En korktugum sey gerçeklesiyor sanirim, iki farkli görüslü grup savaslari çikiyor...
Evet basardik sonunda, iç savasa emin adimlarla ilerliyoruz! bravo!!!
Karsit goruslu degilim
ancak Ausencianin yorumuna cani gonulden katiliyorum
Eyleme 4. gune kadar destek verdim ancak 5. gunden itibaren sadece izledim.
artik bitmeli ...
Kimsenin cikarlari ugruna bu ulkeyi bu hale getirmeye hakki yok.
Ne suncuyum, ne buncuyum.
Amac gozdagi vermekti , verdik bitti daha neyin eylemi bu?
Bunun sizlerde farkindasiniz sanirim ...
cunku artik bitsin denmeye basladi .
Kapanan konuda demistim ki Ecevit'in bir kelimesiyle yasanan krizde ulke kac yil kendini toplayamadi.
isyerleri batti, millet ac kaldi su an eylemi devam ettirenler yine ulkenin kac yil geriye gideceginin ve Erdoganin ekmegine yag surduklerinin farkinda degiller mi?
Taraflarin ikisi de hatali.
bu eylemle uyandik uyandirildik saniyoruz,
fakat aslinda bu eylemle uyutuluyoruz
Gercekleri gorun artik arkadaslar, lutfen ulkem icin icim aciyor benim...
Gozlerim dolu dolu. Kas yaparken goz cikariyoruz farkinda degiliz..
Bazı arkadaşlar bu olayın partiyle alakası yok desede kadıköy'de vapurların üzerine asılı olan kemal kılıçdaoglun'u hatırlatmadan geçemeyecegim..Bu olay için durumdan vazife çıkarma denir..Bu sebeble polisler üzerinde yapılan yürek burkucu yorumlar yeterince canımı sıkmıştır..Kemal KILIÇDAROĞLU' da bu durumdan sorumludur...Kimse onu es geçmesin sakın !
Birlikte mücadelenin altında genelde tek bir isim zikrediliyor o da Kemal ..O kim ki pardon ? Tayyip için yapılan eleştirilerden o da nasibini almalıydı bana göre...Başarısız bir lider ! basiretsiz..Haybeden sallayan...
Yeminle ellerini ovuşturuyordur şimdi...Onun yapamadığını halk yaptıysa olayı halk üstlenip bu basiretsiz liderlerin hepsini geri plana itsin ricamdır...Eger ki laf arası parti önderlerinin icraatlerine geçilecek olursa ve tek kelime övmeye dair yorum olursa o zaman burada birlikten bahsedilmesin...
Herkes çıksın o zaman partisini desteklesin..
Ayrıca bazı yorumlarda ''dinciler'' diye ibare yapıştırılıp bazı şeyler söylenmiş aziz nesin'in yazısında da geçiyor bu...Soruyorum şimdi Bu millet DİNSİZ Mİ ?
Noluyor şimdi hayırdır ?...Kimse kimseye düşüncesinden ötürü hakaret etmesin..Söz konusu siyaset ise herkes fikrini söylemekte özgür..
Su yorumundan dolayi sana sarilmak istiyorum,
tartisma cikmasin diye kac gündür söylemeye cesaret edemedigimi söylemissin
amaç gözdağı vermek değil ki istediğini almak Başbakan hiçbir geri adım atmıyor şimdi geri çekildik diyelim boşa mı gidecek ölenler var, ciddi yaralılar var ee niçindi o zaman bu eylem yazık olmadı mı o çocuklara demeyecekler mi oraya avm, kışla herneyse yapıldığı zaman o kadar kişi yaralandı öldü yine yapılan yapıldı deyip bir daha bu halk hiç çıkmayacak sokaklara. Biz Erdoğanın bize kulak vermesini vazgeçmesini istiyoruz o inada bindiriyor ve gittiği ülkede diyor ki ben dönene kadar birkaç güne normale döner yani konuşur konuşur sonra pes edip evlerine çekilirler bende işime devam ederim ee o zaman ne anlamı kaldı ki yani direnişin.
