geyik bizim işimiz

Saçada faydalı mı ?

Allah sizi davul etmesin ya tlc ağır yaşamları çok izliyorum kemdi bok hayatıma şükretmek için
Ayni kanalda ev , havuz yapiyorlar ya ay bir ara izliyordum. Simdi izlerken cami catlatacagim
Yeter yahu zaten yaşam zor birde onlarin ay kocacım bu havuz 5 çocuğumuz icin dar hem havuzlu hem denize nazir ev alsak ama 2 de misafir odasi olsun birde barbekü yeri derken ben yutkunuyorum. Ondan izlemiyorum artik

dün gece göl evleri vardı Amerikada bayldımmm evlere yaşamlara

El kadar bebe kiyafetleri 100tl dusun ki battal boyu
O mide genisleyecek yesen yesen doymayacaksin dusun ki gida ne kadar pahali
Daha cok terliceksin habire camasir yikacaksin. Elektirik su deterjan.
E calisamazsin da o kiloyla koca gun evde.
Gene elektirik su dogalgaz.
Realist yaklas kuzum.
Bizde obezlik bile luks

Yaaaağğğğ deme oyle deme:) seni yerim ben yerim:) dangız kocam yılbasına napıyosun dıye sordu bugun bana gelecek zaar. Dedım cok sey:) kızım ayrı havada. Allahtan cok arkadasım var da sıkılmıyorum . Bu pandemı mafettı hepımızı.

80 kilo bir insan olarak her türlü bahse girerim ki 50 kilo kadından daha az yediğime, terlediğime ve spor yapmıyorsa gün içinde çok daha fazla aktif olduğuma.

Ayy bende merak ediyorum onları serum siparişi verdim ama kollajenide merak ediyorum yaş sınırı nasıl
30 dan sonra kullanmaya başlamalı vucud 20 lerin başından sonra kolajen üretiminde azalmaya gidiyor.yüzde bir hersene azalıyormuş.estetik olup canavara dönüşeceğime kolajen kullanır cildimi kemiklerimi korurum daha iyi

müzisyenle görüşme de ne yaparsan yapp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…