- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.389
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
Var var ben de g yi cok sevmem. Amacim hep vajinaldir. Degisiyor vucuda goreVaginal orgazm hikaye . G- noktası orgazmı sağlıyor .
Göbek çıkana kadar çok fırsatı vardı benimkinin. Kıymetini bilemediBenim ilkinde bir sey demedi doktor. Sonra biz dedik yasak degil herhalde vur patlasin cal oynasin.2. Kontrole gittim iliskiye girmiyorsunuzdur dimi dedi yoo dedim giriyoruz ne mana. Ilk 3 ay risk gormesem de girmesseniz iyi dedi. Bende esime soyledim bir tirs bu sonra dedim 1 bucuk ay sonra tamam gecmis devam ama simdi boyle oldu iste.
Bence gobek onlarin psikolojiyi etkiliyo
Benimde etkiliyor zaten ay bi sey olur mu , ay şöyle diye kafa gidiyor ama belli etmiyordum
Testeron hormonlarını ölçtürdün mü hiç ? Mesela vücudunda Kıllanma falan varmı ?İçeri sıfır his, sıfır.
Baskı sadece.
Yalnız şöyle bir şey var, acı eşiğim yüksek, kolay uyuşmam, orta ilaçlar bile etki etmez bana.
Bünyem kendinden mi hissizdir ondan mı böyle, bilmiyorum.
Dişçi 2 morfin yapar üzerine sprey, hala hissederim falan filan.
Beni anamla babam yanlış yapmış bence, tam olmamışım.
Sonra da 40 gun yok amaAz kalmıs zaten sık dişini
Senin 9 ay hic mi yokGöbek çıkana kadar çok fırsatı vardı benimkinin. Kıymetini bilemedi
Bibi güzellik uykusundadır şimci
Hepsi normalTesteron hormonlarını ölçtürdün mü hiç ? Mesela vücudunda Kıllanma falan varmı ?
Yok kız onu diyorum ya. Yoksa niye adama afrodizyak yedirmeye kalkayım bu göbekleSenin 9 ay hic mi yok
Şu laylon donu da etiketleyin Allah rızası için yazık
Allahım şu vaginal deneyimi tatdıracak birilerini çıkar karsımaVar var ben de g yi cok sevmem. Amacim hep vajinaldir. Degisiyor vucuda gore
40 gğn sürmez belki olumlu düşünSonra da 40 gun yok ama
Klitoral oluyorsan sorun yok ya her vucutta hepsi olmuyor ki. Ben hic hissetmiyorsun sandimHepsi normal
Yani şeytan diyor tamam klitoral de iyidir ama insan merak ediyor diğerini.
O 40 gun zaten sen istemeyeceksın zaten. Bebek süt gaz kaka falan anca alışma süreci. Sonra tam gaz devamSonra da 40 gun yok ama
Otomatik olarak 40 gun yasak degil mi ki40 gğn sürmez belki olumlu düşün
En son 4 sene önce olmuşumdur , belki daha da eskiHepsi normal
Yani şeytan diyor tamam klitoral de iyidir ama insan merak ediyor diğerini.
Yoo kanama ne kadar sürerse en fazla 40.Otomatik olarak 40 gun yasak degil mi ki
E klitoral dış bölge tabii var da birleşmede his yok bacım, ondan sevişme severim zatenKlitoral oluyorsan sorun yok ya her vucutta hepsi olmuyor ki. Ben hic hissetmiyorsun sandim
Aynen bız 32.gun bırlıkte olmustuk ayy ne heyecanlıydı sanki ilk kez olur gıbı40 gğn sürmez belki olumlu düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?