- 10 Nisan 2014
- 43.798
- 116.448
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #1.441
mont mu aldın bir de ?Bilemedim ya. Yarın temızlık gunum nasıl baslıcam nasıl yapıcam hıc bilmiyorum bu pandemı mafettı benı. Kendıme cok guzel mont almıstım ya geldı ama kalıbı dar galıba cok dar geldı onu kapanmadı. Dıyet yapmam lazım.
Vallahi kelebek etkisi derler ya bir yerde ucan yaprak bile baska yerde hortuma sebep olur diye o misal dunya da herkesin herkese hakki var ve hakki geciyor.Ben duruma salt olarak legal ve illegal olarak bakıyorum, diğeri kişinin kendi tercihi. Üzerinde hiçbir hakkımız olmadığına göre, kendimizi izole etmekten başka çare yok.
Ama şuan yapılan illegal bir durum, yasaklandı, ötesi yok.
Yoksa bana ne tövbe estf bir şey olsa kendi çekecek, beni bağlamaz fakat yasak olunca bağlıyor.
İkinci el değilse iade et, büyüğünü al.Bilemedim ya. Yarın temızlık gunum nasıl baslıcam nasıl yapıcam hıc bilmiyorum bu pandemı mafettı benı. Kendıme cok guzel mont almıstım ya geldı ama kalıbı dar galıba cok dar geldı onu kapanmadı. Dıyet yapmam lazım.
Bacim hayatında ki en önemli sey montmus gibi hissediyorumBilemedim ya. Yarın temızlık gunum nasıl baslıcam nasıl yapıcam hıc bilmiyorum bu pandemı mafettı benı. Kendıme cok guzel mont almıstım ya geldı ama kalıbı dar galıba cok dar geldı onu kapanmadı. Dıyet yapmam lazım.
İkinci el de etiketi yarım koparılmıs kullanılmamış. Vermesem dıyorum nerdeyse beste bır fiyatına aldım. Baska harcama yapmıcam:) asırı asırı guzel ama borda sunı derı ama motorcu kızlar gıbı, hem de ınce derısı bır de zayıf gosterıyo belı falanİkinci el değilse iade et, büyüğünü al.
Diyete de yeni yılla beraber güzelliklerle başlarsın, sorun değil.
Sağlık sıkıntıya düşmediği sürece kilo problem olmamalı ya, hayat güzel be
SefıyomBacim hayatında ki en önemli sey montmus gibi hissediyorumher geldigindr neredeyse monttan baska bir konu olmuyor
Onlar pahalıydı onları sattım ama ucuzlarını aldım. Baya ıkı bın bes yuz kar ettım kız yenısını almama ragmen. Hanı dısım kırılmıstı ya onla da onu yaptırcam.mont mu aldın bir de ?madem alacaktın diğerlerini neden sattın?
Oyle bende ardina sigindim ne yapayım. Veririm diyorum belki kendimi kandirip ama sporsuz cok zor. Bebisle nasil spora giderim ya da pandemi de imkansiz tabisen haline şükret.ben de hamilelik de yok ama evde adım ninja turtles ve dombili dostik ve şişko patates.sevimlice laf geçiriyorlar baba kız
İf yapsana bacı ben on kilodan fazla verdım soylemesı ayıp 86 kılodan 75’e dustum. Boy 172Oyle bende ardina sigindim ne yapayım. Veririm diyorum belki kendimi kandirip ama sporsuz cok zor. Bebisle nasil spora giderim ya da pandemi de imkansiz tabi
Kandirma kendini bacim yapma bunuİkinci el değilse iade et, büyüğünü al.
Diyete de yeni yılla beraber güzelliklerle başlarsın, sorun değil.
