geyik bizim işimiz

yok tam öyle değil.gerçekten süper makineler olan merkezler var.benim arkadaşın oldukça gıdısı vardı mesela estetik olmadan o cihazlarla gitti.cilt lekeleri de öyle.tek sorun money money money

yok tam öyle değil.gerçekten süper makineler olan merkezler var.benim arkadaşın oldukça gıdısı vardı mesela estetik olmadan o cihazlarla gitti.cilt lekeleri de öyle.tek sorun money money money
Oo cilt lekesi ve gidiysa tabii onlar goze direkt gelen seyler. Ve etkili cihazlar var gercekten.
Yuz yogasi yapcan da gidiyi eritcen ölme esegim ölme. Bas parayi gitsin.
Göbekte misal kilo versende en inatci yerdir.
Meme misal kilo verince hadi by diye suzulmeye mahkumdur spor yapmazsan guzelce

Sonra kilo alcan ya da cok oturcan gene ayni bosveer
Yok kız kılomda yok 47 yım 43 e de düşüyorum bi 45 oluyorum en fazla 47 ama yınede melet var. Ama şöyle kiloyu kalça ve baldırdan alıyorum ondan kesın mılletın basenı çıkar benım ust bacak çıkıyor

Millet onu yapacağım diye ne squat yapıyor biliyor musun?
Allah sana doğalını veriyor, daha ne

Evlencen alcan, hamile kalcan alcan alcan yani kacis yok
O kilo alincak. 47 ne la 47 kg insan mi olur boyun kac kuzum senin

kovun bunu konumdan 47 kiloymuş.sinirlerim bozuldu gözüm görmesinnn

kovun bunu konumdan 47 kiloymuş.sinirlerim bozuldu gözüm görmesinnn
Boyuma göre iyi be 1.60 boyum gören 15 sanıyor hiç ıyı bı bok değil kilo alsam top dıye dolanırım. Üstten alamıyorum hacı ananem her gördüğünde bu kızı yedırın dıyor ama yedırdıklerınde alttan alıyorum ust ıyıce zayıf duruyor o yüzden sabıtlıyorum kıloyu

Ben de bir zamanlar o kilodaydım, kovamam annem kovamam yafriiim
ben 30 akadar kıyafetle 46 kiloydum ayakkabı dahil.bulk diye bir toz içecek alırdı annem kilo alayım diye süte karıştırır içerdim her gece.heyy gidi yıllar heyy bir de şu duba halime bakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…