geyik bizim işimiz

Faizler düşerse dolar daha artmaz mi?
Mazallah dolar 10 olursa iyice resesyona gireceğiz..

zaten dolar illa ki 10 tl olacağı için faizler eninde sonunda düşecek
şu an suni bir şekilde tutmaya çalışıyorlar
piyasa daha ne kadar dayanabilir ki ?
altının yeni yılda 500 doların 10 olacağı hep konuşuluyor
bunu baskılamak sadece 3-5 ay erteler durumu
ama engellemez

evet geçici durduruldu ama artacak maalesef.

Ojjjbuldum Evde hunharca sac boyuyorum su anda İcimde gizli bir kuafor varmis belli ki, lakin kafamda sac kalmadi nerdeyse

yaaa yıllar önce mal bir kuaförün gereksiz ara makası yüzünden saçlarım çok azaldı
hala ne bakımlarla uğraşıyorum ama asla istediğim gürlükte değiller

yaaa yıllar önce mal bir kuaförün gereksiz ara makası yüzünden saçlarım çok azaldı
hala ne bakımlarla uğraşıyorum ama asla istediğim gürlükte değiller
Ben de kotu bir acma isleminden sonra asiri sac dokulmesi yasiyorum. Sac derimde egzema da var. Her turlu tahlili yaptirdim. Simdi birkac bi sey deneyecegim, ise yarayan olursa yazarim size de

evet geçici durduruldu ama artacak maalesef.

çoğu kişi hemen dövizini, altınını bozduracak daha da düşecek diye düşünüldü ama yine yükseleceğini bilen çoğunluk asla bozdurmadı
sadece kısa dönem yatırımcıları istifadan hemen sonra bozdurdu
onlarda milyon tl leri olanlar zaten
bizim gibilerin 3-5 altını bozdurması zaten anlamsızdı

Ben de kotu bir acma isleminden sonra asiri sac dokulmesi yasiyorum. Sac derimde egzema da var. Her turlu tahlili yaptirdim. Simdi birkac bi sey deneyecegim, ise yarayan olursa yazarim size de
urban markasının fıs sfıs toniği var banyodan sonra saç ıslakken saç derisine sıkılıyor .deri çok rahatlıyor ve saçı besliyor ve uzatıyorrr.pandemi de bakıma taktım ne sorarsanız cevap var bende

4 gün önce ben de boyadım bugünde eşimin biraz saçını düzelttim ama bir şeye banzemedi kovaladı beni.
Ben de geçen saçımı eşime kestirdim elinden zor kurtuldum "düzeltme allah aşkına artık daha fazla düzeltme" diye diye. Düzen hastası adama saç mı kestirilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…