geyik bizim işimiz

mont mu aldın bir de ? madem alacaktın diğerlerini neden sattın?

Vallahi kelebek etkisi derler ya bir yerde ucan yaprak bile baska yerde hortuma sebep olur diye o misal dunya da herkesin herkese hakki var ve hakki geciyor.
Yoksa bir insanin denize çop atmasi da haktir benim hakkimi yiyor bu pisliği yaparak çünkü benimde dogami kirletiyor.
O parti yapanlar virus yayiyor gene hakki giriyor. Bu demek degil ki biz hic hakka girmiyiruz ohoo nelere girmisizdjr bilmeden ama böyle ince dusunmeden senin yargina direkt baglayabiliriz daha anlaşılır ve net olmasi adina.
Yoksa market sirasinda mesafe icin açık biraktigim araliga dalan kisilerin saclarina her an yapisabilrim boyle giderse

İkinci el değilse iade et, büyüğünü al.
Diyete de yeni yılla beraber güzelliklerle başlarsın, sorun değil.
Sağlık sıkıntıya düşmediği sürece kilo problem olmamalı ya, hayat güzel be

Kızlar bır ayda yedı kilo nasıl verilir konulu sado mazo baslıklara akın etsem dıyorum ama orda verenler cıdden vermıs mıdır acaba

Bacim hayatında ki en önemli sey montmus gibi hissediyorum her geldigindr neredeyse monttan baska bir konu olmuyor

İkinci el değilse iade et, büyüğünü al.
Diyete de yeni yılla beraber güzelliklerle başlarsın, sorun değil.
Sağlık sıkıntıya düşmediği sürece kilo problem olmamalı ya, hayat güzel be
İkinci el de etiketi yarım koparılmıs kullanılmamış. Vermesem dıyorum nerdeyse beste bır fiyatına aldım. Baska harcama yapmıcam:) asırı asırı guzel ama borda sunı derı ama motorcu kızlar gıbı, hem de ınce derısı bır de zayıf gosterıyo belı falan

sen haline şükret.ben de hamilelik de yok ama evde adım ninja turtles ve dombili dostik ve şişko patates.sevimlice laf geçiriyorlar baba kız
Oyle bende ardina sigindim ne yapayım. Veririm diyorum belki kendimi kandirip ama sporsuz cok zor. Bebisle nasil spora giderim ya da pandemi de imkansiz tabi

Oyle bende ardina sigindim ne yapayım. Veririm diyorum belki kendimi kandirip ama sporsuz cok zor. Bebisle nasil spora giderim ya da pandemi de imkansiz tabi
ben 8 kilo aldım hamilelikte 58 dim 66 la doğurdum yürüyüş yapardım akşamları ağır ağır.ama şimdi tam 68.5 kiloyum boyuma göre çok fazla kilo vermem lazımm mutlaka

Ben kavga ettim kızın biriyle o market sırasında
1 buçuk metre boşluğumu bıraktım, araba sırada ve ben yanındayım, milletten daha uzak durmak adına.
Yanımda da sakız makız reyonu var, ona bakıyorum.
Kız daldı önüme bir carladım, en son ‘bağaarmayoon banaaa’ gibi bir şey söyledi.
Ben de ‘korona var ya hani aklı güzelim, ondan bu mesafe ama daha bağırmamı görmedin, şimdi 2 metre akrama geç’ diye çirkefleştim

Vicdani, dünya vatandaşı ya da inançsal hak bir kenara, onları bundan ayrı tutuyorum çünkü 5 parmağın 5 i bir değilken, herkes aynı hassasiyeti aslında ‘insan’ olmasını beklemek büyük ütopya.

Fakat, anayasal olarak bağlı olduğumuz kanunlar çerçevesindeki haklarımızı da kimseye yedirmem arkadaş.
Trafikte ben kırmızıda beklerken, sağdan gelip önüme kıran ayıya bin beddua ediyor ve kul hakkımı helal etmiyorum, o ayrı.
Polise şikayet eder miyim, asla

If ne kiz anlatsana biraz. Bende yaparım belki iyi vermişsin.
Bende 170im 75 e tırmanıyorum suan
Intermettent fastıng ya da oyle bısı. Sekız saat yıyorsun kalanında sadece kahve su çay. Spor yapamadım ama kan degerlerım de duzeldı baya. Insulın dırencı ıcın onermıstı dıyetısyen. Dıyetısyen kontrolunde yaptım

ben 8 kilo aldım hamilelikte 58 dim 66 la doğurdum yürüyüş yapardım akşamları ağır ağır.ama şimdi tam 68.5 kiloyum boyuma göre çok fazla kilo vermem lazımm mutlaka
58 dim cey 75 e gidiyorum boyum uzun ama ben sistim boyle. Mişelin var ya okundugu gbi yazdim lastik adam onun gibi hissiyatm. Odemliyim yani. Aci tursu kaçırıyorum su tutuyor birde vücut bir de.
Ben bayagi aldim. Ama dert etme diyorlar psikolojin bozulur diye. bebegim saglikla kucagima gelsin de veririm be dmi

Kandirma kendini bacim yapma bunu
Ben öyle inanıyorum ya
Hayatımda her bedende oldum, en şişman olduğum dönemdeyim ve hala kendimi beğeniyorum.
Kafam güzel, ruhum güzel, veririz ya ne olacak
Daha da ötesi vermesem ne olacak, yineliyorum hayata bakışım güzel, kendimi çirkin göremem ki

Poliste bakmaz buna zati.
Bende daha bugun kavga ettim. Koca gobekle korkuyorum da valla biri ters hareket yapcak diye ondan cikmiyorum cok markete bile ama hareket lazim iste dogum icinde . yollarda yurunmuyor araba dolu parklar insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…