geyik bizim işimiz

eliptik bisiklet var onu kullanıyor .onu tavsiye ederim ama bak her odaya taşınabiliyor
Evet alsam eliptik alirdim ama onu da kazulet görüyorum suan bebegim buyusun guvenli koyabilcegim zaman belki alirim. Yoksa o tarz aletler evde çocukla tehlikeli geliyor bana.
Hem minicik cocukla zor binmek. Benim eliptigim geliyor yolda

Kazulet mi arkadaşta koşu bandı var bende eliptik eliptik daha az yer kaplıyor ve daha sessiz

Devulasyon falan diyorlardi bir ara ama bu o degil. Yerli olan her seyde uctu
Nereye kadar kardesiiim
Aynen öyle.. peynire süte bile zam geldi..
Ben pınar laktozsuz süt alıyordum. 5.90 'dan 7.90 tlye cıktı. 1 lite süt ya süt. Normallerde cok ucuz değil artik

Sessiz mi cihaz hangi model
Alirsam ilerde fikir olsun. Bir model vardi kayissiz mi bilmem bir seyli o cevirirken baya ses yapıyordu mesela

Reactions: 000
hemde nasıl en buyuk ıhtıyacım araba ama malesef cok pahalı
Evet..ben bakıyorum 50 bine 60bine düzgün araba yok. Eh iste arabalar 120 bin. Çok pahalı..
Araba lüks değil ihtiyaç. Çok fazla ötv alınıyor..biraz azalsa keşke..

Siz bi de ayni gun dogurun berlin8982 kuzumun minnosu defnenin dogumunda burda miydiniz siz? Baya baya yurekler agizlarda dogurttuk findik kurdunu
Yaaaa bebişim üstünden 19 koca ay geçti şaka gibi di mi ..
doğuramıyorum diye ağlanırken , bugün ‘alili babanın bi çittliği vaaaaa’ diye şarkı söylüyor bana
Kim doğurmaya çalışıyor ? Çekilin ben tecrübeliyim , doğurtayım

doğuracaklar sıraya girsin.tecrübeli anneee geldiiii

Aynen öyle.. peynire süte bile zam geldi..
Ben pınar laktozsuz süt alıyordum. 5.90 'dan 7.90 tlye cıktı. 1 lite süt ya süt. Normallerde cok ucuz değil artik
Bende hep laktozsuz aliyorum dokunuyor diye. Icim aliyorum,5.90 suan baktim pinar migrosta 5.90 suan al istersen 2-3 tane.
Bir arkadasimdan rica etmistim birsah a101 markasi almış yanlislikla kahverengiydi resmen süt, attim direkt.
Peynir el yakıyor, kahve el yakıyor , sut oyle , yag oyle bilmiyorum ya gidisatimiz hic hayirli degil

nişanlıymış kızlar duydunuz mu?altın işi bu üyede asılllll benim pırlantaları unutun altına odaklanınnnn
Aslında evlenmek için iyi bir zaman değil ama çıktık bir yola:)
Çok altın gelmez bence..yakinlar dışında..
Millet artık 50 tl takıp gidiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…