Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bencede su anki olaylarin en büyük sorumlusu Kiliçdarogludur!!

bu ülke bu hale gelmisken hala insanlari kiskirtiyor ya pes dogrusu!!

hangi devlet adami bunu yaparki?? Bakin AKP ile MHP hiç anlasamiyorken bile Devlet Bahçeli halkina bu olaylara karismayin dedi!!!

bu olaylarin bitmesi bence sadece Kiliçdaroglunun elinde

Artik ayri gayri diye birsey yok, ülke elden gidecek, hangi partiyi destekliyorsak destekliyelim ama bu iç savasi durduralim!!! sonumuz kötü!!

amaç gözdağı vermek değil ki istediğini almak Başbakan hiçbir geri adım atmıyor şimdi geri çekildik diyelim boşa mı gidecek ölenler var, ciddi yaralılar var ee niçindi o zaman bu eylem yazık olmadı mı o çocuklara demeyecekler mi oraya avm, kışla herneyse yapıldığı zaman o kadar kişi yaralandı öldü yine yapılan yapıldı deyip bir daha bu halk hiç çıkmayacak sokaklara. Biz Erdoğanın bize kulak vermesini vazgeçmesini istiyoruz o inada bindiriyor ve gittiği ülkede diyor ki ben dönene kadar birkaç güne normale döner yani konuşur konuşur sonra pes edip evlerine çekilirler bende işime devam ederim ee o zaman ne anlamı kaldı ki yani direnişin.

Vallahi ben tv de de kendi bulunduğum şehir de Kemal diye çığlıklar duymadım akp ye oy verende ordaydı vermeyende ama o gitsin bu gelsin kavgası yoktu istifa sesleri yükseldi ama chp demedi kimse. Hatta kılıçdaoğlu nemalanmaya kalkmasın dendi inanın kaç gündür yürüyüşler oluyor ne bir din ne bir parti savunulmadı istekler aynıydı özgürlüğüme ne içtiğime, giydiğime, nereye ne yapılacağına karışılmasındı. Asla kimsenin örtüsüne laf etmeyiz ettirmeyiz en başta anneannem başörtlüydü benim. O hakareti yuaparsam ona da hakaret etmiş olurum üniversitede çalışıyorum öğrencilerim örtüyle derse gelmesini canı gönülden destekliyorum eğitimde ayrımcılık olmaz ama maalesef bu işe karşı olanlar bize zerre saygı göstermiyor yani hoşnut olmayabilirsin sus o zaman hakaret etme politika yapmak değil gerçek hak savunucularının işi.

Su yorumundan dolayi sana sarilmak istiyorum,
tartisma cikmasin diye kac gündür söylemeye cesaret edemedigimi söylemissin

Valla inanır mısın gözüme uyku girmiyor işyerindeyim işime adapte olamıyorum annemi babamı herkesi aradım dua istedim..Bu ülkeyi kimseye yedirmeyiz madem herkes aklını basına alsın...

Yeter artık dursun herkes..

Kemal kılıçdaroğlu olayına gelince ben bana göre DİBİNE kadar haklıyım...Devlet Bahçeli desen o da ayrı muamma ellerini ovuşturuyor herkes olan sana bana halkımıza oluyor !!

Ocu bucu olmaya az kaldı...Durmak yok lan yola devam ! Dış mihraklar adını TÜRK BAHARI koymuş bile hayırlı olsun TÜRKİYE ! iyi GAZA(!) geliyorsunuz..

