Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
karşıt görüşlü arkadaşlarda yazabilir konuya.
önemli olan, tartışma çıkmasın. konu kapanmasın...

Sadece okumaktan yanaydım ama yapılan bazı yorumlar malesef ki yorum yapmama neden oldu
Saygısızlık değil asla her yoruma her düşünceye sonsuz saygım var.
Ancak bu iki ağaç meselesi değil
Onca birikmişliğin patlama noktası
Herşey başından beri planlıydı bana göre
11 yıl boyunca yavaş yavaş sinsice planlı bi şekilde işledi
Önce gereksiz ordudakileri haksız yere çekti aldı
KEndi adamlarını yerleştirdi
Sonra diğer ülkelerin gözünü boyamaya kalktı
Daha sonrada halkı kestirdi gözüne
Ama bilemediki gençlerin dha bilinçli olucağını
Aslında onuda düşündü imam hatiplerin önünü bir güzel açtı..
Alkol yasağıydı dedi hepimizi alkolik yaptı
Ben bu ülkede özgürce dolaşamıycaksam hakkımı savunamıycksam ne istersem yiyip içemiyceksem
Ben bu ülkeye neden özgür bir ülke diyeyim ki..

Halk uyandı artık..
Canlar verilmeye başlandı..
Uyku uyuyamaz olduk,
Kendimizi geçtik çocuklarımız nasıl bir ülkede yaşayacaklar diye düşünmeye başladık..

Bunlar olucağı belliydi başından ama gözümüzü boyadıklarını sandılar...
İşte patlak verdi sonunda.
Buyrun görün güzel eserinizi..
O mükemmel bi gelecek için verdiğiniz sözde savaşları..
Siz 2023 değil 2014 ü bile zor görüceksiniz..
Seçim yakındır istifa olmasada..
Artık aha bilinçli gözünü açmış bir Türkiye var karşınızda..
Tüm oyları kazanmayı hedeflediniz ama bi ton oy kaybettiniz..

Benim hakkım helal değil size, doğmamış çocuklarımın haklarını yediğiniz, onca haksızlıkları yaşattığınız için.
Çok teşekkürler beni buna layık gördüğünüz için!

Kendisi kıyaslıyor ki zaten.Sürekli Cumhuriyet dönemiyle kendini kıyaslaması niye sizce?Mesela iki ayyaş kim?

Atatürkle kıyaslamıyormuş mu ?? Çok büyük bir şuursuzlukla kıyaslıyor hemde..
Çarşaf çarşaf kendi fotografının broşürünü yapıp ilkokul çocugunun kitapların arasına koydurup kendini empoze eden kim? İlkokul çocugu bu ya daha 7-8-9 yasında bu çocuk.

İzmir'de polis halka gaz bombaları ile saldırırken, polisin arkasında bulunan ellerinde çivili sopalar bulunan AKP'liler halka saldırdı.

İzmir Alsancak’ta polis halka gaz bombası attıktan sonra, polisin arkasında bulunan elinde çivili sopalar bulunan eylemdeki yurttaşlara saldırdı.

:18::18::18::18:

video da var ama onu koymayı beceremiyorum....

Bazı arkadaşlar bu olayın partiyle alakası yok desede kadıköy'de vapurların üzerine asılı olan kemal kılıçdaoglun'u hatırlatmadan geçemeyecegim..Bu olay için durumdan vazife çıkarma denir..Bu sebeble polisler üzerinde yapılan yürek burkucu yorumlar yeterince canımı sıkmıştır..Kemal KILIÇDAROĞLU' da bu durumdan sorumludur...Kimse onu es geçmesin sakın !

Birlikte mücadelenin altında genelde tek bir isim zikrediliyor o da Kemal ..O kim ki pardon ? Tayyip için yapılan eleştirilerden o da nasibini almalıydı bana göre...Başarısız bir lider ! basiretsiz..Haybeden sallayan...