Sağlık sıkıntıya düşmediği sürece kilo problem olmamalı ya, hayat güzel be
ben 8 kilo aldım hamilelikte 58 dim 66 la doğurdum yürüyüş yapardım akşamları ağır ağır.ama şimdi tam 68.5 kiloyum boyuma göre çok fazla kilo vermem lazımm mutlakaOyle bende ardina sigindim ne yapayım. Veririm diyorum belki kendimi kandirip ama sporsuz cok zor. Bebisle nasil spora giderim ya da pandemi de imkansiz tabi
If ne kiz anlatsana biraz. Bende yaparım belki iyi vermişsin.İf yapsana bacı ben on kilodan fazla verdım soylemesı ayıp 86 kılodan 75’e dustum. Boy 172
Ben kavga ettim kızın biriyle o market sırasındaVallahi kelebek etkisi derler ya bir yerde ucan yaprak bile baska yerde hortuma sebep olur diye o misal dunya da herkesin herkese hakki var ve hakki geciyor.
Yoksa bir insanin denize çop atmasi da haktir benim hakkimi yiyor bu pisliği yaparak çünkü benimde dogami kirletiyor.
O parti yapanlar virus yayiyor gene hakki giriyor. Bu demek degil ki biz hic hakka girmiyiruz ohoo nelere girmisizdjr bilmeden ama böyle ince dusunmeden senin yargina direkt baglayabiliriz daha anlaşılır ve net olmasi adina.
Yoksa market sirasinda mesafe icin açık biraktigim araliga dalan kisilerin saclarina her an yapisabilrim boyle giderse
Intermettent fastıng ya da oyle bısı. Sekız saat yıyorsun kalanında sadece kahve su çay. Spor yapamadım ama kan degerlerım de duzeldı baya. Insulın dırencı ıcın onermıstı dıyetısyen. Dıyetısyen kontrolunde yaptımIf ne kiz anlatsana biraz. Bende yaparım belki iyi vermişsin.
Bende 170im 75 e tırmanıyorum suan
58 dim cey 75 e gidiyorum boyum uzun ama ben sistim boyle. Mişelin var ya okundugu gbi yazdim lastik adam onun gibi hissiyatm. Odemliyim yani. Aci tursu kaçırıyorum su tutuyor birde vücut bir de.ben 8 kilo aldım hamilelikte 58 dim 66 la doğurdum yürüyüş yapardım akşamları ağır ağır.ama şimdi tam 68.5 kiloyum boyuma göre çok fazla kilo vermem lazımm mutlaka
68 kilo mu yawben 8 kilo aldım hamilelikte 58 dim 66 la doğurdum yürüyüş yapardım akşamları ağır ağır.ama şimdi tam 68.5 kiloyum boyuma göre çok fazla kilo vermem lazımm mutlaka
Ben öyle inanıyorum yaKandirma kendini bacim yapma bunu
Poliste bakmaz buna zati.Ben kavga ettim kızın biriyle o market sırasında
1 buçuk metre boşluğumu bıraktım, araba sırada ve ben yanındayım, milletten daha uzak durmak adına.
Yanımda da sakız makız reyonu var, ona bakıyorum.
Kız daldı önüme bir carladım, en son ‘bağaarmayoon banaaa’ gibi bir şey söyledi.
Ben de ‘korona var ya hani aklı güzelim, ondan bu mesafe ama daha bağırmamı görmedin, şimdi 2 metre akrama geç’ diye çirkefleştim
Vicdani, dünya vatandaşı ya da inançsal hak bir kenara, onları bundan ayrı tutuyorum çünkü 5 parmağın 5 i bir değilken, herkes aynı hassasiyeti aslında ‘insan’ olmasını beklemek büyük ütopya.
Fakat, anayasal olarak bağlı olduğumuz kanunlar çerçevesindeki haklarımızı da kimseye yedirmem arkadaş.
Trafikte ben kırmızıda beklerken, sağdan gelip önüme kıran ayıya bin beddua ediyor ve kul hakkımı helal etmiyorum, o ayrı.
Polise şikayet eder miyim, asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?