Sonra bi ohhhhh çekiyorsun, butun yağlar eriyor
Fazlayim hiç yazmiyimCanim 74 ten fazla misin az mi onu anlamadım kac kilosun
Onlar ayrılalı yıllar oldu. Adam evden atmıştı kızı en sonisveçe gidecektik ya bizzz.konu nerelere geldi.şu oyuncu kız vardı abd ye gitmek için 80 lik bir adamla evlenmişti .haber var mı ondan?adam yaşıyor mu öldü mü?
Kizlar ben katılırım beraber yaparsak her halta katildim muhabbet yok sadece bildirim yapiyorlar hatta ben konu bile actim 1 kisi bile gelmedi vicdansızlar tek kaldımşu an kaç kilosun?bence bir diet gurubu oluşturup beraber zayıflayabiliriz.1 ay deneyelimm mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?