geyik bizim işimiz

bugün yılbaşı mı niye kişi başı 3biner lira versinler.kafamda deli sorular
Sokağa çıkma yasağı ihlali kapsamında ev ziyaretleri de yasaklandı ya yasağı ihlal etmenin cezasının 3bin 150tl olacağı ve kişi başına uygulanacağı açıklanmıştı.

Niceliklerle değil ancak niteliklerle ilgilendiğimizde düzelebilir bir durum bu.
80 olan üni sayısını 110 a çıkarmak, bugünki işsizliğin asıl nedenidir.

İş kolları ya da isdihtam sağlamak yerine üni açarsan ve ülkedeki herkesi zorunlu eğitim gibi üni mezunu yaparsan, olacağı buydu zaten.
Eskiden atıyorum sizin branşınız senede bu ülkede 2 bin öğrenci mezun ediyorken, şimdi rakamlar 10 binlerde.
(Sayılar hayalidir)

Sebep sonuç ilişkisi kurulmadan, 2 ileri düşünülmeden ‘yaptık yapıyoruz’ kafasıyla gidildiğinde hem meslek itibarsızlaşması hem de ülke olarak adım adım geriye gidiş tam da böyle yapılır.

Sokağa çıkma yasağı ihlali kapsamında ev ziyaretleri de yasaklandı ya yasağı ihlal etmenin cezasının 3bin 150tl olacağı ve kişi başına uygulanacağı açıklanmıştı.
ben gördüğümü şikayet ederim hiç acımam.onlar yüzünden eve hapsoldum.rutin hastane kontrollerime bile gidemiyorumm.kısasa kısasss yaparımm anındaaa şikayettttttt hem de zevkleeee

İşte apatmanda oturuyorum ve o empatiyi kuruyorum.
Ben aileme, 5 dk ötemdeki aileme 10 ayda iki kere gitmişim.
Pandemi başından beri iki küçük veletle tıkılıyım.
Ben böyleyim diye kimseye otur evinde baskısı uygulamayam ama şuan ülkede yasak var.
Bana da yasak, size de öbürüne de.
Benim vatandaş olarak hakkımı çiğniyorsa, ödemesini de bilecek, hiç alakadar etmiyor nasıl ödeyeceği.

Anarşist ruhu bir zahmet seçmenlikte kullansınlar, şuan yapılan şey toplum sağlığını riske atmak.

Ilk sayfalari okudum biraz. Bu kadar dolu hayatım olsa buraya girecek zaman bulamazdım sanırım. Biz gelsek ne koca gün evde oturuyoruz. Sen plaza kızı biz ev kızı

Kararlarınıza saygılıyım ancak benim kararım yine de diğer yönde olurdu.

Cok super gidiyordun aslinda sona kadar.
Bu arada 2700 olan agir sanayiye gecerli yani normal asgari ucrete zam daha az. TUIK nasil istatistik kurdu bilmiyorum ama uğraştığını düşünmüyorum.

Ceza konusuna gelirsek
Ağır gelen evde oturcak ben değil o düşünecek bunu umrumda olmaz.
O zaman bir hirsizi da sikayet etmeyelim cocugu icin hirsizlik yaptigini biliyorsak falan. E hani adalet olur mu hic

Misafir eli boş gelmez, kapıda ceycey hepimizden kesti bunları.
Kendisi hem fakir hem pinti, ikram yok.
Alman usulü kim ne getirdiyse onu alıyor bir de ceyceye haraç
bak bak adımı kullanarak haraç toplayacak.inanmayın hanımlarrr bu filme. sülün osman dedesi bile olabilir bu kadınınnn

Eti ürünleri bir ocak tan itibaren yüzde yimbeş zamlaniyormus bebelerinize dur deyin kizlar

ferhunde yayınlandığı zamanlar hatta halaa en nefret edilen şahsiyettir o dizide.tamamını bend e izlemedim ama benim görümcelrden biliyorum

ferhunde yayınlandığı zamanlar hatta halaa en nefret edilen şahsiyettir o dizide.tamamını bend e izlemedim ama benim görümcelrden biliyorum
Haksizlik etmisler.En itici olan baba benim gozumde.O kadar narsist ki,beeenn yetistirdim,bennn egittim,ama kimi hirsiz kimi koca kapmaca oynamis birbirinden.

aynen katılıyorum.şu malum oluşumdan işten atılanlara bile acıyanlar üzülenler var.yav adamlar haksız yere bizim işlerimizi elimizden almışlar engel olunmasa onların çocukları da aynını yapacak ne acımasııı.ben niye dertleneyim çocuğumun geleceği için saf mıyım.

Eti ürünleri bir ocak tan itibaren yüzde yimbeş zamlaniyormus bebelerinize dur deyin kizlar
Kullanmıyorum.
Bebelerimden çok şikayet etsem de gestapo gibi anaları olduğundan, paketli ürün çok nadir tüketirler, gönlümden koparsa

Benim çocuklar ekmeği özel bir şey sanıyor eve alınmadığı için, bir restoranda ya da yemek davetinde ekmeğe saldırıyorlar akshsjsj
Kötü anayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…