geyik bizim işimiz

Bölümünüzün ne denli zor olduğunu ve içeriğinin koca bil ‘kültür’ öbeği olduğuna hakimim.
Yakın arkadaşlarımdan 3 ü bu bölümdeydi, az ödevlerine, sunumlarına o eski dilleri öğrenmelerine ortak olmadım

Ayrı bir ilgi ve zeka gerektirdiği su götürmez gerçek.
Ülkemizde hakettiği değerin yarısını bile görmediğini düşünüyorum uzmanlığınızın, çıkardılar bir kpss belası.
İş hayatı zaten malum, işsizlik tavanda, böyle bölümlerde alan çok kısıtlı.
Zorunlu herkes öğretmenliğe uğraşıyor gelecek kaygısı ile, haklı olarak...

Kısaca, bilmiyordum ve yeri bende ayrıdır bölümünün:)
Beni falakaya yatır, okuyamam asla
Saygılar efendim...

Bunun rahatlığı ya da değil, şuan yasak mı yasak.
Herkes kendi ikametinde olmalı mı, evet.
Ayrıca ihbar hatları ‘sırf’ bu sebeple kuruldu mu, yine evet.
Görmezden gelmek ya da göz yummak, ortak olmaktır.
Bir suçu, yasağın çiğnenmesini de bildirmek, her vatandaşın görevidir.

Ceza çok geliyorsa, göze almayacak.
Bence de çok, bakın evimdeyim:)
Buna caydırıcılık denir, caymıyorsa paşa paşa öder..

Şimdi karşı komşum bugün bursa'dan arkadaşlarının yanından geldi bir haftadir ordaydi

Geldikten yarım saat sonra evine başka arkadaşları yığıldı
Arkadaşlarıda kendisi de avukat doktor filan yüksek meslek mensuplari.

Durumları yok değil ama durumları varsa da havaya gidecek para ..çok para

Benim de var actigim konu , bana da gelin
89 muş ataması okuması deli işiyken, atama puani apayri bi soytarilik istiyor bence , boyle sapkadan tavsan falan çıkartmak gibi de değil, copperfild gibi ip mi var acaba diye ağız ayırmalık bir şey istiyor ataması..

Ya var ya işte şunu bi anlasalar ben üniversiteye başlarken atamalarımız iyiydi ama ne zaman ikinci sınıf oldum 300 küsür o kadar komik bir durum ki yani yanlış anlaşılmasın ama din küktürü arapça öğretmeni bizim dönemimizde okulda bir tane olurdu. Bizden o kadar çok ki atamaları yani o kadar saçma bir halde ki sen öğrenciye tarih matematik dil ve edebiyatı vs atamayıp öğretemezsen o öğrenciden ne beklersin ki komık olan dil birde baraj dersi ama atama komık ki en önemli branş artık yani cidden sinir stres sahibi oldum. Kpss de alanı öyle bir zorluyorlar ki üniversitede bir isim geçiyor hani sadece hocalar önemsiz sadece ismini bilin yeter diyor çat sınavda sormuşlar ki ismi bile geçmeyenleri ben artık nolucak bilmiyorum

bugün yılbaşı mı niye kişi başı 3biner lira versinler.kafamda deli sorular

Kizlar ben yaprakdokumunu yeni izliyorum da
Bebeler kucukken tv yoktu evde.
Ya bilen soylesin,Ferhundeyi niye seytan gorurdu herkes,evde yuzu gulen bir o var,zavalli sadece kocasiyla bir ev istiyor,ayrica zeki ve herseyin farkinda diye vurun abaliya yapmislar

Bilemiyorum benim duyarlılığım bu noktada çok fazla uyarılmıyor. Bi yandan ödenen - ya da ödenemeyen- işsizlik ödeneklerinin cüzi miktarlarda olması diğer yandan ücretsiz izinlerin yasal olması, bir yandan iş yerini kapatanlara uygulanan sosyal desteğin 600 TL gibi bir rakam olması gibi sosyal politika yönlerinden daha duyarlıyım sanırım bu benim fakirliğimden ileri geliyor. Düşünsenize koskoca devlet vatandaşlarına aylık 3bin lira ödeyemezken ( Pandemi dönemi işsizlik ), yine asgari ücret görüşmelerinde teklif eden rakamların 2.700 civarlarında seyrederken, TEK SEFERDE KİŞİ BAŞINA 3 BİN 150 TL para cezası bana ağır geldi. Bu yüzden şikayet etmezdim. ( Müstakil evde oturuyorum başıma gelmez bu durum ama apartmanda otursaydım da empati kurarak şikayet etmezdim. )

ferhunde yayınlandığı zamanlar hatta halaa en nefret edilen şahsiyettir o dizide.tamamını bend e izlemedim ama benim görümcelrden biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…