- 5 Ağustos 2020
- 3.280
- 5.572
- 158
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #1.461
Kız bende odem gitti if ile. Kilom 75 ama 67 dıyorum herkes ınanıyor. Kırk bedene gırıyorum su an. Kas kaybetmedım ıfle hep yag su58 dim cey 75 e gidiyorum boyum uzun ama ben sistim boyle. Mişelin var ya okundugu gbi yazdim lastik adam onun gibi hissiyatm. Odemliyim yani. Aci tursu kaçırıyorum su tutuyor birde vücut bir de.
Ben bayagi aldim. Ama dert etme diyorlar psikolojin bozulur diye.bebegim saglikla kucagima gelsin de veririm be dmi
Kocam 1,5 ayda 12 kilo verdi.Kızlar bır ayda yedı kilo nasıl verilir konulu sado mazo baslıklara akın etsem dıyorum ama orda verenler cıdden vermıs mıdır acaba
evet şu an rejimle zayıflamayla hiç uğraşma canın ne isterse ye sağlıklı gıdalar ağırlıklı olarak.bebekler hissediyor annenin stresini.çöp ev olamyacak kadar evini temizle yeter.aç sevdiğin bir kitabı oku.izleyemediğin filmleri izle.sevdiğin müziği dinle bebeğe de dinlet onunla konuş .bu zamanlar bir daha gelmez58 dim cey 75 e gidiyorum boyum uzun ama ben sistim boyle. Mişelin var ya okundugu gbi yazdim lastik adam onun gibi hissiyatm. Odemliyim yani. Aci tursu kaçırıyorum su tutuyor birde vücut bir de.
Ben bayagi aldim. Ama dert etme diyorlar psikolojin bozulur diye.bebegim saglikla kucagima gelsin de veririm be dmi
En guzeli kiz ama boyle gördükçe daha da sisme de olumlama guzel seyde isteBen öyle inanıyorum ya
Hayatımda her bedende oldum, en şişman olduğum dönemdeyim ve hala kendimi beğeniyorum.
Kafam güzel, ruhum güzel, veririz ya ne olacak
Daha da ötesi vermesem ne olacak, yineliyorum hayata bakışım güzel, kendimi çirkin göremem ki
Ben de ıkı ayda verdim ama hıc diyet gıbı degıldı herseyı yedım walla oglen 12 aksam sekız arası. Sekızden sonra yesıl cay kahveKocam 1,5 ayda 12 kilo verdi.
Yemekler benden, o da spora gitti 3 4 gün, birer saat.
Yapılamaz değil, yapılır.
Gerek var mı, yok iki ayda ver.
Sonra 14kg olarak geri alir onlar. Vucudu cok ac birakirsan nefsine yenik dusersinKızlar bır ayda yedı kilo nasıl verilir konulu sado mazo baslıklara akın etsem dıyorum ama orda verenler cıdden vermıs mıdır acaba
kolajen al benim 30 günlük kür bitmek üzere 2 kür daha yapacağım cildim parladı kendine geldi vallahiKızlar gozaltımda morarma oldu, bunu nasıl yokedebılırım hayır boyle de seksıyım de bı de morsuzunu deneyeyım dıyorum. Mor renkle uyumlu montum az haha
Ben de onu merak edıyorum. Bır de su dıs ısıne baslasam mı acaba? Yoksa pandemıde gerek yok mu?Sonra 14kg olarak geri alir onlar. Vucudu cok ac birakirsan nefsine yenik dusersin
Cok pahalıymıs kız onlar. Baktım da yedıyuz falan yazıyodu. Yedıyuzu versem gece uyuyamam gene morarırkolajen al benim 30 günlük kür bitmek üzere 2 kür daha yapacağım cildim parladı kendine geldi vallahi
ZuahahahshshEn guzeli kiz ama boyle gördükçe daha da sisme de olumlama guzel seyde iste
Tlc agir yasamlara bakip kanma orda devlet yardim yolluyor bize kapi kenarindan bakarlar napiyo la bu diye
Allah sizi davul etmesin yaEn guzeli kiz ama boyle gördükçe daha da sisme de olumlama guzel seyde iste
Tlc agir yasamlara bakip kanma orda devlet yardim yolluyor bize kapi kenarindan bakarlar napiyo la bu diye
Ben bu akşam sipariş verdim bir markadan, tip 1 ve 3.Cok pahalıymıs kız onlar. Baktım da yedıyuz falan yazıyodu. Yedıyuzu versem gece uyuyamam gene morarır
Ben de bı saattır soyle kılo verdım asırı yag kaybettim hıc kas gıtmedı dıye kendımı övüyorum ama hıcccc takan yok. Aslansın sen kaplansın sımeyra senı kesseler acımaz dıyen yok.Zuahahahshsh
Megaloman değilim ama fazla özgüvenim var niyeyse.
