geyik bizim işimiz

Niye ozel peki,devlet kontenjani asmamak icin vermiyordur tabii

altına imzamı atarım

millet önemli işi olmadan laubali laubali gezecek evlerde toplanacak maskeyi yalandan takacak marttan beri izole olan benim gibi yüzbinler de onlara müsamaha gösterecek.bu mümkün mü?aynı suçu 2 den fazla ihlal ederlerse hapis cezası bile gelsin isterim ama o da olmaz hapishaneler de de yer yok

Ben diyorum ki her maske cezasinda 3e katlansin miktar.Ve gelire gore can yakacak degerde olsun.Baksaniza zenginler kikirdeye kikirdeye partiden cikiyor,sakiz parasi onlar icin

Bu alman asısı gelecekmıs ama bes mılyon tane acaba paralı mı satılcak? Bı de yılbası menusu karar veremedım hala

Ben duruma salt olarak legal ve illegal olarak bakıyorum, diğeri kişinin kendi tercihi. Üzerinde hiçbir hakkımız olmadığına göre, kendimizi izole etmekten başka çare yok.
Ama şuan yapılan illegal bir durum, yasaklandı, ötesi yok.

Yoksa bana ne tövbe estf bir şey olsa kendi çekecek, beni bağlamaz fakat yasak olunca bağlıyor.

ben de yasaklanan olayları kastettim zaten.gerisi kişisel tercih haklısın

Bu alman asısı gelecekmıs ama bes mılyon tane acaba paralı mı satılcak? Bı de yılbası menusu karar veremedım hala
Alman aşısı sanıyorum paralı, kesin bir açıklama yapılmadı onunla alakalı.
Kendi aralarında da tam anlaşma sağlanmış değil, dün gece bir şeyler gevelendi bakalım, göreceğiz.
Aman yap tavuk geç sen de bacım

Bilemedim ya. Yarın temızlık gunum nasıl baslıcam nasıl yapıcam hıc bilmiyorum bu pandemı mafettı benı. Kendıme cok guzel mont almıstım ya geldı ama kalıbı dar galıba cok dar geldı onu kapanmadı. Dıyet yapmam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…