- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.214
- 198
- 35
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #1.841
A-aaaa nasıl görmezsiniz, ben bile gördüm böööööyleee kafam kadar taşı olan yüzükler takıyor ceycey hanımAy ben görmedim hanimiş ki
Cevremizde pirlantali fakirler mi var. Nov nov bunu kabul edemez poncik kalbim.
mune hanım valla bak yıllardır bu sitedeyim aramızda ne zenginler var en iyi siz bilirsiniz kimler olduğunu.tek tek açıklarımmm valla.ben kirada oturuyorum millet amerikada evler alıyorA-aaaa nasıl görmezsiniz, ben bile gördüm böööööyleee kafam kadar taşı olan yüzükler takıyor ceycey hanım
A-aaaa nasıl görmezsiniz, ben bile gördüm böööööyleee kafam kadar taşı olan yüzükler takıyor ceycey hanım
Gruptan atamıyor muyuz Mune ablaA-aaaa nasıl görmezsiniz, ben bile gördüm böööööyleee kafam kadar taşı olan yüzükler takıyor ceycey hanım
kimi atacaksın?burası benim konum hemGruptan atamıyor muyuz Mune abla
Sitenin gizli zenginleri dosyası açılıyormune hanım valla bak yıllardır bu sitedeyim aramızda ne zenginler var en iyi siz bilirsiniz kimler olduğunu.tek tek açıklarımmm valla.ben kirada oturuyorum millet amerikada evler alıyor
Cemiyet hayatının önde gelenlerinden, kızınca elmas yüzük atıyor, kızdırın ve bekleyinCeycey hangi sosyetedensin açıkla yahu...
bol bol kızdırırım ben dayak yerken toplayın servetleriCemiyet hayatının önde gelenlerinden, kızınca elmas yüzük atıyor, kızdırın ve bekleyin
7 tane çeyrek bilet aldım çıkarsa o zaman aynını yapacağımm sözzzzCemiyet hayatının önde gelenlerinden, kızınca elmas yüzük atıyor, kızdırın ve bekleyin
Kiz niye aldin haberleri gormedin mi gecen sene7 tane çeyrek bilet aldım çıkarsa o zaman aynını yapacağımm sözzzz
ama ayın 10 günü banlıyorsunuz hem de geyikten.ben de geyik bölümüne taşındım mecbur.burda bari ellemeyin benii mune hanımcığımmSitenin gizli zenginleri dosyası açılıyor
1sadekahve atamıyıoruz ablacım, yüzüklerini gözümüze tutuyor, far yemiş tavşan gibi kalıyoruz
Kafamı yara bilirsin elmasla üstümden araçla geçebilirsin lütfen Mercedes in jeeplerinden olsun ama7 tane çeyrek bilet aldım çıkarsa o zaman aynını yapacağımm sözzzz
eşim aldı engel olmam imkansızKiz niye aldin haberleri gormedin mi gecen sene
angara bebeleri sosyetesindenCeycey hangi sosyetedensin açıkla yahu...
Elmas da varmış
ayy bende gidemiyorum kıben henüz lazere bile gidemedim çünkü fakirimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?