100 kilo olsam dahi ‘bul iyisini anında bırak beni’ diyecek cesaretim var ki diyorum.
Bırakırsa bıraksın, beğenmezse beğenmesin yahu.
Beden benim, başkası için bir şekle girmeyi, başkalarını düşünerek herhangi bir kalıpta olmayı reddediyorum.
gı ona benden kurus cıkmax dua edın ben almıyayım. Ah ahh gızlar derdim cok hangısını anlatayım. bırdak cay koyuverın anlatayım. ben,Misafir eli boş gelmez, kapıda ceycey hepimizden kesti bunları.
Kendisi hem fakir hem pinti, ikram yok.
Alman usulü kim ne getirdiyse onu alıyor bir de ceyceye haraç
yok be her fiyata varlar ben day2day aldım ilk olarak 250 tl ye ama şimdi 130 a buldum alman malı suda collagen yada voonka alacağım .devam için.3 ay kullanıp 9 ay ara vereceğim.saçlarım bile 10 günde dibi çıkacak kadar hızlı uzuyorCok pahalıymıs kız onlar. Baktım da yedıyuz falan yazıyodu. Yedıyuzu versem gece uyuyamam gene morarır
Markası neymıs bı de neden iki tıp? Cok yabancıyım bu konulara yaBen bu akşam sipariş verdim bir markadan, tip 1 ve 3.
150 lira mı neydi, yorumları çok iyi.
Niye öveyim, bana göre kilo vermek, almak kadar doğal bir şey.Ben de bı saattır soyle kılo verdım asırı yag kaybettim hıc kas gıtmedı dıye kendımı övüyorum ama hıcccc takan yok. Aslansın sen kaplansın sımeyra senı kesseler acımaz dıyen yok.
Ayy bende merak ediyorum onları serum siparişi verdim ama kollajenide merak ediyorum yaş sınırı nasılkolajen al benim 30 günlük kür bitmek üzere 2 kür daha yapacağım cildim parladı kendine geldi vallahi
Sac demısken yan bölgeler de beyazlama basladı benım ama boyasam bile ıkı gune gene tutmuyor. Kuaforde tutuyordu. Beyaz sac kapamak cok zor. Kolajen sac beyazlamasına etkı edermıyok be her fiyata varlar ben day2day aldım ilk olarak 250 tl ye ama şimdi 130 a buldum alman malı suda collagen yada voonka alacağım .devam için.3 ay kullanıp 9 ay ara vereceğim.saçlarım bile 10 günde dibi çıkacak kadar hızlı uzuyor
Voonka alma yorumları iyi değil, araştırdım.yok be her fiyata varlar ben day2day aldım ilk olarak 250 tl ye ama şimdi 130 a buldum alman malı suda collagen yada voonka alacağım .devam için.3 ay kullanıp 9 ay ara vereceğim.saçlarım bile 10 günde dibi çıkacak kadar hızlı uzuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?