geyik bizim işimiz

müzisyenle görüşme de ne yaparsan yapp
O yazıyoda cevap vermıyorum daha da vermem. Ikı sene sonra evlencem ben kızım unıye gıdınce. Evde kaldıgı muddetce evlenmem. Napım ben de oyle beklıyorum. Ya ıkı seneye talıp de kalmaz ama artık bulcam bı yesıl gozlu kaslı yakısıklı

80 kilo bir insan olarak her türlü bahse girerim ki 50 kilo kadından daha az yediğime, terlediğime ve spor yapmıyorsa gün içinde çok daha fazla aktif olduğuma.
Agir yasamlar gbisinden bahsettim kiz hani yataga zor sigiyorlar ya oyle olan aman latife ediyorum canim sıkılıyor

Göl evi, dağ evi, sahil evleri, plaj evleri...
Sen bana sor tlc ve ev programlarını.
5 senedir izlediğim tek şey onlar diyebilirim tv de.
emlak avcıları favorim real estate reklamı olsa da hep ben bir de depo savaşlarına bayılıyorum türkiyede öyle şeyler olsa kesin o işi yapardım.

Agir yasamlar gbisinden bahsettim kiz hani yataga zor sigiyorlar ya oyle olan aman latife ediyorum canim sıkılıyor
Hamile kadınsın, inşallah lohusa da olacaksın.
Yorma kafanı bunlara, insan söylemlerini alt belleğinde taşıyor.
Her halinde güzelsin, hiç unutma.
Şimdi lohusa kafasıyla sana ‘içeride mi unuttular’ diyen olacak, ‘kilo mu aldın yahu’ vb saçma şeyler.
Eşini tanımıyorum ama ola ki densizlik ederse yapıştıracaksın cevabı.
Hepsini püskürterek bastırıyorsun, lütfen...

Tedx konuşmasıcısı gibi oldum yemin ederim

yaşam koçum benimmmmm yürüüü kim tutarr seni.ama şaka bir yana bu işe çok uygunsun

Oyle diyenin agzina .... ama gider köşede sessizce ağlarım oyle de gizli poncik bir kalbim var.
Alt bellegimde tasiyorum ya o net malesef.
Lise cagimda bir anda kilo aldim yine 52 lerden 75 lere ciktim. sonra o halimi sevemedim, verdim e birde ergenlik gitti. Simdi alinca bilinc altim beni dürtüyor sanirim. Birde aclik sekerim var ya isi zorlastirdigindan kilo verme konusunda o dürtüyor.
Yoksa sana cok hak veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…