- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #1.941
Yo kalmadim aslinda her zamanki seyleri yaptım. Ama omurgam çöktü sanırımİnşallah. Benim de sırtımda tam belim diyemem. Ayakta falan mı kaldın acaba
Hosgeldin
ay benim gibi bir huniliyi de kabul ettiğiniz için teşekkürler efenimmm
Az kaldı ama o ağrıyla geçmez işte. Yürüyüş falan yapıyor musun hiçYo kalmadim aslinda her zamanki seyleri yaptım. Ama omurgam çöktü sanırım
Bel iptal benim.
Bimukabele sevgili mune..SerbestBu bölümde hakaret, küfür polemik olmadıkça non-stop geyik yapılabiliyor
Bizden de selamlar saygılar efendim
burda herkes hunili.az kal hemen farkedeceksin
Evet haftada 2-3 yapiyorum. 10 dak en cok yarim saat ama yavas yuruyorum baya. Hizlaninca asagi vuruyorAz kaldı ama o ağrıyla geçmez işte. Yürüyüş falan yapıyor musun hiç
Düşmeyecek mi..paran varsa bu aralar al tekrar artacak çünkü
Eliptik yapıyorum 25-30 dk kadar. İnşallah faydası olurEvet haftada 2-3 yapiyorum. 10 dak en cok yarim saat ama yavas yuruyorum baya. Hizlaninca asagi vuruyorsen
Düşmeyecek mi..
Krediler arttı çünkü..
Bir kısmı kredi olacak..
Ne zaman artabilirmiş..
Bizimde ihtiyaç var..60 bine 2000 model arabalar var.. hemde çok.eski..Keske düşse ya bizimde ihtiyacımız var.
Gerçekten aşırı aşırı pahali. Sahin 35 bij ya eskiden s... zu atmazdik
İnşallah. Masallah kiz ben yuvarlanirim üzerinden bence ciksam suanEliptik yapıyorum 25-30 dk kadar. İnşallah faydası olur
Evet merdiven inip çıkmak da faydalıymış bayaİnşallah. Masallah kiz ben yuvarlanirim üzerinden bence ciksam suanevim en ust katta ya ben anca merdiven in çık o da sayilir mi
Koşu bandı mi var..Evet haftada 2-3 yapiyorum. 10 dak en cok yarim saat ama yavas yuruyorum baya. Hizlaninca asagi vuruyorsen
İnşallah. Masallah kiz ben yuvarlanirim üzerinden bence ciksam suanevim en ust katta ya ben anca merdiven in çık o da sayilir mi
Siz bi de ayni gun dogurunEvet merdiven inip çıkmak da faydalıymış baya
Faizler düşerse dolar daha artmaz mi?krediler döviz ve altını düşrmek için yükseldi
uzun süre yüksek kredi faizi ile devam edemezler
ki döviz ve altın yükselişini durdurmıcak
yani faizler düşecek
sanırım ocak şubat gibi yeni patlamalar olur
Bekliyoruz el mecbur gecen yil 60bine alacagimiz arac suan iki katina cikmis. Dedigin gibi hic alinmayacak fiyatlara araçlar 60-70e gene alırsın da hic degmez ya suan gercekten degmez.Bizimde ihtiyaç var..60 bine 2000 model arabalar var.. hemde çok.eski..
Araba nolur beni yeniden trafiğe sokma diye ağlıyor sanki.. anca onlar var..
Sizde bekliyor musunuz..
Söylediğiniz olayı bilmiyorumSiz bi de ayni gun dogurunberlin8982 kuzumun minnosu defnenin dogumunda burda miydiniz siz? Baya baya yurekler agizlarda dogurttuk findik kurdunu
dolar altın tekrar çıkışa geçecek o yüzden de 2. el araçalr artacak maalesefKeske düşse ya bizimde ihtiyacımız var.
Gerçekten aşırı aşırı pahali. Sahin 35 bij ya eskiden s... zu atmazdik
Bir avazdaSöylediğiniz olayı bilmiyorum
Ama olur mu olur doğururuz belki
Yok ben sanki uyeligi gordum ama muhabbetlere denk gelmedim.Siz bi de ayni gun dogurunberlin8982 kuzumun minnosu defnenin dogumunda burda miydiniz siz? Baya baya yurekler agizlarda dogurttuk findik kurdunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?