- 5 Ağustos 2020
- 3.280
- 5.572
- 158
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #1.481
Ama ihtiyacım varNiye öveyim, bana göre kilo vermek, almak kadar doğal bir şey.
Başarı olarak görmüyorum ki bunu
Eğer öyle görürsem zaten aksini yenilgi kabul etmem lazım.
Saçada faydalı mı ?yok be her fiyata varlar ben day2day aldım ilk olarak 250 tl ye ama şimdi 130 a buldum alman malı suda collagen yada voonka alacağım .devam için.3 ay kullanıp 9 ay ara vereceğim.saçlarım bile 10 günde dibi çıkacak kadar hızlı uzuyor
Gerçekten öyle karşı komşum ozellikle..Baksaniza zenginler kikirdeye kikirdeye partiden cikiyor,sakiz parasi onlar icin
Derdi bırak da gel, hafifle de gel, ne olursan ol yine gelgı ona benden kurus cıkmax dua edın ben almıyayım. Ah ahh gızlar derdim cok hangısını anlatayım. bırdak cay koyuverın anlatayım. ben,
Ayni kanalda ev , havuz yapiyorlar ya ay bir ara izliyordum. Simdi izlerken cami catlatacagimAllah sizi davul etmesin yatlc ağır yaşamları çok izliyorum kemdi bok hayatıma şükretmek için
şase mi hap mı?fiyat ne kadar?Voonka alma yorumları iyi değil, araştırdım.
Collagen forte sipariş ettim ben.
dün gece göl evleri vardı Amerikada bayldımmm evlere yaşamlaraAyni kanalda ev , havuz yapiyorlar ya ay bir ara izliyordum. Simdi izlerken cami catlatacagim
Yeter yahu zaten yaşam zor birde onlarin ay kocacım bu havuz 5 çocuğumuz icin dar hem havuzlu hem denize nazir ev alsak ama 2 de misafir odasi olsun birde barbekü yeri derken ben yutkunuyorum. Ondan izlemiyorum artik
geldım bacım. deheşe kolanya dok gı . ınat ettım o kolanya dokuverılecekDerdi bırak da gel, hafifle de gel, ne olursan ol yine gel
Senin övülecek bambaşka şeylerin var.Ama ihtiyacım var
mevlanalaştı kadın tövbe bismillahDerdi bırak da gel, hafifle de gel, ne olursan ol yine gel
El kadar bebe kiyafetleri 100tl dusun ki battal boyuZuahahahshsh
Megaloman değilim ama fazla özgüvenim var niyeyse.
100 kilo olsam dahi ‘bul iyisini anında bırak beni’ diyecek cesaretim var ki diyorum.
Bırakırsa bıraksın, beğenmezse beğenmesin yahu.
Beden benim, başkası için bir şekle girmeyi, başkalarını düşünerek herhangi bir kalıpta olmayı reddediyorum.
Göl evi, dağ evi, sahil evleri, plaj evleri...dün gece göl evleri vardı Amerikada bayldımmm evlere yaşamlara
Yaaaağğğğ deme oyle deme:) seni yerim ben yerim:) dangız kocam yılbasına napıyosun dıye sordu bugun bana gelecek zaar. Dedım cok sey:) kızım ayrı havada. Allahtan cok arkadasım var da sıkılmıyorum . Bu pandemı mafettı hepımızı.Senin övülecek bambaşka şeylerin var.
Evladınla bir başına verdiğin hayat mücadelesi, o dangoz kocana dik duruşun, ek gelir elde etme çaban, çocuğuna ilgin alakan, çalışkanlığın ve daha sayamadığım şeyler.
80 kilo bir insan olarak her türlü bahse girerim ki 50 kilo kadından daha az yediğime, terlediğime ve spor yapmıyorsa gün içinde çok daha fazla aktif olduğuma.El kadar bebe kiyafetleri 100tl dusun ki battal boyu
O mide genisleyecek yesen yesen doymayacaksin dusun ki gida ne kadar pahali
Daha cok terliceksin habire camasir yikacaksin. Elektirik su deterjan.
E calisamazsin da o kiloyla koca gun evde.
Gene elektirik su dogalgaz.
Realist yaklas kuzum.
Bizde obezlik bile luks
30 dan sonra kullanmaya başlamalı vucud 20 lerin başından sonra kolajen üretiminde azalmaya gidiyor.yüzde bir hersene azalıyormuş.estetik olup canavara dönüşeceğime kolajen kullanır cildimi kemiklerimi korurum daha iyiAyy bende merak ediyorum onları serum siparişi verdim ama kollajenide merak ediyorum yaş sınırı nasıl
Ben de sevıyorum onları hanı sey vardı evı gormeden acık arttırmaya girenler. Tlc cok guzel kanalGöl evi, dağ evi, sahil evleri, plaj evleri...
Sen bana sor tlc ve ev programlarını.
5 senedir izlediğim tek şey onlar diyebilirim tv de.
müzisyenle görüşme de ne yaparsan yappYaaaağğğğ deme oyle deme:) seni yerim ben yerim:) dangız kocam yılbasına napıyosun dıye sordu bugun bana gelecek zaar. Dedım cok sey:) kızım ayrı havada. Allahtan cok arkadasım var da sıkılmıyorum . Bu pandemı mafettı hepımızı.
Bende fıs var, sıksam olur mugeldım bacım. deheşe kolanya dok gı . ınat ettım o kolanya dokuverılecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?