geyik bizim işimiz

En dusuk kilom 52 oldu liseden sonra.
47 kg iken orta okula gidiyorumdur
Boşa demiyorum her kiloda bedende oldum diye.
47 iken bilinçli olarak 52 ye çıktım, zor oldu.
Üniversite 3 te falandım.
Yıllarca öyleydim, düğüne 2 ay kala ayağım sakatlandı, yattım öyle 8 kilo aldım.
Evlendim 5 6 kilo öyle derken hamile kaldım zaten, aha sonuç 80

Ust bacak ister istemez kalinlasiyor cunku sadece g.tu calistirmak imkansiz.
Ama g.t kucuk ust bacak buyukse oyle durmuyor işte.
Vücut çalışanların öyle oluyor ya. Hiç sevmiyorum o görüntüyü, gerçi atletizm yapanların da öyle.
Bacak kalın ama döt küçücük.
Kendileri seviyor demek, ne diyelim.

Evlencen alcan, hamile kalcan alcan alcan yani kacis yok
O kilo alincak. 47 ne la 47 kg insan mi olur boyun kac kuzum senin
1.60 annem de hatta 10 sene önce 55 ile doğum yapıp bır sure sonra 48 olmuş ama şu an 80 stres üzüntüden kılo aldı veremıyor. Anne tarafı hep kılolu hep onlarda doğum sonrası bızım gıbı olcan dıyıp duruyorlar aralarında tek zayıf benım ama kılo alırsam kötü olurum

Vücut çalışanların öyle oluyor ya. Hiç sevmiyorum o görüntüyü, gerçi atletizm yapanların da öyle.
Bacak kalın ama döt küçücük.
Kendileri seviyor demek, ne diyelim.
sisiren igneler var ya ben spora giderken biri yanlis vurmuştu bir kalcasi kocamandi biri miniktamponu kaymis gibi geziyordu az gulmedim. Eriyene kadar oyle gezecek mecbur

Tamam ya boylara oranlayinca benimde sizin gibi çıkıyor ben öyle 170 e 47 filan dusunce öh dedim.
Çünkü 170 e 52 oldugumda baya baya zayiftim yani. O kadar da iyi olmuyor. En sevdgim 54

en ideal kadın boyu 1.57 dir her daim genç her daim çıtır
Annemler çocuklar için boy ölçer almışlardı evlerine.
Diyor bu yanlış 155 çıktım ben.
‘Nasıl bir dev aynasındasın acaba’ dedim.
Kadına cep annesi diyorum, 155 olması bile mucize, kendini ney görüyorsa artıl, bir onu kısa ölçüyor

cok iyi bu ya.

kıskanma kadını yakışıklı asker koca bulmuşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…