Vallahi ben tv de de kendi bulunduğum şehir de Kemal diye çığlıklar duymadım akp ye oy verende ordaydı vermeyende ama o gitsin bu gelsin kavgası yoktu istifa sesleri yükseldi ama chp demedi kimse. Hatta kılıçdaoğlu nemalanmaya kalkmasın dendi inanın kaç gündür yürüyüşler oluyor ne bir din ne bir parti savunulmadı istekler aynıydı özgürlüğüme ne içtiğime, giydiğime, nereye ne yapılacağına karışılmasındı. Asla kimsenin örtüsüne laf etmeyiz ettirmeyiz en başta anneannem başörtlüydü benim. O hakareti yuaparsam ona da hakaret etmiş olurum üniversitede çalışıyorum öğrencilerim örtüyle derse gelmesini canı gönülden destekliyorum eğitimde ayrımcılık olmaz ama maalesef bu işe karşı olanlar bize zerre saygı göstermiyor yani hoşnut olmayabilirsin sus o zaman hakaret etme politika yapmak değil gerçek hak savunucularının işi.
bencede su anki olaylarin en büyük sorumlusu Kiliçdarogludur!!
bu ülke bu hale gelmisken hala insanlari kiskirtiyor ya pes dogrusu!!
hangi devlet adami bunu yaparki?? Bakin AKP ile MHP hiç anlasamiyorken bile Devlet Bahçeli halkina bu olaylara karismayin dedi!!!
bu olaylarin bitmesi bence sadece Kiliçdaroglunun elinde
Artik ayri gayri diye birsey yok, ülke elden gidecek, hangi partiyi destekliyorsak destekliyelim ama bu iç savasi durduralim!!! sonumuz kötü!!
Valla inanır mısın gözüme uyku girmiyor işyerindeyim işime adapte olamıyorum annemi babamı herkesi aradım dua istedim..Bu ülkeyi kimseye yedirmeyiz madem herkes aklını basına alsın...
Yeter artık dursun herkes..
Kemal kılıçdaroğlu olayına gelince ben bana göre DİBİNE kadar haklıyım...Devlet Bahçeli desen o da ayrı muamma ellerini ovuşturuyor herkes olan sana bana halkımıza oluyor !!
Ocu bucu olmaya az kaldı...Durmak yok lan yola devam ! Dış mihraklar adını TÜRK BAHARI koymuş bile hayırlı olsun TÜRKİYE ! iyi GAZA(!) geliyorsunuz..
Karsit goruslu degilim
ancak Ausencianin yorumuna cani gonulden katiliyorum
Eyleme 4. gune kadar destek verdim ancak 5. gunden itibaren sadece izledim.
artik bitmeli ...
Kimsenin cikarlari ugruna bu ulkeyi bu hale getirmeye hakki yok.
Ne suncuyum, ne buncuyum.
Amac gozdagi vermekti , verdik bitti daha neyin eylemi bu?
Bunun sizlerde farkindasiniz sanirim ...
cunku artik bitsin denmeye basladi .
Kapanan konuda demistim ki Ecevit'in bir kelimesiyle yasanan krizde ulke kac yil kendini toplayamadi.
isyerleri batti, millet ac kaldi su an eylemi devam ettirenler yine ulkenin kac yil geriye gideceginin ve Erdoganin ekmegine yag surduklerinin farkinda degiller mi?
Taraflarin ikisi de hatali.
bu eylemle uyandik uyandirildik saniyoruz,
fakat aslinda bu eylemle uyutuluyoruz
Gercekleri gorun artik arkadaslar, lutfen ulkem icin icim aciyor benim...
Gozlerim dolu dolu. Kas yaparken goz cikariyoruz farkinda degiliz..
yerden göge haklısın kardeşim allah korusun iyiye gitmiyor ben devlet bahçeliyi tutan birisi asla olmadım ama gerçek vatan severliginide gösterdi o da erdoganın gitmesini istiyor ama uslubu takdire deger gerçek siyasetçi böyle davranmalı
bugün sabaha büyük bir umutla,zafer kazanmış bir halkın vatandaşı gururuyla kalktım.
Pek çok kişiye göre henüz kazanılmış birşey yok,.........bence var.
Evet başbakan geri adım atmadı,halkı kışkıtmaya devam ediyor ama mesajı aldı...
Başbakanın yandaşları mesajımızı aldı ,dahada güzeli korktu...
5 gündür ülkeyi bayram havasında gösteren yandaş medya korktu....
Doğuş grubu reklam gelirleri korkusuyla biraz daha tarafsız haber yapmaya başladı...
Cnn türk e cnn international dan gelen tepki çok sertti ''ya tarafsız haber yapın,veya cnn le ilişiğinizi kesin'' dün saat 11.00 deki haberler tamamen iktidar yanlısıyken,bir saat sonraki haber bülteninde 180 derece dönüş vardı.dün akşam cnn türk ''başbakan kaybettiğini artık kendide kabul etsin '' dedi...
