- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #1.521
Ogullari hangisi ? Benim bildigim sapka takan adamla karisi var sadece digerleri calisam degil miantikacılar da favorimdir.aile biraz tuhaf olsada bir da aşırı salak bir oğulları olsa da izlemeye doyamıyorummm
senin yazım dilin harika farkında mısın bilmiyorum.çok güzel ifade ediyorsun aklından geçenleri.bak mesela ben de ortalama üstü zekiyimdir ama düşüncemiistediğim gibi yazıya dökemiyorum burada bile.çok ta kitap okumama rağmen böyle bu.sen de yetenek var amaBeni kim dinlesin ayol, çok biliyorsan kendini kurtar derler önce adama
İyi dert dinlerim, o ayrı.
erken evet sen cildini nemli tut serum mutlaka kullan .bir de saf c vitamini al gratiste uyguna bulunuyor.27 yım ben erken yani o zaman
Hak verme oy ver.Oyle diyenin agzina .... ama gider köşede sessizce ağlarımoyle de gizli poncik bir kalbim var.
Alt bellegimde tasiyorum ya o net malesef.
Lise cagimda bir anda kilo aldim yine 52 lerden 75 lere ciktim. sonra o halimi sevemedim, verdim e birde ergenlik gitti. Simdi alinca bilinc altim beni dürtüyor sanirim. Birde aclik sekerim var ya isi zorlastirdigindan kilo verme konusunda o dürtüyor.
Yoksa sana cok hak veriyorum
İf diyeti ayol, aralıklı oruç.Simeyra if yi acikladi mi arkadaşlar?
Ayni fikirdeyim. Ama sen de fena değilsin.senin yazım dilin harika farkında mısın bilmiyorum.çok güzel ifade ediyorsun aklından geçenleri.bak mesela ben de ortalama üstü zekiyimdir ama düşüncemiistediğim gibi yazıya dökemiyorum burada bile.çok ta kitap okumama rağmen böyle bu.sen de yetenek var ama
ben mizahta iyiyim farkındayım ama normal yazım dilim zayıf .pandemi bitsinn Cem Yılmaz ın tahtını sallayacağımmmmAyni fikirdeyim. Ama sen de fena değilsin.
Bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptüsenin yazım dilin harika farkında mısın bilmiyorum.çok güzel ifade ediyorsun aklından geçenleri.bak mesela ben de ortalama üstü zekiyimdir ama düşüncemiistediğim gibi yazıya dökemiyorum burada bile.çok ta kitap okumama rağmen böyle bu.sen de yetenek var ama
Kuzum ben kendim sevmiyorum o kot pantolunu kapattigimda yanlardan çıkanları, bikini giydigimde bacaklarimin sallanmasini, sag solda iki lop et tasimayi.Hak verme oy ver.
Aman o başka propagandaydı değil mi
Kilo ile güzellik bir dayatmadır, bunu tamamıyle algılayabildiğin an, bilincini yeniden programlayabileceksin.
Ki sen zaten ruhu anarşik bir hatunsun, karşı çıkma özünde var.
Sen de haklısın esiriyiz bu çarkın ama manipülasyonları da fark etmek gerek.
Diyetle ne kadar alakam var görüyorsunİf diyeti ayol, aralıklı oruç.
Bedenine göre uygun olan saat dilimlerini seçiyor, o saat aralıklarında yemek yiyorsun, diğer saatlerde yeşil çay, su, soda vb şeyler.
Atıyorum göbekli isen farklı saat aralığı, tüm vücut ise farklı.
Öyle biliyorum.
Aralıklı oruc dıye gecıyor beybiler. İntermettent fastıng ya da oyle bısı if diyeti sekız saat yeme kalan 16 saat aclıkKiz if yi soyle git
sen hele doğur bir de diyet topiği açar hep beraber zayıflarız.yarışmalı olsun hatta.ödülü sonra düşünürüzzzz.şişe çevirmece gibi cezalı da olsunnnKuzum ben kendim sevmiyorum o kot pantolunu kapattigimda yanlardan çıkanları, bikini giydigimde bacaklarimin sallanmasini, sag solda iki lop et tasimayi.
Sadece guzellik algisi degil yani mesele.
Misal 2 sene spor yaptım. Kas icin degil ama 3 aylik 2 aylık periyotlarla oyle kardiyo bazında. Ama artik zor.
Insanin ayagi bile sisiyor kilo alinca. En sevdgim memeler o ayri
Ama tabi isin sakasi bir yana diyette yapabilen bir insan degilim asla ve kat'a boğazıma asiri duskunum.
Ama oyle diyecegim. Baslarim sizin guzellik alginiza uleen diyeiçten ice kendime kizarken
Rusur taşıyla kese yap oranaŞen hazır bakımdan açılmış konu kızlar ben iyi ürünler kullanıyorum yüzümle ilgili bir sorunum yok. Ancak bu sene nedense omuzlarımda sivilce çıkıp kuruyor izler var tertemizdi ya bunlara iyi gelicek bi melet var mı? Birde baldırlarda selülit sporla beraber ıyı gelıcek bı bok var mı? Saygılar
Senden hiç beklemem ha.citipiti narin nazende bişey olman lazım senin.Diyetle ne kadar alakam var görüyorsun
Kiz beni yerden toplarlar ya da ben adam bogarim açlık sinirinden. Nasil dayaniyorlar buna
Selülit için mi yoksa omuz mu?Rusur taşıyla kese yap orana
ben bebe pudrası sürerdim kururdu ama başka yolu da olabilir bilmiyorum.selülitlerle kardeş oldum çaresi yok sanırımŞen hazır bakımdan açılmış konu kızlar ben iyi ürünler kullanıyorum yüzümle ilgili bir sorunum yok. Ancak bu sene nedense omuzlarımda sivilce çıkıp kuruyor izler var tertemizdi ya bunlara iyi gelicek bi melet var mı? Birde baldırlarda selülit sporla beraber ıyı gelıcek bı bok var mı? Saygılar
Omuzlarin için .selüliti hiç okumamıştım bile yaSelülit için mi yoksa omuz mu?
Bu aralar "konuşanlar" a takılıyirum. Adam bayağı iyi :)ben mizahta iyiyim farkındayım ama normal yazım dilim zayıf .pandemi bitsinn Cem Yılmaz ın tahtını sallayacağımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?