- 17 Ocak 2020
- 28.143
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.894
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #1.381
Biz yosun kokusuna da akariz sen neyi dert ediyosunBenim buyur edebilecegim bir konum bile yok
Aile çay bahçesi oldu burası, üst katı , terası..Artık misafirlikler böyle oluyor işte .cezası da yok
Sokağa çıkma yasağı ihlali kapsamında ev ziyaretleri de yasaklandı ya yasağı ihlal etmenin cezasının 3bin 150tl olacağı ve kişi başına uygulanacağı açıklanmıştı.bugün yılbaşı mı niye kişi başı 3biner lira versinler.kafamda deli sorular
Niceliklerle değil ancak niteliklerle ilgilendiğimizde düzelebilir bir durum bu.Ya var ya işte şunu bi anlasalar ben üniversiteye başlarken atamalarımız iyiydi ama ne zaman ikinci sınıf oldum 300 küsür o kadar komik bir durum ki yani yanlış anlaşılmasın ama din küktürü arapça öğretmeni bizim dönemimizde okulda bir tane olurdu. Bizden o kadar çok ki atamaları yani o kadar saçma bir halde ki sen öğrenciye tarih matematik dil ve edebiyatı vs atamayıp öğretemezsen o öğrenciden ne beklersin ki komık olan dil birde baraj dersi ama atama komık ki en önemli branş artık yani cidden sinir stres sahibi oldum. Kpss de alanı öyle bir zorluyorlar ki üniversitede bir isim geçiyor hani sadece hocalar önemsiz sadece ismini bilin yeter diyor çat sınavda sormuşlar ki ismi bile geçmeyenleri ben artık nolucak bilmiyorum
Ayaklar suya,bortu midye neyim de varBiz yosun kokusuna da akariz sen neyi dert ediyosun
ben gördüğümü şikayet ederim hiç acımam.onlar yüzünden eve hapsoldum.rutin hastane kontrollerime bile gidemiyorumm.kısasa kısasss yaparımm anındaaa şikayettttttt hem de zevkleeeeSokağa çıkma yasağı ihlali kapsamında ev ziyaretleri de yasaklandı ya yasağı ihlal etmenin cezasının 3bin 150tl olacağı ve kişi başına uygulanacağı açıklanmıştı.
İşte apatmanda oturuyorum ve o empatiyi kuruyorum.Bilemiyorum benim duyarlılığım bu noktada çok fazla uyarılmıyor. Bi yandan ödenen - ya da ödenemeyen- işsizlik ödeneklerinin cüzi miktarlarda olması diğer yandan ücretsiz izinlerin yasal olması, bir yandan iş yerini kapatanlara uygulanan sosyal desteğin 600 TL gibi bir rakam olması gibi sosyal politika yönlerinden daha duyarlıyım sanırım bu benim fakirliğimden ileri geliyor. Düşünsenize koskoca devlet vatandaşlarına aylık 3bin lira ödeyemezken ( Pandemi dönemi işsizlik ), yine asgari ücret görüşmelerinde teklif eden rakamların 2.700 civarlarında seyrederken, TEK SEFERDE KİŞİ BAŞINA 3 BİN 150 TL para cezası bana ağır geldi. Bu yüzden şikayet etmezdim. ( Müstakil evde oturuyorum başıma gelmez bu durum ama apartmanda otursaydım da empati kurarak şikayet etmezdim. )
Ilk sayfalari okudum biraz. Bu kadar dolu hayatım olsa buraya girecek zaman bulamazdım sanırım. Biz gelsek ne koca gün evde oturuyoruz. Sen plaza kızı biz ev kızıÇok teşekkür ederim
Gelirim tabi, benim de 2017’den beri yazdığım bir konum var. İlginizi çekerse beklerim. Linki bırakıyorum.
Sevgiler
Popüler Konu - Verimli Rutin
Çocuğuma iyi bir anne olmaya çalışırken, kadınlığımı, insanlığımı unutmamak için kendimi beslemeye, kendime bakmaya, hayata sıkı sıkı tutunup, kürekleri çekmeye devam ediyorum. Hayattaki ana hedefim “Daha az tüketmek. Daha mutlu yaşamak.” olarak özetlenebilir. Bu hedefi gerçekleştirmek için...www.kadinlarkulubu.com
Misafir eli boş gelmez, kapıda ceycey hepimizden kesti bunları.Hosbulduk kolanya getırın bıde orta sekerlı kahve alayım
Kararlarınıza saygılıyım ancak benim kararım yine de diğer yönde olurdu.İşte apatmanda oturuyorum ve o empatiyi kuruyorum.
