Çok endişeli şekilde günlerdir bilgisayar başındayım, uyku uyumuyorum desem yeridir... Kuzenim taksimde oturduğu için olayları birinci ağızan duyuyordum , Cumartesi günü olanları gördükçe artık yeter dedim eşime bizde gitmeliyiz İstanbul'a bir şekilde yardım etmemiz lazım. Eşim eczacı olduğu için ilaç hazırladı götürmek içn hatta biber gazı için bile antiasit karışım yaptık.
Ve gittik gece 4 te bindik otobüse , sabah direk soluğu taksimde aldık. Polisler çekilmişti tabi haberlerini twitterdan okuyordum. Çok az kişi kalmıştı Gezi Parkı'nda, gitmiş çoğu insan .Tabi artık günlerin yorgunluğu, bu kadar direndikten sonra boş bırakılmasaydı keşke dedik. Makine Mühendisleri Odası masa oluşturmuş tıbbi yardım malzemeleri topluyor ilaçlarımızı oraya teslim ettik , çok mutlu oldum bazı insanlalra yardım edebilecek olduğumuz için.
İnsanları görmeniz lazım , oradaki manzara gerçekten bir harika herkez elinde çöp torbası parkı temizliyor... Parkı bitirdiler çevresini temizlemeye başladılar. Saat 2 'ye doğru artık insanlar toplanmaya başladı ve öyle büyük bir kalabalıktı ki , öyle coşku vardı ki adeta şenlik havasındaydı Taksim Meydanı... Gezi Parkı kısmı ayrı kalabalık... çimlerde oturacak yer yok ... Sağın solun sanatçı dolu zaten , herekes birlik beraberlik içinde, gerçekten büyük bir dayanışma var orada. Bedava yiyecek içecek satan standlar kurulmuş insanlar için. Eğer uyuyorsan hemen başının altına yumuşak birşey verebilirim diyen bir ses duyuyorsun yada yemek yiyen biri etrafındakilere sizlerde istermisiniz diyor.
Bunları internette takip ediyordum ama gözlerimle görmek çok başka idi gerçekten. Şuan anlatabildiklerim bu kadar.
Sizlerle paylaşmak istedim.
Bence şu an tek polemik yaratan sensin çünkü aynı tarafta olmamıza rağmen saldırı içindesinsiz birbirinizle yazışın, neden bu kadar rahasız oldunuz ki... neyse biz burda polemikle uğraşmıyoruz, j-hakkımızı arayanlara destek oluyoruz... siz bildiğinizi yapın.
bu olayın unutulması mümkün değil , unutulmayacakda...Hiç de ayrılmayacaklar göreceksiniz , benim artık umudum var.
tebrik ediyorum seni arkadaşım, ben şu an hamileyim birde kızım var katılamıyorum, yardım edemiyorum ama en yakınların ankara'da, izmit'te izmir'de benim adıma devam ediyolar mücadeleye devam edeceklerde, bende can atıyorum ama çok kötü geçiriyorum o yüzden ancak elimden geldiğince burdan destek olmaya çalışıyom becerebiliyosam
Maalesef doğru.Kızlar bir çocuk ölmüş doğru mu?
Offff neden nasıl yaa?Allahım çok üzüldüm yıkıldım resmen.
Olay iki ağaç meselesini çoktan geçti , hala iki ağaç için diyorsunuz... İnsanlar ehh yeter artık diyor. Bu kadar baskının , yasakların , diktatörlüğün getirdiklerine tepki gösteriyor. Diğer şehirlerdeki insanlar niye eylem yapıyorlar heryerde Gezi Parkı mı var ?
Bence şu an tek polemik yaratan sensin çünkü aynı tarafta olmamıza rağmen saldırı içindesin
O kişi tayyipçidir değildir kimseye hakaret edemez aba altından sopa gösteremezsin.
Herkes insan gibi fikrini söylemekte özgürdür ve bunu yaptığı sürece isteyen istediği yerde yazar, kimse sana soracak değil
arkadaşım biz istediğimiz kadar anlatalım,diyorum ya herşey karşı tarafın anladığı kadardır.biz diyoruz ki ağaç meselesi değil, onlar diyo ki iki ağaç yerine binlerce koyarız...ah arkadaşım, kaç fidan gitti zamanında hani yerine ne koydular... anlamayacaklar...
link burada:
https://www.facebook.com/photo.php?v=664101170283724
Ayrıca bir olay daha: Meclis bu hafta Milli Parklar'ı imara açmayı görüşecek.. Koruma kaldırılacak, yatırıma açılacak.
bunuda anlamiyorum, neden bu adam Ataturkle kiyas ediliyor??? ben Ataturkle ayniyim diyor mu hic? neden daha once gelen basbakanlar vs Ataturkle kiyaslanmadida bu adam kiyaslaniyor...
sirf bu insanlar yuzunden insanin zorla Tayyipci olasi geliyor
bu arada takan olmasa o adam 11 yildir o koltukta olamazdi, demekki sanildigindan cok takiliyor bu adam.
Bence şu an tek polemik yaratan sensin çünkü aynı tarafta olmamıza rağmen saldırı içindesin
O kişi tayyipçidir değildir kimseye hakaret edemez aba altından sopa gösteremezsin.
Herkes insan gibi fikrini söylemekte özgürdür ve bunu yaptığı sürece isteyen istediği yerde yazar, kimse sana soracak değil
şaşırdım ben görmedim öyle bir sahne, ama bunu yapanlar provokatörlerdir eminim.Mersin'de 3. gün falandı sanırım pkk sloganları atılıyordu, kuzenim orada yaşıyor telefonla dinledik
Şimdi durumun böyle olmasına çok sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?