geyik bizim işimiz

Beni kim dinlesin ayol, çok biliyorsan kendini kurtar derler önce adama

İyi dert dinlerim, o ayrı.
senin yazım dilin harika farkında mısın bilmiyorum.çok güzel ifade ediyorsun aklından geçenleri.bak mesela ben de ortalama üstü zekiyimdir ama düşüncemiistediğim gibi yazıya dökemiyorum burada bile.çok ta kitap okumama rağmen böyle bu.sen de yetenek var ama

Hak verme oy ver.
Aman o başka propagandaydı değil mi

Kilo ile güzellik bir dayatmadır, bunu tamamıyle algılayabildiğin an, bilincini yeniden programlayabileceksin.
Ki sen zaten ruhu anarşik bir hatunsun, karşı çıkma özünde var.
Sen de haklısın esiriyiz bu çarkın ama manipülasyonları da fark etmek gerek.

Simeyra if yi acikladi mi arkadaşlar?
İf diyeti ayol, aralıklı oruç.
Bedenine göre uygun olan saat dilimlerini seçiyor, o saat aralıklarında yemek yiyorsun, diğer saatlerde yeşil çay, su, soda vb şeyler.

Atıyorum göbekli isen farklı saat aralığı, tüm vücut ise farklı.
Öyle biliyorum.

Ayni fikirdeyim. Ama sen de fena değilsin.

Bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü
Sağol cınımcım, yazı dili farklı bir şey, hitabet apayrı.
Ben senin gibi düşünmüyorum kendim hakkı o ayrı, haber dilim iyidir sadece o da mesleki alanımda gereklilik zaten.

Biraz dikkat çekiyorsa yazı dilim, düz yerine anlam odaklı devrik cümle kullanmamdır sebebi, bu da anlatım dilinde bir hiledir

Kuzum ben kendim sevmiyorum o kot pantolunu kapattigimda yanlardan çıkanları, bikini giydigimde bacaklarimin sallanmasini, sag solda iki lop et tasimayi.
Sadece guzellik algisi degil yani mesele.
Misal 2 sene spor yaptım. Kas icin degil ama 3 aylik 2 aylık periyotlarla oyle kardiyo bazında. Ama artik zor.
Insanin ayagi bile sisiyor kilo alinca. En sevdgim memeler o ayri
Ama tabi isin sakasi bir yana diyette yapabilen bir insan degilim asla ve kat'a boğazıma asiri duskunum.
Ama oyle diyecegim. Baslarim sizin guzellik alginiza uleen diye içten ice kendime kizarken

Şen hazır bakımdan açılmış konu kızlar ben iyi ürünler kullanıyorum yüzümle ilgili bir sorunum yok. Ancak bu sene nedense omuzlarımda sivilce çıkıp kuruyor izler var tertemizdi ya bunlara iyi gelicek bi melet var mı? Birde baldırlarda selülit sporla beraber ıyı gelıcek bı bok var mı? Saygılar

Diyetle ne kadar alakam var görüyorsun
Kiz beni yerden toplarlar ya da ben adam bogarim açlık sinirinden. Nasil dayaniyorlar buna

sen hele doğur bir de diyet topiği açar hep beraber zayıflarız.yarışmalı olsun hatta.ödülü sonra düşünürüzzzz.şişe çevirmece gibi cezalı da olsunnn

Rusur taşıyla kese yap orana

Diyetle ne kadar alakam var görüyorsun
Kiz beni yerden toplarlar ya da ben adam bogarim açlık sinirinden. Nasil dayaniyorlar buna
Senden hiç beklemem ha.citipiti narin nazende bişey olman lazım senin.

Mesela filmdelisi prenses . Başka türlüsunu algim kabullenmiyor

ben bebe pudrası sürerdim kururdu ama başka yolu da olabilir bilmiyorum.selülitlerle kardeş oldum çaresi yok sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…