- 10 Nisan 2014
- 43.750
- 116.345
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #12.761
ankara dayım ben.açızz diye ağlasakta yemek vermeyecek iradeli bir de kişi lazım bize.Olur ac kapiyi geliyorumumarım sehirlerarasi yolculuğa cikmiyorumdur. Hortumu odaya salsinlar sonra yemeği getireni yemeyelim
Yazmam i ihşu an kaç kilosun?bence bir diet gurubu oluşturup beraber zayıflayabiliriz.1 ay deneyelimm mi?
Ben canim isterse iradeliyim 1 hafta yogurt yedimankara dayım ben.açızz diye ağlasakta yemek vermeyecek iradeli bir de kişi lazım bize.
aldığımız ilaçlar yapıyor çok yediğimizden değil ki.ben de bir de üstüne troidler çalışmıyor.kortizon ala ala şiştim.Fazlayim hiç yazmiyim
ben de öyle sadece vitamin alıp bir de yoğurt çorbası içip 1 haftada 4 kilo vermiştim geri aldım yiyerekBen canim isterse iradeliyim 1 hafta yogurt yedim
Ben listelere askeri duzende uyuyorum ona ragmen zor gidiyorankara dayım ben.açızz diye ağlasakta yemek vermeyecek iradeli bir de kişi lazım bize.
Hemen diyet bölümünde paylaşıyorum. Deli gibi kabak yiyip spor yapıyorlar.Mükemmel tost ekmeğini alıyon icine sucuk kasar ketcap mayonez pisince indir mideye. Sonra bi ohhhhh çekiyorsun, butun yağlar eriyor
Ayyyy koptumHemen diyet bölümünde paylaşıyorum. Deli gibi kabak yiyip spor yapıyorlar.
aaaa kabağa bayılırımmm.spor cıksss.Hemen diyet bölümünde paylaşıyorum. Deli gibi kabak yiyip spor yapıyorlar.
artık tek değilsin ben varım kader arkadaşınBen 90 dan 67.5 düştüm 18 kilosunu 3 ayda verdim. Nelerle verilir her haltı biliyorum ama tek yapamıyorum
Ben listelere askeri duzende uyuyorum ona ragmen zor gidiyor
Diyet başlıkları var. Takımlar var. Ben 30 kilo verdim nerdeyse.Ben 90 dan 67.5 düştüm 18 kilosunu 3 ayda verdim. Nelerle verilir her haltı biliyorum ama tek yapamıyorum
Neyle verdin valla ben 10 diyetisyene gitmisimdir biri bol.ekmek verir biri ekmegi keser biri proteini az ye der biri ketojenik.diyet verirBen 90 dan 67.5 düştüm 18 kilosunu 3 ayda verdim. Nelerle verilir her haltı biliyorum ama tek yapamıyorum
Bende severim ama yedikten sonra spor yapamam . Cünkü hala karnım aç olur , onun üstüne bide yemek yemeliyim önceaaaa kabağa bayılırımmm.spor cıksss.
iyi geceler.haklısın tüm gün dışardaydım .uykusuzumda uyuyayım benKızlar ben gidiyorum iyi geceler herkese
Ceycey sende uyu dün gece gibi uykusuz.kalip boşa.gitmesin herşey
Bende onlardan biriyim. Artık ohhh diyeceğimi öğrendim.Ayyyy koptumonlar bilmiyorlar hicbirsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?