bunuda anlamiyorum, neden bu adam Ataturkle kiyas ediliyor??? ben Ataturkle ayniyim diyor mu hic? neden daha once gelen basbakanlar vs Ataturkle kiyaslanmadida bu adam kiyaslaniyor...
sirf bu insanlar yuzunden insanin zorla Tayyipci olasi geliyor
bu arada takan olmasa o adam 11 yildir o koltukta olamazdi, demekki sanildigindan cok takiliyor bu adam.
OKU!! Arkadaşlar; Gezi Parkı olayına açıklık getirmek istiyorum. Bu haberlere inanmayın. Bu bir
oyun, bir tuzak. Amerika ve İsrail'in oyunu. Ülkede iç savaş çıkarmak istiyorlar, başarılı da
olacaklar. Gezi parkı olayı tamamen kurgu, o park yıkılıp yerine AVM yapılmayacak. Dikkat
ettiyseniz internetler yavaş, telefon şebekeleri çok düşük, şu an Adana'ya nerdeyse ulaşılamıyor.
Neden Adana? Çünkü orada binlerce Suriyeli sığınmacı var. Adana'da 10 gündür neredeyse savaş
var ama nasıl oluyorda kimsenin haberi olmuyor? Korkudan söyleyemiyorlar, diğer şehirlerle
iletişim kuramıyorlar. Amerika ve İsrail'in hain
tuzaklarından bir tanesi bu. İç savaş çıkarıp ülkeye daha rahat saldıracaklar. Gezi parkını bahane
edip korumaya çalıştığınız ülkenin üzerinde şuan da çok büyük bir oyun oynuyorlar. Arkadaslar bu
ülkenin üzerinde yıllarca gözü olan dış devletler Türkiyeyi över mi? Biz hristiyanların Kalbini söküp
almışız 1453de ıstanbul alarak. Onlar şimdi 'Türkler uyandı , arkanızdayız der mi ? Ruslar yıllardır
sıcak denizler , boğazlar için götunu yırtarken ' Türkler savaşırsa kazanır ' diye tam sayfa yazar
mi ? Ingilizlerin , yunanlarin kurtuluş savaşında götünden kan almışız biz , şimdi onlar 'Atatürk'ün
çocuklar, kazanacaksnz , mükemmelsiniz ' diye yazar mi ? EVET YAZDILAR.Neden mi? Çünkü bize
gaz veriyorlar, savaşla yenemiyeceklerinin farkındalar ve anca Suriye gibi bizi içten çökertmek
istiyorlar. Biz bu oyuna gelmeyelim arkadaşlar. Tüm dünya şuanda bizi keyif ve büyük bir
heyecanla izliyor .
Kendine gel TÜRKİYE . paylaşın arkadaslarınıza face hızlı bı ulasım aracı ( Bunu yayalım lütfen tayyip inicekse medenibir şekide olsun )
İzmir'de polis halka gaz bombaları ile saldırırken, polisin arkasında bulunan ellerinde çivili sopalar bulunan AKP'liler halka saldırdı.
İzmir Alsancakta polis halka gaz bombası attıktan sonra, polisin arkasında bulunan elinde çivili sopalar bulunan eylemdeki yurttaşlara saldırdı.
:18::18::18::18:
video da var ama onu koymayı beceremiyorum....
Bazı arkadaşlar bu olayın partiyle alakası yok desede kadıköy'de vapurların üzerine asılı olan kemal kılıçdaoglun'u hatırlatmadan geçemeyecegim..Bu olay için durumdan vazife çıkarma denir..Bu sebeble polisler üzerinde yapılan yürek burkucu yorumlar yeterince canımı sıkmıştır..Kemal KILIÇDAROĞLU' da bu durumdan sorumludur...Kimse onu es geçmesin sakın !
Birlikte mücadelenin altında genelde tek bir isim zikrediliyor o da Kemal ..O kim ki pardon ? Tayyip için yapılan eleştirilerden o da nasibini almalıydı bana göre...Başarısız bir lider ! basiretsiz..Haybeden sallayan...
Yeminle ellerini ovuşturuyordur şimdi...Onun yapamadığını halk yaptıysa olayı halk üstlenip bu basiretsiz liderlerin hepsini geri plana itsin ricamdır...Eger ki laf arası parti önderlerinin icraatlerine geçilecek olursa ve tek kelime övmeye dair yorum olursa o zaman burada birlikten bahsedilmesin...
Herkes çıksın o zaman partisini desteklesin..
Ayrıca bazı yorumlarda ''dinciler'' diye ibare yapıştırılıp bazı şeyler söylenmiş aziz nesin'in yazısında da geçiyor bu...Soruyorum şimdi Bu millet DİNSİZ Mİ ?
Noluyor şimdi hayırdır ?...Kimse kimseye düşüncesinden ötürü hakaret etmesin..Söz konusu siyaset ise herkes fikrini söylemekte özgür..
Karsit goruslu degilim
ancak Ausencianin yorumuna cani gonulden katiliyorum
Eyleme 4. gune kadar destek verdim ancak 5. gunden itibaren sadece izledim.
artik bitmeli ...
Kimsenin cikarlari ugruna bu ulkeyi bu hale getirmeye hakki yok.
Ne suncuyum, ne buncuyum.
Amac gozdagi vermekti , verdik bitti daha neyin eylemi bu?
Bunun sizlerde farkindasiniz sanirim ...
cunku artik bitsin denmeye basladi .
Kapanan konuda demistim ki Ecevit'in bir kelimesiyle yasanan krizde ulke kac yil kendini toplayamadi.
isyerleri batti, millet ac kaldi su an eylemi devam ettirenler yine ulkenin kac yil geriye gideceginin ve Erdoganin ekmegine yag surduklerinin farkinda degiller mi?
Taraflarin ikisi de hatali.
bu eylemle uyandik uyandirildik saniyoruz,
fakat aslinda bu eylemle uyutuluyoruz
Gercekleri gorun artik arkadaslar, lutfen ulkem icin icim aciyor benim...
Gozlerim dolu dolu. Kas yaparken goz cikariyoruz farkinda degiliz..
atatürkle kıyaslamıyormuş mu ?? çok büyük bir şuursuzlukla kıyaslıyor hemde..
çarşaf çarşaf kendi fotografının broşürünü yapıp ilkokul çocugunun kitapların arasına koydurup kendini empoze eden kim? Ilkokul çocugu bu ya daha 7-8-9 yasında bu çocuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?