- 10 Nisan 2014
- 43.862
- 116.572
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #1.961
hoşgeldinnnBir avazda
Siz de bir avazdaYok ben sanki uyeligi gordum ama muhabbetlere denk gelmedim.
Evet ya ayni doğurursak tam olcak
Amin inşallahBir avazda
Faizler düşerse dolar daha artmaz mi?
Mazallah dolar 10 olursa iyice resesyona gireceğiz..
Ojjjbuldumhoşgeldinnn
Koşu bandı mi var..
Bende istiyorum ama pahalanmış.
Nereden aldınız sahibinden mi sıfır mi
Amin insallah ❤Siz de bir avazda
evet geçici durduruldu ama artacak maalesef.zaten dolar illa ki 10 tl olacağı için faizler eninde sonunda düşecek
şu an suni bir şekilde tutmaya çalışıyorlar
piyasa daha ne kadar dayanabilir ki ?
altının yeni yılda 500 doların 10 olacağı hep konuşuluyor
bunu baskılamak sadece 3-5 ay erteler durumu
ama engellemez
alma derim eve yük.yok valla cikip kiyidan kiyidan yürüyorum doguma yardmci onerildigi icin.
Kosu bandini alsam eminim 2 gun cikar 3 gun bu ne ya kazulet gibi evin içerisinde ne yapsam bunu diye dusunurum.
OjjjbuldumEvde hunharca sac boyuyorum su anda İcimde gizli bir kuafor varmis belli ki, lakin kafamda sac kalmadi nerdeyse
4 gün önce ben de boyadım bugünde eşimin biraz saçını düzelttim ama bir şeye banzemedi kovaladı beni.OjjjbuldumEvde hunharca sac boyuyorum su anda İcimde gizli bir kuafor varmis belli ki, lakin kafamda sac kalmadi nerdeyse
Ben de kotu bir acma isleminden sonra asiri sac dokulmesi yasiyorum. Sac derimde egzema da var. Her turlu tahlili yaptirdim. Simdi birkac bi sey deneyecegim, ise yarayan olursa yazarim size deyaaa yıllar önce mal bir kuaförün gereksiz ara makası yüzünden saçlarım çok azaldı
hala ne bakımlarla uğraşıyorum ama asla istediğim gürlükte değiller
evet geçici durduruldu ama artacak maalesef.
ben vitamin aldım hem çabuk uzuyor hem de dökülme durdu.perfectil adı ingiliz markasıyaaa yıllar önce mal bir kuaförün gereksiz ara makası yüzünden saçlarım çok azaldı
hala ne bakımlarla uğraşıyorum ama asla istediğim gürlükte değiller
Kesme kizim adami kafana gore4 gün önce ben de boyadım bugünde eşimin biraz saçını düzelttim ama bir şeye banzemedi kovaladı beni.
Nerden aldinben vitamin aldım hem çabuk uzuyor hem de dökülme durdu.perfectil adı ingiliz markası
seda ablam benımhayat burda eğlence burda .çıkın çıkın gelinnn
urban markasının fıs sfıs toniği var banyodan sonra saç ıslakken saç derisine sıkılıyor .deri çok rahatlıyor ve saçı besliyor ve uzatıyorrr.pandemi de bakıma taktım ne sorarsanız cevap var bendeBen de kotu bir acma isleminden sonra asiri sac dokulmesi yasiyorum. Sac derimde egzema da var. Her turlu tahlili yaptirdim. Simdi birkac bi sey deneyecegim, ise yarayan olursa yazarim size de
ben vitamin aldım hem çabuk uzuyor hem de dökülme durdu.perfectil adı ingiliz markası
Ben de geçen saçımı eşime kestirdim elinden zor kurtuldum "düzeltme allah aşkına artık daha fazla düzeltme" diye diye. Düzen hastası adama saç mı kestirilir4 gün önce ben de boyadım bugünde eşimin biraz saçını düzelttim ama bir şeye banzemedi kovaladı beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?