geyik bizim işimiz

Onu ben bilemem, bir alıcı olarak her zaman derim ki küçük taşa para verme, değer kaybeder ve uluslararası sertifika alın diye.

Getir bakayım kaç karat
fakirimm yahu fakirrr seninkiler gibi kafam kadarları nasıl alayımmmmm.emekli maaşıyla anca bunları alabildimmmm

kazen beye söyleyin zam yapsın maaşa artı prim artı her yıl bir pırlanta versin promosyon

Laynn özel konuşmayı ifşa eden sen, daha benden arkadaşlık bekleme, ifşa öyle olmaz böyle olur diye ss lerle geleceğim sana bittin
Ulan paraya bak insani insana nasil kirdiyor he heey
Kardeş kardesi kiriyor da neye sasiriyorsam.
Boşverin arkadaşlar. Herkesin pirlantasi kendine. Ben sizin fakir edebiyatinizi sevdim. Hadi yine öyle davranin biz okumadik sayacagiz

Mantikli ama belki sikayet edildiginde görülüyordur
Ozelimis kalmamis ciplemisler bizi

Özellere erişim yetkimiz yok, özel mesajın altındaki şikayet et butonuna basınca hangi yazıyı rapor ettiyseniz yalnızca onu görebiliyoruz, hepsi görünmüyor ki zaten olması gereken de bu, özel mesajlar özel alanınız statüsünde.

Abla neden yılbaşı ağacı neden pirlanta değil allasen. Madem rehin alıyorsun
Yilbasi agaci icin kolumu kıpırdatmam ama pirlanta dersen

Tahmin etmiştim. dogrusu bu zaten. Hoş Oydar kader arkadasimdan baska konustugum yok zati de olsun insan gene rahat ediyor

Abla neden yılbaşı ağacı neden pirlanta değil allasen. Madem rehin alıyorsun
Yilbasi agaci icin kolumu kıpırdatmam ama pirlanta dersen
şimdi şöyle ekonomi bilmez dostlarım.film ve sizin gibi çocuklu kadınlar çocuklarına bakıcı tutuyor paraaaa.kreşe gönderiyorrrr para.özel anaokuluna koleje gönderiyorrr para.ben akıllı tasarruflu bir kadın olarak bunlara verdim sıfırrrr paraaaa.o paralarada bit bit pırlantalar elmaslar aldım.yani tamamen tercih meselesi durum.ha bu arada sigaram da yokkkkkk bir de onu hesap edin .4000 eder senede en kötü sigara.4000 e dolap vb.gibi uygulamalarda 2. el fıstık gibi elmaslar pırlantalar var.her aklı da ben mi vereceğim sizeeeeee kızlarrr

Altın sevmiyorum yatırım için dahi almam
Beş şair bir abide
İki abide bir sultan
Beş sultan bir düşünür
İki düşünür ise bir mimar

İşte sana bilmeceeee

Bakıcı tutmayacağım umarım kendim bakacagim eger maasimiz izin verirse. Krese degil anaokuluna vereceğim, ozel okula degil devlete yollayacagim.
20 sene sonra seni bulacam ceycey. Parmaklarimda pirlantaciklar olmasin hele bak

burda eğlence bol bdv ye arada bakıyorum sonra buradayız.bak mune hanım bile burada
Süpermiş..
Sevgili Moderatorumuze selâmlar..
Burada geyik serbest değil mi..
Bayadır ban yemedim..dikkat ediyorum.
Ona göre yazayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…