- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #1.581
Ust bacak ister istemez kalinlasiyor cunku sadece g.tu calistirmak imkansiz.Dötle beraber üst bacakta kalınlaşma moda yahu.
Tam kum saati kıvamı için ince bel, dik popo ve kalın üst bacak.
formu.
Ben neredeyse 47 kilo doğmuşumdurEn dusuk kilom 52 oldu liseden sonra.
47 kg iken orta okula gidiyorumdur
Boşa demiyorum her kiloda bedende oldum diye.En dusuk kilom 52 oldu liseden sonra.
ben o kilodan az bir otelde stajdaydım.mutfak şefi beni extra besliyordu halime acıyıp .o derece acınacak haldeydim galiba .ama güzeldim yahuu ne giysem yakışıyordu.şimdi kocaman karnım varEn dusuk kilom 52 oldu liseden sonra.
Vücut çalışanların öyle oluyor ya. Hiç sevmiyorum o görüntüyü, gerçi atletizm yapanların da öyle.Ust bacak ister istemez kalinlasiyor cunku sadece g.tu calistirmak imkansiz.
Ama g.t kucuk ust bacak buyukse oyle durmuyor işte.
1.60Evlencen alcan, hamile kalcan alcan alcan yani kacis yok
O kilo alincak. 47 ne la 47 kg insan mi olurboyun kac kuzum senin
160 bile değilim ben 158Bu ne ya 45 ler 47 ler 160 siniz dimi ?
Insan misiniz ayol45 ne ?
Ben boy kilo orantimla 45 olsam saksagana donerim.
Vücut çalışanların öyle oluyor ya. Hiç sevmiyorum o görüntüyü, gerçi atletizm yapanların da öyle.
Bacak kalın ama döt küçücük.
Kendileri seviyor demek, ne diyelim.
Hahha oydar yaBen neredeyse 47 kilo doğmuşumdur
en ideal kadın boyu 1.57 dir her daim genç her daim çıtır160 bile değilim ben 158ama bence zaten boy dediğin 158 olur
Lisede bende 50 küsürdüm üniversitede aldatılma olayı yaşayınca kilo verdım daha da alamadım tek adamın artısı bu oldu mal şerefsizEn dusuk kilom 52 oldu liseden sonra.
Bodur tavuk her daim piliçtir. Yemekte kimyon kadında minyon.en ideal kadın boyu 1.57 dir her daim genç her daim çıtır
Annemler çocuklar için boy ölçer almışlardı evlerine.en ideal kadın boyu 1.57 dir her daim genç her daim çıtır
mal oğlu mall.bak çok kızdım şimdi .bulalım dövelim şu adamıLisede bende 50 küsürdüm üniversitede aldatılma olayı yaşayınca kilo verdım daha da alamadım tek adamın artısı bu oldu mal şerefsiz
Annemler çocuklar için boy ölçer almışlardı evlerine.
Diyor bu yanlış 155 çıktım ben.
‘Nasıl bir dev aynasındasın acaba’ dedim.
Kadına cep annesi diyorum, 155 olması bile mucize, kendini ney görüyorsa artıl, bir onu kısa ölçüyor
kıskanma kadını yakışıklı asker koca bulmuşşşşAnnemler çocuklar için boy ölçer almışlardı evlerine.
Diyor bu yanlış 155 çıktım ben.
‘Nasıl bir dev aynasındasın acaba’ dedim.
Kadına cep annesi diyorum, 155 olması bile mucize, kendini ney görüyorsa artıl, bir onu kısa ölçüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?