Yeminle ellerini ovuşturuyordur şimdi...Onun yapamadığını halk yaptıysa olayı halk üstlenip bu basiretsiz liderlerin hepsini geri plana itsin ricamdır...Eger ki laf arası parti önderlerinin icraatlerine geçilecek olursa ve tek kelime övmeye dair yorum olursa o zaman burada birlikten bahsedilmesin...

Herkes çıksın o zaman partisini desteklesin..

Ayrıca bazı yorumlarda ''dinciler'' diye ibare yapıştırılıp bazı şeyler söylenmiş aziz nesin'in yazısında da geçiyor bu...Soruyorum şimdi Bu millet DİNSİZ Mİ ?

Noluyor şimdi hayırdır ?...Kimse kimseye düşüncesinden ötürü hakaret etmesin..Söz konusu siyaset ise herkes fikrini söylemekte özgür..

Karsit goruslu degilim
ancak Ausencianin yorumuna cani gonulden katiliyorum

Eyleme 4. gune kadar destek verdim ancak 5. gunden itibaren sadece izledim.
artik bitmeli ...
Kimsenin cikarlari ugruna bu ulkeyi bu hale getirmeye hakki yok.
Ne suncuyum, ne buncuyum.
Amac gozdagi vermekti , verdik bitti daha neyin eylemi bu?
Bunun sizlerde farkindasiniz sanirim ...
cunku artik bitsin denmeye basladi .

Kapanan konuda demistim ki Ecevit'in bir kelimesiyle yasanan krizde ulke kac yil kendini toplayamadi.
isyerleri batti, millet ac kaldi su an eylemi devam ettirenler yine ulkenin kac yil geriye gideceginin ve Erdoganin ekmegine yag surduklerinin farkinda degiller mi?

Taraflarin ikisi de hatali.
bu eylemle uyandik uyandirildik saniyoruz,
fakat aslinda bu eylemle uyutuluyoruz

Gercekleri gorun artik arkadaslar, lutfen ulkem icin icim aciyor benim...
Gozlerim dolu dolu. Kas yaparken goz cikariyoruz farkinda degiliz..

Taksim Gezi Parkı için başlayan ve ülke geneline yayılan protestolardan sonra ünlü fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut, NTV'deki programına son verdiğini açıkladı.

NTV'de peşpeşe istifalar

Twitter üzerinden açıklama yapan Mehmet Turgut, NTV'de yayınlanan 'Falan Filan' isimli programına, Taksim Gezi Parkı'nda meydana gelen ve tüm Türkiye'ye yansıyan olaylara medyanın tepkisini protesto etmek için son verdiğini açıkladı.
Mehmet Turgut açıklamasında, "Hepimizin bildiği nedenlerden ötürü duyduğum rahatsızlık nedeniyle NTV'de yayınlanan 'Mehmet Turgut'la Falan Filan' programına son veriyorum" dedi.

OYUNA GELDIK!! YINEDE DEVAM EDIYORUZ, SONUMUZ KÖTÜ!!!!

ALINTIDIR

Video burada ...

[video]http://webtv.hurriyet.com.tr/2/50299/23427416/1/iste-izmir-de-polisin-arkasindan-giden-eli-sopali-siviller.aspx[/video]

