geyik bizim işimiz

A-aaaa nasıl görmezsiniz, ben bile gördüm böööööyleee kafam kadar taşı olan yüzükler takıyor ceycey hanım
mune hanım valla bak yıllardır bu sitedeyim aramızda ne zenginler var en iyi siz bilirsiniz kimler olduğunu.tek tek açıklarımmm valla.ben kirada oturuyorum millet amerikada evler alıyor

mune hanım valla bak yıllardır bu sitedeyim aramızda ne zenginler var en iyi siz bilirsiniz kimler olduğunu.tek tek açıklarımmm valla.ben kirada oturuyorum millet amerikada evler alıyor
Sitenin gizli zenginleri dosyası açılıyor

1sadekahve atamıyıoruz ablacım, yüzüklerini gözümüze tutuyor, far yemiş tavşan gibi kalıyoruz

Sitenin gizli zenginleri dosyası açılıyor

1sadekahve atamıyıoruz ablacım, yüzüklerini gözümüze tutuyor, far yemiş tavşan gibi kalıyoruz
ama ayın 10 günü banlıyorsunuz hem de geyikten.ben de geyik bölümüne taşındım mecbur.burda bari ellemeyin benii mune hanımcığımm

Ama kral Mune
Pirlanta demek ha
Elmas da varmış kral ablanı ceycey hanımın yüzükleri çarptı, fakir modemim elmas yüzük pırlanta yüzük gibi sözleri size iletirken kalpten gitti, netimi kestiler ben şahsen cemiyet hayatının önde gelen ismi ceycey'den şüpheleniyorum, gariban telefonumun netinden yiyorum şu an hahahahahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…