- 10 Nisan 2014
- 43.833
- 116.550
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #1.881
kızdırma beni senin yüzüğü paylaşırım hani kafam kadar taşları olanıVe bunu fakirlik ispatı için yapıyor
Ceyceycim, üzgünüm cınım kendin kaşındın
İşte biz fakirler anca gramdan haberimiz var kilo kilo altın deyince bi afalladıkKg mu altınaltın da kg hesabi oluyor mu ya ben gramdan baska duymadim
Fakirler bilmiyor zengin kendini nasıl belli ediyor görüyorsunuz değil miKg mu altınaltın da kg hesabi oluyor mu ya ben gramdan baska duymadim
Hani nerede, ne bilecem ben benim ya da senin the others.kızdırma beni senin yüzüğü paylaşırım hani kafam kadar taşları olanı
İşte biz fakirler anca gramdan haberimiz var kilo kilo altın deyince bi afalladık
Gecen gun marketten 3 tane domates alan benFakirler bilmiyor zengin kendini nasıl belli ediyor görüyorsunuz değil mi
mune hanım yeminle bak buFakirler bilmiyor zengin kendini nasıl belli ediyor görüyorsunuz değil mi
sana da inanmıyorum artık. para kokusu geliyor senin taraflardan 1sadekahveGecen gun marketten 3 tane domates alan ben
Kasa mı dedinizHani nerede, ne bilecem ben benim ya da senin the others.
Getireceksin kasandan, bana iteleyeceksin değil mi
mune hanım özel mesajları görebiliyor ama ne çabuk unuttun.mune hanımmm ayrıca kocamannn yılbaşı çamı da varrr tam zengin işi ona da bakıverinn özelindenHani nerede, ne bilecem ben benim ya da senin the others.
Getireceksin kasandan, bana iteleyeceksin değil mi
kendinden bahsediyor ben de kasa ne arasın yahuuKasa mı dedinizBiz domates kasası biliyoruz sadece, kasa dediğinizi tarif eder misiniz bankaların altında 10 aile yaşayabileceğimiz kadar geniş olan şeyden mi var ceycey'de
Ah be anacim keşkesana da inanmıyorum artık. para kokusu geliyor senin taraflardan 1sadekahve
İvit pırlanta mevzularında daima yazdığım şeyleri içeriyor bu ibareler.mune hanım yeminle bak bufilmdelisi uzun zaman önceki konulardan birinde boşa para vermişsin o minik karatlı şeylere para etmez ama bendekiler en az 1 karat beştaşım 2 karattan fazla.taşlar ozaman değerli oluyor demişti.ha bir de o kadar büyük bir elmas gerdanlığı varmış ki taksa millet görgüsüz dermiş o kadar büyük yani düşün. al işte film delisi sana beni satma demiştimmmm
Gormez ya bence ozel sonuctamune hanım özel mesajları görebiliyor ama ne çabuk unuttun.mune hanımmm ayrıca kocamannn yılbaşı çamı da varrr tam zengin işi ona da bakıverinn özelinden
en azından benimkilerin 4 er katı varlarrr tam karatı hatırlamam gerekmiyorrİvit pırlanta mevzularında daima yazdığım şeyleri içeriyor bu ibareler.
Ama 1 2 karat değil, iyi oku.
Hatta kimin konusuydu ya bayağı bir sertifika muhabbetine de girmiştik değil mi?
Madem karat verecen, doğru ver şanım yürüsün heheyttt
görülüyor.yoksa özelden hakaretler nasıl değerlendiriliyor sanıyorsun şikayet edildiğindeGormez ya bence ozel sonucta
Onu ben bilemem, bir alıcı olarak her zaman derim ki küçük taşa para verme, değer kaybeder ve uluslararası sertifika alın diye.@
en azından benimkilerin 4 er katı varlarrr tam karatı hatırlamam gerekmiyorr
Garibanın yemini kabul görüyor mu burada, ne de olsa kasaları olan elmaslı pırlantalı kadınlar arasındayımmune hanım özel mesajları görebiliyor ama ne çabuk unuttun.mune hanımmm ayrıca kocamannn yılbaşı çamı da varrr tam zengin işi ona da bakıverinn özelinden
Laynn özel konuşmayı ifşa eden sen, daha benden arkadaşlık bekleme, ifşa öyle olmaz böyle olur diye ss lerle geleceğim sana bittinfilmdelisi güvenim sarsıldı sana yılların arkadaşısın 3 günde tanıştığın arkadaşlara beni satıverdin.açıklamıyorumm o yüzden nerede oturduğumu hıhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?