- 10 Nisan 2014
- 43.887
- 116.612
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #2.001
çeyrek bile zengin işi oldu beğenmediğimiz çeyrekkkDur bakalim zengin mi yavuklusu yoksa cok zor su zamanda. Ne gelen takar ne kaynana kolay kolay
aynen ucuz pahalı her markayı denedim hepsi günü kurtarıyor sadece.ama vitaminlerle saçımın uzaması bile 2 katına çıktı neredeyse
Evet alsam eliptik alirdim ama onu da kazulet görüyorum suan bebegim buyusun guvenli koyabilcegim zaman belki alirim. Yoksa o tarz aletler evde çocukla tehlikeli geliyor bana.eliptik bisiklet var onu kullanıyor .onu tavsiye ederim ama bak her odaya taşınabiliyor
Kazulet miEvet alsam eliptik alirdim ama onu da kazulet görüyorum suan bebegim buyusun guvenli koyabilcegim zaman belki alirim. Yoksa o tarz aletler evde çocukla tehlikeli geliyor bana.
Hem minicik cocukla zor binmek. Benim eliptigim geliyor yolda
Aynen öyle.. peynire süte bile zam geldi..Devulasyon falan diyorlardi bir ara ama bu o degil. Yerli olan her seyde uctu
Nereye kadar kardesiiim
yanık saçlar için kerastese bile aldım ama sonuçta kestirdim gene. 3 yıldır organix kullanıyorum onun dışında da ucuz ürünlere geçtimhiç etkisiz diyemem ama tek başlarına yetersizler
Sessiz mi cihaz hangi modelÇıkıp açık havada yürüme imkanın varsa eve alet almak çok mamtıklı değil. Ben çok küçük bir yerdeyim her seferinde çıkıp yürümek mümkün olmuyor. Eliptik aldım düzenli kullanınca faydası oluyor. Mesela ramazanda hep bir iki kilo alırdım bu ramazanda yediklerime pek dikkat etmediğim halde her akşam eliptik yaparak 3 kilo verdim. Ama çıkıp yürüme imkanı olsa almazdım
Kayışlı olanlar ses yapıyormuş manyetik diskli olam sessizSessiz mi cihaz hangi model
Alirsam ilerde fikir olsun. Bir model vardi kayissiz mi bilmem bir seyli o cevirirken baya ses yapıyordu mesela
Evet..ben bakıyorum 50 bine 60bine düzgün araba yok. Eh iste arabalar 120 bin. Çok pahalı..hemde nasıl en buyuk ıhtıyacım araba ama malesef cok pahalı
Yaaaa bebişim üstünden 19 koca ay geçti şaka gibi di mi ..Siz bi de ayni gun dogurunberlin8982 kuzumun minnosu defnenin dogumunda burda miydiniz siz? Baya baya yurekler agizlarda dogurttuk findik kurdunu
doğuracaklar sıraya girsin.tecrübeli anneee geldiiiiYaaaa bebişim üstünden 19 koca ay geçti şaka gibi di mi ..
doğuramıyorum diye ağlanırken , bugün ‘alili babanın bi çittliği vaaaaa’ diye şarkı söylüyor bana
Kim doğurmaya çalışıyor ? Çekilin ben tecrübeliyim , doğurtayım
Bende hep laktozsuz aliyorum dokunuyor diye. Icim aliyorum,5.90 suan baktim pinar migrosta 5.90 suan al istersen 2-3 tane.Aynen öyle.. peynire süte bile zam geldi..
Ben pınar laktozsuz süt alıyordum. 5.90 'dan 7.90 tlye cıktı. 1 lite süt ya süt. Normallerde cok ucuz değil artik
Kız napacaksın sırada bizi tövbeler tövbesidoğuracaklar sıraya girsin.tecrübeli anneee geldiiii
Satarsan haberim olsun..ben de var maalesef bir kaç yıl çamaşır serdim üstüne kurutmak için .2 ay öncede yukarı diktim duruyor az yer kaplasın diye.tozundan da bıktım iyice
Evet canim biliyorum. Salon da ve yurdumda bu aletler vardi ama evimi dusununce kazulet kaliyor malesef. Yani hantal büyük anlaminda.Kazulet miarkadaşta koşu bandı var bende eliptik eliptik daha az yer kaplıyor ve daha sessiz
Mantiklieczaneden
Aslında evlenmek için iyi bir zaman değil ama çıktık bir yola:)nişanlıymış kızlar duydunuz mu?altın işi bu üyede asılllllbenim pırlantaları unutun altına odaklanınnnn
Anladım ben koşu bandına göre kazulet demek istediğini sandım ondan şaşırdımEvet canim biliyorum. Salon da ve yurdumda bu aletler vardi ama evimi dusununce kazulet kaliyor malesef. Yani hantal büyük anlaminda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?