- 10 Nisan 2014
- 43.887
- 116.612
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #1.981
eczanedenNerden aldin
Ben de kotu bir acma isleminden sonra asiri sac dokulmesi yasiyorum. Sac derimde egzema da var. Her turlu tahlili yaptirdim. Simdi birkac bi sey deneyecegim, ise yarayan olursa yazarim size de
dax eskiden kullanırdım ama yıkaması zor oluyor diye bıraktım.arada hindistancevizi yağı sürerim banyondan 2 saat önce.ama dıştanlar geçici içten beslemeli saçı da cildi de.cildime kolajen kullanıyorum 1 aylık kür bitmek üzere 2 ay daha alacağım sonra 9 ay arahmm deneyeyim ben de
bende b vit eksikti iğneleri olunca dökülme durdu
bemix, evigen ampulleri sürüyorum
dax kullanıyorum
bi de ashley joy yağları güzel öneririm
Faizler düşünce de araba fiyatlarını arttırıyorlar.zaten dolar illa ki 10 tl olacağı için faizler eninde sonunda düşecek
şu an suni bir şekilde tutmaya çalışıyorlar
piyasa daha ne kadar dayanabilir ki ?
altının yeni yılda 500 doların 10 olacağı hep konuşuluyor
bunu baskılamak sadece 3-5 ay erteler durumu
ama engellemez
Onun icin ayri bir yerim olmasi lazim. Birde evde olunca hic binmem yurdumda vardi sayılı kullandim.alma derim eve yük.
Devulasyon falan diyorlardi bir ara ama bu o degil. Yerli olan her seyde uctuFaizler düşünce de araba fiyatlarını arttırıyorlar.
Nasılsa millet alır diye..
Resmen kısırdöngü gibi oldu..
Ama şu an araba piyasası da uçtu.. her şey gibi..
ben de var maalesef bir kaç yıl çamaşır serdim üstüne kurutmak için .2 ay öncede yukarı diktim duruyor az yer kaplasın diye.tozundan da bıktım iyiceOnun icin ayri bir yerim olmasi lazim. Birde evde olunca hic binmem yurdumda vardi sayılı kullandim.
Spor salonuna bile cogu zaman zorla giden bana uygun degil bence. Plates topum matim falan 2 hafta kullanıldı sonra raf
Hayırlı olsun..şimdiden kolay doğumlar dilerim..yok valla cikip kiyidan kiyidan yürüyorum doguma yardmci onerildigi icin.
Kosu bandini alsam eminim 2 gun cikar 3 gun bu ne ya kazulet gibi evin içerisinde ne yapsam bunu diye dusunurum.
hemde nasıl en buyuk ıhtıyacım araba ama malesef cok pahalıFaizler düşünce de araba fiyatlarını arttırıyorlar.
nişanlıymış kızlar duydunuz mu?altın işi bu üyede asılllllHayırlı olsun..şimdiden kolay doğumlar dilerim..
Bende nişanlıyım. Biraz sıkılaşmam lazım.. malum düğün için
Evde habire yemeye başladım. Kilo aldım.
Acaba koşu bandı mi alsam diyorum..
Ama onlar da pahalanmış.
Gerçi ülkede pahalanmayan bir şey yok..
Ikinci el uygulamalarinda satsana hem aktif kullanıyorsun.ben de var maalesef bir kaç yıl çamaşır serdim üstüne kurutmak için .2 ay öncede yukarı diktim duruyor az yer kaplasın diye.tozundan da bıktım iyice
eşim satmaz bana kalsa çoktan satmıştımIkinci el uygulamalarinda satsana hem aktif kullanıyorsun.
Gerçekten kullanilmayan ve kaplayan seylere çok sinir oluyorum bende.
Ikinci elde uygun bulursun ama aprtmansa alttakine de ses gidebilir hem kayistan hem yurumenden.Hayırlı olsun..şimdiden kolay doğumlar dilerim..
Ama onlar da pahalanmış.
Kullanmiyor ki kullansa kenara dikmezdin niye satmiyoreşim satmaz bana kalsa çoktan satmıştım
eliptik bisiklet var onu kullanıyor .onu tavsiye ederim ama bak her odaya taşınabiliyorKullanmiyor ki kullansa kenara dikmezdin niye satmiyorbir gun kullanirsam diyordur
Çıkıp açık havada yürüme imkanın varsa eve alet almak çok mamtıklı değil. Ben çok küçük bir yerdeyim her seferinde çıkıp yürümek mümkün olmuyor. Eliptik aldım düzenli kullanınca faydası oluyor. Mesela ramazanda hep bir iki kilo alırdım bu ramazanda yediklerime pek dikkat etmediğim halde her akşam eliptik yaparak 3 kilo verdim. Ama çıkıp yürüme imkanı olsa almazdımHayırlı olsun..şimdiden kolay doğumlar dilerim..
Ama onlar da pahalanmış.
dax eskiden kullanırdım ama yıkaması zor oluyor diye bıraktım.arada hindistancevizi yağı sürerim banyondan 2 saat önce.ama dıştanlar geçici içten beslemeli saçı da cildi de.cildime kolajen kullanıyorum 1 aylık kür bitmek üzere 2 ay daha alacağım sonra 9 ay ara
Dur bakalim zengin mi yavuklusu yoksa cok zor su zamanda. Ne gelen takar ne kaynana kolay kolaynişanlıymış kızlar duydunuz mu?altın işi bu üyede asılllllbenim pırlantaları unutun altına odaklanınnnn
Faizler düşünce de araba fiyatlarını arttırıyorlar.
aynen ucuz pahalı her markayı denedim hepsi günü kurtarıyor sadece.ama vitaminlerle saçımın uzaması bile 2 katına çıktı neredeyseevet vitamin almadan ve iyi beslenmeden dış bakım yetersiz
ne cilt ne de saç, ikisi de dıştan bakımla yeterince iyi olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?