geyik bizim işimiz

Fakirler bilmiyor zengin kendini nasıl belli ediyor görüyorsunuz değil mi
mune hanım yeminle bak bu filmdelisi uzun zaman önceki konulardan birinde boşa para vermişsin o minik karatlı şeylere para etmez ama bendekiler en az 1 karat beştaşım 2 karattan fazla.taşlar ozaman değerli oluyor demişti.ha bir de o kadar büyük bir elmas gerdanlığı varmış ki taksa millet görgüsüz dermiş o kadar büyük yani düşün. al işte film delisi sana beni satma demiştimmmm

Hani nerede, ne bilecem ben benim ya da senin the others.
Getireceksin kasandan, bana iteleyeceksin değil mi
Kasa mı dediniz Biz domates kasası biliyoruz sadece, kasa dediğinizi tarif eder misiniz bankaların altında 10 aile yaşayabileceğimiz kadar geniş olan şeyden mi var ceycey'de

Hani nerede, ne bilecem ben benim ya da senin the others.
Getireceksin kasandan, bana iteleyeceksin değil mi
mune hanım özel mesajları görebiliyor ama ne çabuk unuttun.mune hanımmm ayrıca kocamannn yılbaşı çamı da varrr tam zengin işi ona da bakıverinn özelinden

sana da inanmıyorum artık. para kokusu geliyor senin taraflardan 1sadekahve
Ah be anacim keşke
Allaha şükür dussem kaldirip biraz idare edecek kadar var ama ne ev ne araba böyle giderse olamayacak.
Eger duzelirde eskiye donersek bir arabacik alabilirim .
Sence imkani var mi
Bence yok.
Ama Allah güzel günlerde yemeyi nasip etsin oldugu kadarini da

İvit pırlanta mevzularında daima yazdığım şeyleri içeriyor bu ibareler.
Ama 1 2 karat değil, iyi oku.
Hatta kimin konusuydu ya bayağı bir sertifika muhabbetine de girmiştik değil mi?
Madem karat verecen, doğru ver şanım yürüsün heheyttt

@
en azından benimkilerin 4 er katı varlarrr tam karatı hatırlamam gerekmiyorr

filmdelisi güvenim sarsıldı sana yılların arkadaşısın 3 günde tanıştığın arkadaşlara beni satıverdin.açıklamıyorumm o yüzden nerede oturduğumu hıhhhhhhh

mune hanım özel mesajları görebiliyor ama ne çabuk unuttun.mune hanımmm ayrıca kocamannn yılbaşı çamı da varrr tam zengin işi ona da bakıverinn özelinden
Garibanın yemini kabul görüyor mu burada, ne de olsa kasaları olan elmaslı pırlantalı kadınlar arasındayım
Valla özelleri göremiyorum, şimdi daha çok merak ettim, hemi de yılbaşı çamııı
1sadekahve okuyorsunuz değil mi ablacım İşbirlikçim olur musun ceycey'i rehin alıp filmdelisi'nden yılbaşı ağacını almayı planlıyorum

filmdelisi güvenim sarsıldı sana yılların arkadaşısın 3 günde tanıştığın arkadaşlara beni satıverdin.açıklamıyorumm o yüzden nerede oturduğumu hıhhhhhhh
Laynn özel konuşmayı ifşa eden sen, daha benden arkadaşlık bekleme, ifşa öyle olmaz böyle olur diye ss lerle geleceğim sana bittin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…