En insaf el insaff kadıköy'de gözlerimle gördüm beşiktaş'a giden vapurlarda koca koca posterlerle kemal asılıydı...Yalan mı ? Kemal kılıçdaoğlu'nun resmiyle birlikte tahtalara çivilenmiş kartonlarda heryer taksim heryer direniş pankartları doluydu...Buda mı yalan ?

son yazacağım şey bu; eğer bir yerde insan ölümleri başlamışsa o eylem artık durulmalı,benim tek bildiğim şey budur..

bu eylem biter,herkes evine çekilir,sokaklar düzenlenir,gazın etkisi geçer,başbakan aynen devam eder,bazı polisler yaptığıyla kalır,bazı gruplar provokesiyle kalır,vb....peki ölen gençlerin ailesi ne hale gelir kimse düşünüyor mu bunu? ateş sadece düştüğü yeri yakar biz ancak üzüldük deriz sonra geçer gider..işte bu yüzden artık başka gençler ölmesin,lütfen...bunu herhangi bir görüş mensubu olarak değil bir anne olarak yazıyorum,adı batsın siyasetin!

o görüş bu görüş derinde değilim ben,eylemi destekleyen ,direnşiçilerin yanında olan bir insanım evet ama artık durun diyorum,artık durun..akıllı olun ve bir iç savaş çıkarsa bunun en çok kime yarayacağını kimin en çok "bakın ben demiştim" diyeceğini kimlerin en çok yara alacağını hatırlayın..

şunu da ekleyiyim başbakan eğer sen gerçekten konumunun insanı olsaydın halkına bütün olarak sahip çıksaydın şimdi bu durumda olmayacaktık..İnşallah geri adım atarsın,hatalarını kabul etmek de bir erdemdir.

hepinize iyi günler arkadaşlar.

Son düzenleme:

yerden göge haklısın kardeşim allah korusun iyiye gitmiyor ben devlet bahçeliyi tutan birisi asla olmadım ama gerçek vatan severliginide gösterdi o da erdoganın gitmesini istiyor ama uslubu takdire deger gerçek siyasetçi böyle davranmalı

Haklısın canım şuan artık direniş değil bazı insanların tarafları ortaya çıkıyor niçin direniş gösterdigini bilmeyen insanlar var bunu farkettim tamam direniş oldu birçok yere gereken mesaj gitti uyarıldı bir nevi gösterildi birşeyler ama bundan sonrası sadece acı olucak bunun için üzülüyorum gittikçe zarar görüyoruz yapılması gereken yapıldı söylendi ama bitmesi kanaatindeyim.

Katılıyorum... Hele ölen genci duyunca içim parçalandı... Yazık günah değil mi?
Ama başbakan geri adım bile atmıyor nolacak böyle bilmiyorum...
Çatışma bitsin dedik doğuda bitti taşrada bitti, dağda bitti...
Şimdi ise asıl terör 'şehir merkezlerinde'
Daha ne denebilir ki?
Uzlaşma olmalı...

evet aynen takdir edilecek konusma yapti helal olsun ona, en azindan kim dost kim düsman anladik, bende MHP yi hiç savunmazdim ama gözüme girdi, en azindan kendi ülkesini düsünüyor, politikayi bir kenara birakipta!

Kızlar link atamıyorum ama posta gazetesine girin dayak yiyen adam nasıl yalvarıyorum karım yanımda yapma diye
offfff sinirlerim bozuldu artık

hay ağzını öpim ya ben de günlerdir girmeyeyim girmeyeyim diyorum ama
böyle susa susa bu hale geldik
bi yürüyüş yapsak protavakatör girer yapmayalım
bi grev yapsak ekonomi çöker yapmayalım
bi seçim yapsak kötüsü gelir vermeyelim oy
yeter be

şunu anlayın artık türkiyeyi dışardan kimse yıkamaz
bu millet at üstünde doğmuş asker bir millettir
bu millet bebeğinin üstündeki örtüyü silahın üstüne örtmüş anaların milletidir
bi sorun tarihçilere dünyada başka böyle bir millet var mı
dünyada düşmana teslim olmamak kale içinde kendini yakan ilk toplum bile anadoluda yaşamıştır(xsantos)
ne yaparsak içerden kendimiz yaparız
bu da 3-5 çapulcuyla olmaz merak etmeyin

ne yapacaktık insanlar ölecek ekonomi kötüye gidecek savaş çıkacak diye hala susacak mıydık
acaba kurtuluş savaşında bunlar düşünülse ne olurdu
savaş diyorsunuz da dünyada iç karışıklık olan nerdeyse tüm ülkelerde insanların şartları bizden çok iyiydi
he savaş yok ama sürünüyoruz kime ne
yeter artık bu at gözlüklerini çıkarın