Ben aileme, 5 dk ötemdeki aileme 10 ayda iki kere gitmişim.
Pandemi başından beri iki küçük veletle tıkılıyım.
Ben böyleyim diye kimseye otur evinde baskısı uygulamayam ama şuan ülkede yasak var.
Bana da yasak, size de öbürüne de.
Benim vatandaş olarak hakkımı çiğniyorsa, bir zahmet ödeyecek, hiç alakadar etmiyor nasıl ödeyeceği.
Anarşist ruhu bir zahmet seçmenlikte kullansınlar, şuan yapılan şey toplum sağlığını riske atmak.
Cok super gidiyordun aslinda sona kadar.Bilemiyorum benim duyarlılığım bu noktada çok fazla uyarılmıyor. Bi yandan ödenen - ya da ödenemeyen- işsizlik ödeneklerinin cüzi miktarlarda olması diğer yandan ücretsiz izinlerin yasal olması, bir yandan iş yerini kapatanlara uygulanan sosyal desteğin 600 TL gibi bir rakam olması gibi sosyal politika yönlerinden daha duyarlıyım sanırım bu benim fakirliğimden ileri geliyor. Düşünsenize koskoca devlet vatandaşlarına aylık 3bin lira ödeyemezken ( Pandemi dönemi işsizlik ), yine asgari ücret görüşmelerinde teklif eden rakamların 2.700 civarlarında seyrederken, TEK SEFERDE KİŞİ BAŞINA 3 BİN 150 TL para cezası bana ağır geldi. Bu yüzden şikayet etmezdim. ( Müstakil evde oturuyorum başıma gelmez bu durum ama apartmanda otursaydım da empati kurarak şikayet etmezdim. )
bak bak adımı kullanarak haraç toplayacak.inanmayın hanımlarrr bu filme. sülün osman dedesi bile olabilir bu kadınınnnMisafir eli boş gelmez, kapıda ceycey hepimizden kesti bunları.
Kendisi hem fakir hem pinti, ikram yok.
Alman usulü kim ne getirdiyse onu alıyor bir de ceyceye haraç
O kim yabak bak adımı kullanarak haraç toplayacak.inanmayın hanımlarrr bu filme. sülün osman dedesi bile olabilir bu kadınınnn
ferhunde yayınlandığı zamanlar hatta halaa en nefret edilen şahsiyettir o dizide.tamamını bend e izlemedim ama benim görümcelrden biliyorum
Haksizlik etmisler.En itici olan baba benim gozumde.O kadar narsist ki,beeenn yetistirdim,bennn egittim,ama kimi hirsiz kimi koca kapmaca oynamis birbirinden.ferhunde yayınlandığı zamanlar hatta halaa en nefret edilen şahsiyettir o dizide.tamamını bend e izlemedim ama benim görümcelrden biliyorum
Eti ürünleri bir ocak tan itibaren yüzde yimbeş zamlaniyormus bebelerinize dur deyin kizlar
aynen katılıyorum.şu malum oluşumdan işten atılanlara bile acıyanlar üzülenler var.yav adamlar haksız yere bizim işlerimizi elimizden almışlar engel olunmasa onların çocukları da aynını yapacak ne acımasııı.ben niye dertleneyim çocuğumun geleceği için saf mıyım.Cok super gidiyordun aslinda sona kadar.
Bu arada 2700 olan agir sanayiye gecerli yani normal asgari ucrete zam daha az. TUIK nasil istatistik kurdu bilmiyorum ama uğraştığını düşünmüyorum.
Ceza konusuna gelirsek
Ağır gelen evde oturcak ben değil o düşünecek bunu umrumda olmaz.
O zaman bir hirsizi da sikayet etmeyelim cocugu icin hirsizlik yaptigini biliyorsak falan. E hani adalet olur mu hic
Tam seni etiketliyordum nerdesin diyeyuzde 25 ne be
1 tl cikilat bile kalmadi zaten. Yuhhh.
Nasil gecinecegiz ya boyle giderse
Kullanmıyorum.Eti ürünleri bir ocak tan itibaren yüzde yimbeş zamlaniyormus bebelerinize dur deyin kizlar
sülün osman zamanında istanbul köprüsü vb gibi bir çok tarihi eserde dahil.istanbula gelen saflara satmış biridir.O kim ya
Ben bir yan gel yat osmanı biliyorum, tam bizim kafa.
Karı koca işsiziz işte, feyz aldığımız hayat biçimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?