- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #1.821
Ay ben görmedim hanimiş kiceycey hanımın bu beyanına inananlar el kaldırsın
O yüzükler bit kadarmış hanımlar hep beraber inannnnndıık diyelim de gönlü olsun
burde mune beni ifşa ediyor amaaaa.fakirimm yahu fakirimmmmmmm
Bende bakabilymiyim abya piylantalyina hanimis pıylanta.burde mune beni ifşa ediyor amaaaa.fakirimm yahu fakirimmmmmmm
eski sayfalarda vardı ara bul bananeBende bakabilymiyim abya piylantalyina hanimis pıylanta.
20 kadar varrr elmas pırlanta ben de doluuu doluuuuu ama bu fakir olduğum gerçeğini değiştirmezzzAy ben görmedim hanimiş ki
Cevremizde pirlantali fakirler mi var. Nov nov bunu kabul edemez poncik kalbim.
açıklayacağımmmm az sonraaaaaaaBüyük ikramiye gibi diyorsun
Kötülük için sormadım ki neyi büyütüyorsun?? Yazımın devamını bekleseydin niyetimi anlardınYazdığım şey fiyat soruyorum zaten belirtiyorum bu başlık altında yazıyorum yeni üye oldum bilmiyorum diye şu an bilen kişilere sordum estetik bölümünden öğrendim insan gibi bana yazılsa bende daha düzgün cevap veririm fiyat soruyorum bana diyoki memelerin kaç beden dalga geçer gibi sence bu normal mi bu kadar büyütülecek ne yapmış olabilirim orda açıkladım sordum doktorlar çok ayrı fiyat verince
yav alıntılama kuzum neden geri çağırıyorsun?sorduğu soruya uygun bölümler var sitede oralara sorsun.biz sıradan kadınlarız ayol ne estetiği ne göğüsüKötülük için sormadım ki neyi büyütüyorsun?? Yazımın devamını bekleseydin niyetimi anlardın
Sana tavsiyem ilk önce bakış açını değiştir
Senin morelin alt üst olmuş yanlış anlıyorsun?
Kayınbabanın emekli maaşı var sadece.
Kendime yaptığım tek güzellik saçıma kına yakmak ve buz lazer ahah.yav alıntılama kuzum neden geri çağırıyorsun?sorduğu soruya uygun bölümler var sitede oralara sorsun.biz sıradan kadınlarız ayol ne estetiği ne göğüsü
Olmasi bir sey değil hani misal ben satsam eskiden cok rahat araba aliyorken simdi alamam. Ama 20 kadarinin pirlanti olmasi bir sey20 kadar varrr elmas pırlanta ben de doluuu doluuuuu ama bu fakir olduğum gerçeğini değiştirmezzz
ben henüz lazere bile gidemedim çünkü fakirimmmKendime yaptığım tek güzellik saçıma kına yakmak ve buz lazer ahah.
satınca yarı parasına giderler yatırım olarak alanda kuş kadar akıl yok o yüzden.yatırım 24 ayar altındır ve yatırım tavsiyesidirOlmasi bir sey değil hani misal ben satsam eskiden cok rahat araba aliyorken simdi alamam. Ama 20 kadarinin pirlanti olmasi bir sey
Memelerimi buyutmek istiyorum diyen birine ilk sorum niye kac bedenler ki olur.Kötülük için sormadım ki neyi büyütüyorsun?? Yazımın devamını bekleseydin niyetimi anlardın
Sana tavsiyem ilk önce bakış açını değiştir
Senin morelin alt üst olmuş yanlış anlıyorsun?
ee benim annem de de aynısı var ama bi sürü elmas etti.Kayınbabanın emekli maaşı var sadece.
yav alıntılama kuzum neden geri çağırıyorsun?sorduğu soruya uygun bölümler var sitede oralara sorsun.biz sıradan kadınlarız ayol ne estetiği ne göğüsü
Vay be, ne maaşmış.ee benim annem de de aynısı var ama bi sürü elmas etti.
kazan gibi doğuruyor ha bire çok bereketli çokkkkkVay be, ne maaşmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?