Son düzenleme:
Bahçeli mi o önce 2+2 hesaplarını bıraksın ondan 100 yıl daha bi nane olmaz bir de çıkmış ben bu iktidardan hesap soracağım diyor

burda eşim başbakanlıkta çalışıyor diyen bi arkadaş var ben bunlardan korkarım kul hakkından dinden imandan çok bahsederler bizim ip adreslerimizden kimliğimizi tespit ederler o yüzden buralarda yazmamak en iyisi

Sonuna kadar katılıyorum bir ölüm geldiyse arkasıda gelir rabbim korusun artık çirkinleşti olaylar çirkinleştirildi o yüzden bitmesi gerek bitmeli daha fazla acı çekmeden.

evet her an sıkıntı allah sonumuzu hayır etsin korkarımki sokakta olan insaların karşısına karşı görüşteki insanlar çıkarsa vay ülkemin haline resmen iç savaşa dönecek bu da siyasetçilerin pkk dışında hepimizin canını yakacak

Evet eylemler yavaşlamalı,GEZİ dışında provakatörlere izin verilmemeli.

Ama bu eylemleri haksız gören,Türk halkını suçlayan veya ben iki tarafıda tutmuyorum ama benim huzurumu bozmasın diyen arkadaşlar;

Hesap soracağınız mercii halk değil,sevgili BAŞBAKANINIZ dır.
Kendi deyimiyle 3 tane ağaç için bile halkın isteklerini hor görüyorsa,BİRİNİZDE ÇIKIN CESURCA ''BİZ SANA OY VERDİK VEYA VERMEDİK,3 AĞAÇ İÇİN BİZİM HUZURUMUZU BOZMAYA NE HAKKIN VAR ''deyin

Hesap sorma yeri burası değil,BAŞBAKANLIK,CUMHURBAŞKANLIĞI dır.

kusura bakmayın da bi amacınız varsa ona ulaşmak için kaybettikleriniz olacak

[video=youtube;WVE1Rb_Gzoo]http://www.youtube.com/watch?v=WVE1Rb_Gzoo[/video]

Camiide alkol içildi diyenlere ithafen.
Camiinin içinde alkol alındığını, gerçekten de bu insanların öyle kansız olduğunu zannedebilen arkadaşlara.

Beni ürkütende bu ya,
gecen sene arap baharinda yasananlarla bire bir ayni tutuyorlar.
devam ettigi sürece dis ülkeler üzerimizde müdehale hakki görecekler kendinde
suriye bile uyardi bizi düsünebiliyor musunuz?
aylardir halkini katleden adam bizi uyariyor dalga gecercesine
ne oldugu belirsiz bi hackerler grubu devletimizin tüm sitelerini cökertiyor,
hükümeti düsürecez diyor ve buna insanlar alkis tutuyor, bravo diyor...
hükumeti sevmiyor olabiliriz ama tanimadigimiz bilmedigimiz bi "örgütün"
hükumetimizi düsürmeye yemin etmesini nasil kabul edebiliriz?
demokrasi savunuluyor ama bu isteklerin neresi demokratik?
Darbe mi? Hükümetin düsürülmesi mi?

amerika zaten pusuda bekliyor...
olan halka olacak... halk icin deniliyor ama konu cok uzadi,
cok zarar görecek ülkemiz.
Hala devam diyenleri gercekten anlamiyorum,
insanlari kiskirtmanin ne anlami var... Yeter artik,
msjlar ulasmasi gereken yerlere gitti, herkes halkin gücünü gördü
ama halkin arkasina siginip bu eylemi sahiplenenlerin
ekmegine bal sürülmesin artik...

Kilicdaroglu yorumuna sonuna kadar katiliyorum,
orda yaralanlara üzüldügüne asla inanmam.

cok üzgünüm gercekten, bu olaylar cok cigrindan cikti
siyasi görüsü ne olursa olsun
insanlarin artik bu eyleme bi dur demesi lazim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…