- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.214
- 198
- 35
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #1.861
gel sarılalım fakir kardeşim benimmmay
ayy bende gidemiyorum kı
sarılalım bacım. .gel sarılalım fakir kardeşim benimmm
tmm baskılara daha fazla dayanamıyacağım itiraf ediyorum.sabancılardanımmm yeğenim hacı nazlıya 8 karat yüzük aldı yenice görmüşsünüzdür zatenn.hacı yeğenim dedim kendisine bize 8 karat yakıştı mı rahmetli sakıp amcam gibi cimri mi oldun sen de?Elmas da varmışkral ablanı ceycey hanımın yüzükleri çarptı, fakir modemim elmas yüzük pırlanta yüzük gibi sözleri size iletirken kalpten gitti, netimi kestiler ben şahsen cemiyet hayatının önde gelen ismi ceycey'den şüpheleniyorum, gariban telefonumun netinden yiyorum şu an hahahahahahaha
Zaten en çok ağlayandan korkacaksınız, sorması ayıp kaç Reşat varsarılalım bacım. .
olur mune hanım hıc yok aaa o nerde cıktı.Zaten en çok ağlayandan korkacaksınız, sorması ayıp kaç Reşat var
kım soyledıyse iftara atmişlardır banaZaten en çok ağlayandan korkacaksınız, sorması ayıp kaç Reşat var
bek o bende de yok.1 tane düğünümde takılmıştı ama satıldı gittiolur mune hanım hıc yok aaa o nerde cıktı.
kıyamam sana ben gııbek o bende de yok.1 tane düğünümde takılmıştı ama satıldı gitti
Internet bile dayanamadi soylenen sözlere ,atilan fotilere,elmaslara ,pirlantalara demek kiElmas da varmışkral ablanı ceycey hanımın yüzükleri çarptı, fakir modemim elmas yüzük pırlanta yüzük gibi sözleri size iletirken kalpten gitti, netimi kestiler ben şahsen cemiyet hayatının önde gelen ismi ceycey'den şüpheleniyorum, gariban telefonumun netinden yiyorum şu an hahahahahahaha
getti gettiii yenisi de gelmedii bir dahaaakıyamam sana ben gıı
sen de taze gelin sayılırsın kilo kilo altın vardır sende deInternet bile dayanamadi soylenen sözlere ,atilan fotilere,elmaslara ,pirlantalara demek ki
Rabbım can sağlığı versin bacım..getti gettiii yenisi de gelmedii bir dahaaa
Gariban modemi tabii, bilmiyor öyle elmas, pırlanta falan, altın görse tanımıyor benim modemInternet bile dayanamadi soylenen sözlere ,atilan fotilere,elmaslara ,pirlantalara demek ki
Ve bunu fakirlik ispatı için yapıyorCemiyet hayatının önde gelenlerinden, kızınca elmas yüzük atıyor, kızdırın ve bekleyin
Bizimkisi işsazı inssafız inşansız durumu, bahçeli’ye selam olsunfilmdelisi ikimizin ne kadar fakir olduğunu arkadaşlara anlatır mısın lütfen.on yıllardır işsiz olduğumuzu da bizzat belirt
Bir titreme gelmistir ona ustunu ort abla üşümesin konu derin.Gariban modemi tabii, bilmiyor öyle elmas, pırlanta falan, altın görse tanımıyor benim modem
Kg mu altınsen de taze gelin sayılırsın kilo kilo altın vardır sende de
Haraç kesiyor ceycey, onlarla küçük bit kadar mutluluklar alıyor kendisine.Buraya kabul olmak için ne yapmak gerekiyorher topiğin kendine göre hikayesi var. Onu anlatıp başlıyorsun. Peki buraya da bir fıkrayla mı başlıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?