SANIRIM EN NET ŞEKİLDE ANLATMIŞ

Başbakan Erdoğan, " gece gündüz içip kafa kıyak gezen bir nesil istemiyoruz " demiş. Biz de 800 lira asgari ücret karşılığında sigortasız, sendikasız iliğine kadar sömürülen bir nesil istemiyoruz, atanamadığı için bunalıma girip intihar eden öğretmenlerin olduğu bir nesil istemiyoruz, sınavlarla hırslandırılmış ve yarış atı haline getirilmiş, geleceğe büyük bir kaygıyla bakan bir nesil istemiyoruz, uyuşturucunun ilkokulların önlerinde polislerinizin gözetiminde satılmasını istemiyoruz, futbolla, dinle, pop kültürle, narkotik maddelerle uyuşturulmuş ve kendi gerçekliğine yabancılaştırılmış bir nesil istemiyoruz, fikrini söylediği için cezaevlerine doldurulan bir nesil istemiyoruz, polis tarafından kafaları gaz bombalarıyla dağıtılan, joplanan yerlerde tekmelenen bir nesil istemiyoruz, hacılarınızın hocalarınızın hurafeleriyle kendi inancından olmayan herkese karşı düşmanlıkla doldurulan bir nesil istemiyoruz, komşu halklara karşı açılacak savaşlar için gençliğin kanını canını pazarlık masalarına koymanızı istemiyoruz, bilim ve sanat düşmanı bir nesil istemiyoruz, bazı şanslıların gemicikler aldığı, bazı şanssızların kot taşlama atölyelerinde silikozis hastalığına yakalanıp gencecik yaşta ölüp gittiği bir nesil istemiyoruz, madenlerde, tersanelerde karın tokluğuna çalışıp iş cinayetlerinde solan bir nesil istemiyoruz, insanların birbirini bir futbol maçı yüzünden bile öldürecek duruma geldiği şiddet kültürünün hakim olduğu bir nesil istemiyoruz, cinsiyetçi, homofobik, ırkçı, bağnaz bir nesil istemiyoruz, ülkede hergün bir kaç kadın cinayete kurban gidiyor ; kadınları barbarca yok eden bir nesil istemiyoruz. Gençler özgürce ve onurlu yaşayabilecekleri, emeklerinin karşılığını alabilecekleri barışçıl bir dünya istiyorlar, din sosuna bulandırılmış iğrenç kapitalist düzeninizin bu gençliğe verebilecek hiçbir şeyi yoktur.

Tülay Kaya

kartımı ıptal ettım dün sabah
dün sabahtan berı Garantı Bankası kesın 1OO kere aramıştır

bunlar çırpındıkça zevk alıyorum ne yalan söyleyeyım.

Destek vermeye devam !

Su yorumundan dolayi sana sarilmak istiyorum,
tartisma cikmasin diye kac gündür söylemeye cesaret edemedigimi söylemissin

Duygularımı aktarmışsın nerdeyse arkadaşım gerçek olan bu artık bitmeli son bulmalı sabah artık haberlere baktıgımda bir direniş görmüyorum ben abartma başka boyutlara çekme artık acı görüyorum taraf tutmaklada alakası yok daha fazla canımız yanıyor herşey tersinede dönüyor sanki geriliyoruz gibi geliyor ve bütün zararları tekrar biz ödeyecegiz iç savaş yaşanıyor resmen bir son vermeli herkes durmalı.

En korktugum sey gerçeklesiyor sanirim, iki farkli görüslü grup savaslari çikiyor...

Evet basardik sonunda, iç savasa emin adimlarla ilerliyoruz! bravo!!!

hemen yırtıp atıyorum okumadan kızıma okutmadan

ne kadar masum bi eylemken şuan türkiyenin düşürüldüğü duruma bak yazıklar olsun
böyle eylemmi olur savaş çıkacak olan yine bize olacak bide tutturmuşlar polis şöyle polis böyle kötü
dün taksimde elinde silahla gelen eylemciler vardı
3 tane eylemcide bi kızı zorla eve götürüp tecavüz edecekken polis kurtardı yine... bunlara birebir tanık olduk
ne hale getirdiler masum eylemimizi ALLAH onaların belasını versin
böyle ülke kurtarılmaz anvcak batırılır hakkımız zıkkım olsun
chp de şuan karına bakıyo kanalda tişört reklamı yapıolar yaaa zihniyete bakkkı
polise kimse dil uzatmasın yaşanılan şeylerin çoğu yalan
dün bi grup eylemci polisle oturup sohbet ediolardı
demekki herşey karşılıklı herkese hak ettiği muamele gösterilir
bide burda polis bi evin içine gaz bombası artıyor vidosu vardı oda yalan çıktı
itibar etmeyelim arkadaşlar böyle şeylere savaş çıkacak
olan yine bize olacak şuan bizi gaza getiren ülkeler
hepsi kuyumuzu kazıolar

bu olayların partilerle falan alakası yok, ankarada oturuyorum kızılaya çok yakın, göstericiler evimin önünden geçiyor. bazıları "en büyük taraftar bizim taraftar" diye slogan atıyo bazılar "tekbir" getiriyo, bazıları da "tam bağımsız türkiye" diye ve daha birsürü değişik slogan.

valla kulaklarımla duyuyorum hergün. her kesimden insan var hatta hiç beklemediğim, ummadığım arkadaşlarımda katılıyo gösterilere.

ben kulaktan dolma konuşmuyorum, kendi gözlerimle görüp kulaklarımla duyduklarımı yazıyorum.

