geyik bizim işimiz

elektra Senin yorumları göremiyorum ben, alıntılarda karşılaşıyorum.
Sana tavsiyem gözaltı kremi başla nemlendirici olarak, kendine şuan yapabileceğin en iyi yatırım bu.

Selülit içinse doğru egzersiz ve soğuk, basınçlı su masajı deniyor her duş sonrası, kan akışını o bölgelerde daha aktif hale getirmek için.

Vücutta çıkan sivilceler ise belirli organlara bağlıdır.
Mesela sırt karaciğer yağlanması, trigliserit değeri yüksekliği gibi.
Ona bir bak bakalım, omuzlar için ne deniyor..

Son düzenleme:
Senden hiç beklemem ha.citipiti narin nazende bişey olman lazım senin.

Mesela filmdelisi prenses . Başka türlüsunu algim kabullenmiyor
Oyleydim ama şuan degilim
Ama diyetle olmadim ben oyle sadece kendimi tutarak daha saglikli yiyerek ve kan sekerimi yukseltmeyerek oldu. Boyle kendimi 16saat ac birakamam metabolizmama ters. Vucudum normal bir kisinin 2 saatte erittigi sekeri atiyorum 1 saatte eritiyor. O sebeple az ama sık yemem gerekiyor ki cok fazla kan sekerim dusmesin yoksa onu normal seviyeye getirene kadar doymuyorum.

Selülit için mi yoksa omuz mu?
At kili firca diyol la selulit icin.
Ama ben keseyi severim hafta bir şak şak gecerim kesemi. Onunda yarari vardir diye düşünüyorum. Gratislerde ne zaman gitsem at kili fırça olmuyordu. Simdi alsam da zamanim olmaz sanirim. Sabah aksam deliler gibi kendmi fircalamaya

nasıl taşmış o
İranlıların güzellik sırrı diye de geçer
Hamamlarda kullanılıyor
Üstünde mühür taşıması gereken bir liralık taslar.
Kireç gibi alçı gibi elinizde dagiliveriyor suyla temas edince
Bebek gibi yapıyor sorunlu bölgeyi

Diyetle ne kadar alakam var görüyorsun
Kiz beni yerden toplarlar ya da ben adam bogarim açlık sinirinden. Nasil dayaniyorlar buna
Yaparsın, istediğin görünüme kavuşursun zor değil, kararlılık ve istikrar gerekli sadece.
İstediğin her şeyi yiyerek yine zayıflatabilirsin, ben bu işin piriyim ama kendime yapmıyorum
Atıyorum o gün çok abarttın ve inanılmaz kalori aldın ise ardından 2 gün akşamları salata, öğlen protein şeklinde beslenip ve sporla desteklersen, hiçbir zaman da kilo almazsın.

Verme etabında da tabii ki oturup cips yeme ama yediysen de normalde spor olarak ne yapıyorsan, iki katını yapacaksın.
Kocamı zayıflattım yahu, her şeyden yedi.
Tatlı da çikolata da.
Ekmeği sınırlandırdım, pilavı kestim.
Ana yemeği çok az yağlı yaparak ya da protein ve salaya şeklinde geçirerek 12 kilo verdirdik.
2 beden küçüldü herif, inan zor değil.

Ben başladım 1 hafta oluyor goz kremine hamilelikten çöktü biraz gözlerim ama kırışıklık onleyicili degil nemlendirici olarak sadece.
Su dus masajini sadece yaz ve ilk baharda yapabiliyorum yoksa cok üşüyorum

onlar eda taşpınarın uydurması.selülitler dıştan anca kozmotoloji merkezlerindeki cihazlarla tedavi edilebilir içten de bol su maden suyu içerek

Kullandin mi? Duydum ama cokta anlam vermemistim. Memnunsan arastiralim

anlamadığım herifi zayıflattın ama kendin zayıflığa karşısın.

Aaa ayarlarımla mı alakalı dur bı bakam normal yorumlarımı göremıyorsun dimi herkes görüyor niye acaba dur bı bakınam

onlar eda taşpınarın uydurması.selülitler dıştan anca kozmotoloji merkezlerindeki cihazlarla tedavi edilebilir içten de bol su maden suyu içerek
Bence masaj dagitir ya ayni spor gibi dusun sporda selulit görüntüsünü cok azaltan bir sey.
Bu merkezler hep para tuzagi, kolaya kacmak
Bazi seylerde kendimiz duzeltcegimizi duzeltelim o kadar para yok
Misal benini yok edemezsin ama masaj yaparsin en azindan goruntusu azalir. Merkezlerde sifirlamiyor sonucta

anlamadığım herifi zayıflattın ama kendin zayıflığa karşısın.
Karşı değilim.
Zayıf olmak zorundayım algısına karşıyım.
Benim adam geçen sene tam bu aylarda özel hocayla zayıfladı, tüm gardrobu yeniledi.
Büyük gelenleri daralttı ve pandemide 10 kilo aldı.
Sürekli söylendi, her gün ruhumu emdi benim ya
Ya söylenme ya yeme arkadaş, vermek istedi yardımcı ol dedi, oldum.
Bana ne onun kilosundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…