- 5 Ağustos 2020
- 3.280
- 5.572
- 158
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #1.501
O yazıyoda cevap vermıyorum daha da vermem. Ikı sene sonra evlencem ben kızım unıye gıdınce. Evde kaldıgı muddetce evlenmem. Napım ben de oyle beklıyorum. Ya ıkı seneye talıp de kalmaz ama artık bulcam bı yesıl gozlu kaslı yakısıklımüzisyenle görüşme de ne yaparsan yapp
sanmıyorumm boyamaya devamSac demısken yan bölgeler de beyazlama basladı benım ama boyasam bile ıkı gune gene tutmuyor. Kuaforde tutuyordu. Beyaz sac kapamak cok zor. Kolajen sac beyazlamasına etkı edermı
90lı hap 130 küsürdü.şase mi hap mı?fiyat ne kadar?
sen sık ne sıkarsan sık fıs yada tıs. daha ne edek onla idare edelım..Bende fıs var, sıksam olur mu
Agir yasamlar gbisinden bahsettim kiz hani yataga zor sigiyorlar ya oyle olan80 kilo bir insan olarak her türlü bahse girerim ki 50 kilo kadından daha az yediğime, terlediğime ve spor yapmıyorsa gün içinde çok daha fazla aktif olduğuma.
Sonunda yetiştin, biz de gidiyorduksen sık ne sıkarsan sık fıs yada tıs. daha ne edek onla idare edelım..
If ne ?Yaaaağğğğ deme oyle deme:) seni yerim ben yerim:) dangız kocam yılbasına napıyosun dıye sordu bugun bana gelecek zaar. Dedım cok sey:) kızım ayrı havada. Allahtan cok arkadasım var da sıkılmıyorum . Bu pandemı mafettı hepımızı.
emlak avcıları favorim real estate reklamı olsa da hepGöl evi, dağ evi, sahil evleri, plaj evleri...
Sen bana sor tlc ve ev programlarını.
5 senedir izlediğim tek şey onlar diyebilirim tv de.
Kiz if yi soyle gitBen yatayım kızlar yarın temızlık var. Muzık acıp dansede dansede temızlık yapıcam. Iyı geceler hepınıze guzel uykular
yol col uzundu gı. daha erken nereye karpuz kesecektıkSonunda yetiştin, biz de gidiyorduk
Hamile kadınsın, inşallah lohusa da olacaksın.Agir yasamlar gbisinden bahsettim kiz hani yataga zor sigiyorlar ya oyle olanaman latife ediyorum canim sıkılıyor
Depo ve antikacilar ❤emlak avcıları favorim real estate reklamı olsa da hepben bir de depo savaşlarına bayılıyorum türkiyede öyle şeyler olsa kesin o işi yapardım.
sen de tanıt kendini.inmisin cinmisin bilmeden aramıza alamayız senii.bdv den azıcık tanımayla olmazz .dökül bakalımmmşükür bitti mesajlar hepsını okudum usenmeden konuya Fransız kalmıyayım
Yorgunum bugün ya, mutfaktan çıkamadım.yol col uzundu gı. daha erken nereye karpuz kesecektık
yaşam koçum benimmmmm yürüüü kim tutarr seni.ama şaka bir yana bu işe çok uygunsunHamile kadınsın, inşallah lohusa da olacaksın.
Yorma kafanı bunlara, insan söylemlerini alt belleğinde taşıyor.
Her halinde güzelsin, hiç unutma.
Şimdi lohusa kafasıyla sana ‘içeride mi unuttular’ diyen olacak, ‘kilo mu aldın yahu’ vb saçma şeyler.
Eşini tanımıyorum ama ola ki densizlik ederse yapıştıracaksın cevabı.
Hepsini püskürterek bastırıyorsun, lütfen...
Tedx konuşmasıcısı gibi oldum yemin ederim
antikacılar da favorimdir.aile biraz tuhaf olsada bir da aşırı salak bir oğulları olsa da izlemeye doyamıyorummmDepo ve antikacilar ❤
Oyle diyenin agzina .... ama gider köşede sessizce ağlarımHamile kadınsın, inşallah lohusa da olacaksın.
Yorma kafanı bunlara, insan söylemlerini alt belleğinde taşıyor.
Her halinde güzelsin, hiç unutma.
Şimdi lohusa kafasıyla sana ‘içeride mi unuttular’ diyen olacak, ‘kilo mu aldın yahu’ vb saçma şeyler.
Eşini tanımıyorum ama ola ki densizlik ederse yapıştıracaksın cevabı.
Hepsini püskürterek bastırıyorsun, lütfen...
Tedx konuşmasıcısı gibi oldum yemin ederim
27 yım ben erken yani o zaman30 dan sonra kullanmaya başlamalı vucud 20 lerin başından sonra kolajen üretiminde azalmaya gidiyor.yüzde bir hersene azalıyormuş.estetik olup canavara dönüşeceğime kolajen kullanır cildimi kemiklerimi korurum daha iyi
Beni kim dinlesin ayol, çok biliyorsan kendini kurtar derler önce adamayaşam koçum benimmmmm yürüüü kim tutarr seni.ama şaka bir yana bu işe çok uygunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?