Bugün sabaha büyük bir umutla,zafer kazanmış bir halkın vatandaşı gururuyla kalktım.
Pek çok kişiye göre henüz kazanılmış birşey yok,.........Bence var.

Evet Başbakan geri adım atmadı,halkı kışkıtmaya devam ediyor ama mesajı aldı...

Başbakanın yandaşları mesajımızı aldı ,dahada güzeli korktu...

5 gündür ülkeyi bayram havasında gösteren yandaş medya korktu....

Doğuş grubu reklam gelirleri korkusuyla biraz daha tarafsız haber yapmaya başladı...
CNN Türk e CNN İnternational dan gelen tepki çok sertti ''ya tarafsız haber yapın,veya CNN le ilişiğinizi kesin'' dün saat 11.00 deki haberler tamamen iktidar yanlısıyken,bir saat sonraki haber bülteninde 180 derece dönüş vardı.Dün akşam CNN Türk ''BAŞBAKAN KAYBETTİĞİNİ ARTIK KENDİDE KABUL ETSİN '' dedi...

3 Gündür halkın krdi kartlarını ve bankadaki hesaplarını kapatarak protesto ettiği Garanti bankasının 1 günde hisseleri %10 a yakın değer kaybetti ve banka GEZİ DRENİŞİ ile ilgili bir açıklama yaptı,tabiri caizse yusuf yusf attı....

Dün Kanyon alışveriş merkezinde Taksimde göstericilere yardım etmediği söylenen Starbucks benzeri görülmemiş bir protesto ile soğuk duş yaptı.Kanyon da dolaşan sade vatandaş hepberaber Starbucks ta oturanları alkışlarıyla protesto ederek oturanları kaldırdı.
Starbucks hemen akabinde Gezi Parkı direnişcilerinin yanında olduğunu anlatan bir açıklama yaptı.........

Cumhurbaşkanı,''mesajı aldığını '' belirtti.......

Borsalarda 5 gündür ciddi bir düşüş var ve bu sabah İşadamları Brsanın tepetaklak olmaması için sağduyuya ve uzlaşmaya çağırdı,hem hükümeti hemde vatandaşları.....

BU İNSANLAR GEZİ PARKI DİRENİŞİNDE HALKI MAĞDUR DURUMDA BIRAKIRKEN KORKTULAR VE GERİ ADIM ATTILAR....

Bence zafer kazandık şimdiden diye düşündüm sabah..

Ama gazetede Hataydaki ölüm haberini okuduğumda olayların yön değiştirdiğini dahada kötüye gidebileceğini anladım...
Sağduyu,sağduyu,SAĞDUYU LÜTFEN....
Haklı davamızda pek çok kişiye boyun eğdirmişken bırakmak en iyisi...
Tamam GEZİYİ birakmayalım,ama sadece GEZİ de barışcıl bir eylem olsun...
Provakatörlere meydan vermeyelim...

Bu arada Hükümet bu hafta Tabiat Kanunları Yasa Tasarısını oylayacak bu hafta.
Bu tasarının kabulü demek,Ölüdenizden tutun da Nemrut dağına kadar her yeri yapılaşmaya açmak demektir.
Oralardaki doğal güzellikler,tarihimiz,canlı habitat,endemik türler..... tamamının rant için tehlikeye sokulması söz konusu arkadaşlar.
Bu konuyuda etrafımıza duyurup,halkı bilinçlendirmemiz gerekiyor.

Konuşmiyim konuşmiyim diyorum ama susamıyorum da!!!

Atatürk'ün karşısında olan herkes/herşey bi defosun gitsin ya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Başka söze gerek var mı!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…