geyik bizim işimiz

Ben de kotu bir acma isleminden sonra asiri sac dokulmesi yasiyorum. Sac derimde egzema da var. Her turlu tahlili yaptirdim. Simdi birkac bi sey deneyecegim, ise yarayan olursa yazarim size de

dax tan memnun kaldım epey ben de
bir de yumurta sarısı+yağ karşımları iyi geliyor :)
bekliyorum önerileri

hmm deneyeyim ben de
bende b vit eksikti iğneleri olunca dökülme durdu
bemix, evigen ampulleri sürüyorum
dax kullanıyorum
bi de ashley joy yağları güzel öneririm
dax eskiden kullanırdım ama yıkaması zor oluyor diye bıraktım.arada hindistancevizi yağı sürerim banyondan 2 saat önce.ama dıştanlar geçici içten beslemeli saçı da cildi de.cildime kolajen kullanıyorum 1 aylık kür bitmek üzere 2 ay daha alacağım sonra 9 ay ara

Faizler düşünce de araba fiyatlarını arttırıyorlar.
Nasılsa millet alır diye..
Resmen kısırdöngü gibi oldu..
Ama şu an araba piyasası da uçtu.. her şey gibi..

Onun icin ayri bir yerim olmasi lazim. Birde evde olunca hic binmem yurdumda vardi sayılı kullandim.
Spor salonuna bile cogu zaman zorla giden bana uygun degil bence. Plates topum matim falan 2 hafta kullanıldı sonra raf
ben de var maalesef bir kaç yıl çamaşır serdim üstüne kurutmak için .2 ay öncede yukarı diktim duruyor az yer kaplasın diye.tozundan da bıktım iyice

yok valla cikip kiyidan kiyidan yürüyorum doguma yardmci onerildigi icin.

Kosu bandini alsam eminim 2 gun cikar 3 gun bu ne ya kazulet gibi evin içerisinde ne yapsam bunu diye dusunurum.
Hayırlı olsun..şimdiden kolay doğumlar dilerim..
Bende nişanlıyım. Biraz sıkılaşmam lazım.. malum düğün için
Evde habire yemeye başladım. Kilo aldım.
Acaba koşu bandı mi alsam diyorum..
Ama onlar da pahalanmış.
Gerçi ülkede pahalanmayan bir şey yok..

nişanlıymış kızlar duydunuz mu?altın işi bu üyede asılllll benim pırlantaları unutun altına odaklanınnnn

ben de var maalesef bir kaç yıl çamaşır serdim üstüne kurutmak için .2 ay öncede yukarı diktim duruyor az yer kaplasın diye.tozundan da bıktım iyice
Ikinci el uygulamalarinda satsana hem aktif kullanıyorsun.
Gerçekten kullanilmayan ve kaplayan seylere çok sinir oluyorum bende.

Ikinci elde uygun bulursun ama aprtmansa alttakine de ses gidebilir hem kayistan hem yurumenden.
Sikilasma için bisiklet ya da eliptik oneririm ama kosu bandi yerine.
Hayırlısı olsun sizinde
Amin insallah

Reactions: 000
Çıkıp açık havada yürüme imkanın varsa eve alet almak çok mamtıklı değil. Ben çok küçük bir yerdeyim her seferinde çıkıp yürümek mümkün olmuyor. Eliptik aldım düzenli kullanınca faydası oluyor. Mesela ramazanda hep bir iki kilo alırdım bu ramazanda yediklerime pek dikkat etmediğim halde her akşam eliptik yaparak 3 kilo verdim. Ama çıkıp yürüme imkanı olsa almazdım

evet vitamin almadan ve iyi beslenmeden dış bakım yetersiz
ne cilt ne de saç, ikisi de dıştan bakımla yeterince iyi olmuyor

evet vitamin almadan ve iyi beslenmeden dış bakım yetersiz
ne cilt ne de saç, ikisi de dıştan bakımla yeterince iyi olmuyor
aynen ucuz pahalı her markayı denedim hepsi günü kurtarıyor sadece.ama vitaminlerle saçımın uzaması bile 2 katına çıktı neredeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…