- 10 Nisan 2014
- 43.849
- 116.569
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #1.901
fakirimm yahu fakirrr seninkiler gibi kafam kadarları nasıl alayımmmmm.emekli maaşıyla anca bunları alabildimmmmOnu ben bilemem, bir alıcı olarak her zaman derim ki küçük taşa para verme, değer kaybeder ve uluslararası sertifika alın diye.
Getir bakayım kaç karat
Mantikli ama belki sikayet edildiginde görülüyordurgörülüyor.yoksa özelden hakaretler nasıl değerlendiriliyor sanıyorsun şikayet edildiğinde
kazen beye söyleyin zam yapsın maaşa artı prim artı her yıl bir pırlanta versin promosyonGaribanın yemini kabul görüyor mu burada, ne de olsa kasaları olan elmaslı pırlantalı kadınlar arasındayım
Valla özelleri göremiyorum, şimdi daha çok merak ettim, hemi de yılbaşı çamııı
1sadekahve okuyorsunuz değil mi ablacım İşbirlikçim olur musun ceycey'i rehin alıp filmdelisi'nden yılbaşı ağacını almayı planlıyorum
Ulan paraya bak insani insana nasil kirdiyor he heeyLaynn özel konuşmayı ifşa eden sen, daha benden arkadaşlık bekleme, ifşa öyle olmaz böyle olur diye ss lerle geleceğim sana bittin
özelde yazdığımı zaten buralarda da yazıyorum heppp .heçç sorun değil o yüzdennnLaynn özel konuşmayı ifşa eden sen, daha benden arkadaşlık bekleme, ifşa öyle olmaz böyle olur diye ss lerle geleceğim sana bittin
Mantikli ama belki sikayet edildiginde görülüyordur
Ozelimis kalmamis ciplemisler bizi
Abla neden yılbaşı ağacı neden pirlanta değil allasen. Madem rehin alıyorsunGaribanın yemini kabul görüyor mu burada, ne de olsa kasaları olan elmaslı pırlantalı kadınlar arasındayım
Valla özelleri göremiyorum, şimdi daha çok merak ettim, hemi de yılbaşı çamııı
1sadekahve okuyorsunuz değil mi ablacım İşbirlikçim olur musun ceycey'i rehin alıp filmdelisi'nden yılbaşı ağacını almayı planlıyorum
Düşün işte hayallerim bile fakirAbla neden yılbaşı ağacı neden pirlanta değil allasen. Madem rehin alıyorsun
Yilbasi agaci icin kolumu kıpırdatmam ama pirlanta dersen
Tahmin etmiştim.
Özellere erişim yetkimiz yok, özel mesajın altındaki şikayet et butonuna basınca hangi yazıyı rapor ettiyseniz yalnızca onu görebiliyoruz, hepsi görünmüyor ki zaten olması gereken de bu, özel mesajlar özel alanınız statüsünde.
Bu fakfakir oldu abla valla yaDüşün işte hayallerim bile fakir
şimdi şöyle ekonomi bilmez dostlarım.film ve sizin gibi çocuklu kadınlar çocuklarına bakıcı tutuyor paraaaa.kreşe gönderiyorrrr para.özel anaokuluna koleje gönderiyorrr para.ben akıllı tasarruflu bir kadın olarak bunlara verdim sıfırrrr paraaaa.o paralarada bit bit pırlantalar elmaslar aldım.yani tamamen tercih meselesi durum.ha bu arada sigaram da yokkkkkk bir de onu hesap edin .4000 eder senede en kötü sigara.4000 e dolap vb.gibi uygulamalarda 2. el fıstık gibi elmaslar pırlantalar var.her aklı da ben mi vereceğim sizeeeeee kızlarrrAbla neden yılbaşı ağacı neden pirlanta değil allasen. Madem rehin alıyorsun
Yilbasi agaci icin kolumu kıpırdatmam ama pirlanta dersen
Selam nasılsınız
selam .iyiyiz hoşgeldinSelam nasılsınız
Hoş buldum..selam .iyiyiz hoşgeldin
burda eğlence bol bdv ye arada bakıyorum sonra buradayız.bak mune hanım bile buradaHoş buldum..
Ben bdvdeydim..burasi da mi varmış.. sevindim etiketlediginize
Şu yurtdışında yaşayan üyenin konusu beni gıcık etti..
Nasıl gidiyor..
Altın sevmiyorum yatırım için dahi almamBu fakfakir oldu abla valla ya
Hos bir yılbaşı agaci bu sene 1000tl ile süsleniyormus orta boyu ama genede degmez yanda tasciklar varken.
Senin nelerin var abla anlatsana biraz.
Yatlar,katlar, 5ibir yerdeler, pirlantalar ,elmaslar ,altinciklar var mi?
Bakıcı tutmayacağım umarım kendim bakacagim eger maasimiz izin verirse. Krese degil anaokuluna vereceğim, ozel okula degil devlete yollayacagim.şimdi şöyle ekonomi bilmez dostlarım.film ve sizin gibi çocuklu kadınlar çocuklarına bakıcı tutuyor paraaaa.kreşe gönderiyorrrr para.özel anaokuluna koleje gönderiyorrr para.ben akıllı tasarruflu bir kadın olarak bunlara verdim sıfırrrr paraaaa.o paralarada bit bit pırlantalar elmaslar aldım.yani tamamen tercih meselesi durum.ha bu arada sigaram da yokkkkkk bir de onu hesap edin .4000 eder senede en kötü sigara.4000 e dolap vb.gibi uygulamalarda 2. el fıstık gibi elmaslar pırlantalar var.her aklı da ben mi vereceğim sizeeeeee kızlarrr
barış mançonun şarkısı ve paraaaaaa bunlarrrr moneyyAltın sevmiyorum yatırım için dahi almam
Beş şair bir abide
İki abide bir sultan
Beş sultan bir düşünür
İki düşünür ise bir mimar
İşte sana bilmeceeee
Süpermiş..burda eğlence bol bdv ye arada bakıyorum sonra buradayız.bak mune hanım bile burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?