3 gündür halkın krdi kartlarını ve bankadaki hesaplarını kapatarak protesto ettiği garanti bankasının 1 günde hisseleri %10 a yakın değer kaybetti ve banka gezi drenişi ile ilgili bir açıklama yaptı,tabiri caizse yusuf yusf attı....
Dün kanyon alışveriş merkezinde taksimde göstericilere yardım etmediği söylenen starbucks benzeri görülmemiş bir protesto ile soğuk duş yaptı.kanyon da dolaşan sade vatandaş hepberaber starbucks ta oturanları alkışlarıyla protesto ederek oturanları kaldırdı.
Starbucks hemen akabinde gezi parkı direnişcilerinin yanında olduğunu anlatan bir açıklama yaptı.........
Cumhurbaşkanı,''mesajı aldığını '' belirtti.......
Borsalarda 5 gündür ciddi bir düşüş var ve bu sabah işadamları brsanın tepetaklak olmaması için sağduyuya ve uzlaşmaya çağırdı,hem hükümeti hemde vatandaşları.....
Bu insanlar gezi parkı direnişinde halkı mağdur durumda bırakırken korktular ve geri adım attılar....
Bence zafer kazandık şimdiden diye düşündüm sabah..
Ama gazetede hataydaki ölüm haberini okuduğumda olayların yön değiştirdiğini dahada kötüye gidebileceğini anladım...
Sağduyu,sağduyu,sağduyu lütfen....
Haklı davamızda pek çok kişiye boyun eğdirmişken bırakmak en iyisi...
Tamam geziyi birakmayalım,ama sadece gezi de barışcıl bir eylem olsun...
Provakatörlere meydan vermeyelim...
Bu arada hükümet bu hafta tabiat kanunları yasa tasarısını oylayacak bu hafta.
Bu tasarının kabulü demek,ölüdenizden tutun da nemrut dağına kadar her yeri yapılaşmaya açmak demektir.
Oralardaki doğal güzellikler,tarihimiz,canlı habitat,endemik türler..... Tamamının rant için tehlikeye sokulması söz konusu arkadaşlar.
Bu konuyuda etrafımıza duyurup,halkı bilinçlendirmemiz gerekiyor.
son yazacağım şey bu; eğer bir yerde insan ölümleri başlamışsa o eylem artık durulmalı,benim tek bildiğim şey budur..
bu eylem biter,herkes evine çekilir,sokaklar düzenlenir,gazın etkisi geçer,başbakan aynen devam eder,bazı polisler yaptığıyla kalır,bazı gruplar provokesiyle kalır,vb....peki ölen gençlerin ailesi ne hale gelir kimse düşünüyor mu bunu? ateş sadece düştüğü yeri yakar biz ancak üzüldük deriz sonra geçer gider..işte bu yüzden artık başka gençler ölmesin,lütfen...bunu herhangi bir görüş mensubu olarak değil bir anne olarak yazıyorum,adı batsın siyasetin!
o görüş bu görüş derinde değilim ben,eylemi destekleyen ,direnşiçilerin yanında olan bir insanım evet ama artık durun diyorum,artık durun..akıllı olun ve bir iç savaş çıkarsa bunun en çok kime yarayacağını kimin en çok "bakın ben demiştim" diyeceğini kimlerin en çok yara alacağını hatırlayın..
hepinize iyi günler arkadaşlar.
Haklısın canım şuan artık direniş değil bazı insanların tarafları ortaya çıkıyor niçin direniş gösterdigini bilmeyen insanlar var bunu farkettim tamam direniş oldu birçok yere gereken mesaj gitti uyarıldı bir nevi gösterildi birşeyler ama bundan sonrası sadece acı olucak bunun için üzülüyorum gittikçe zarar görüyoruz yapılması gereken yapıldı söylendi ama bitmesi kanaatindeyim.
Valla inanır mısın gözüme uyku girmiyor işyerindeyim işime adapte olamıyorum annemi babamı herkesi aradım dua istedim..Bu ülkeyi kimseye yedirmeyiz madem herkes aklını basına alsın...
Yeter artık dursun herkes..
Kemal kılıçdaroğlu olayına gelince ben bana göre DİBİNE kadar haklıyım...Devlet Bahçeli desen o da ayrı muamma ellerini ovuşturuyor herkes olan sana bana halkımıza oluyor !!
Ocu bucu olmaya az kaldı...Durmak yok lan yola devam ! Dış mihraklar adını TÜRK BAHARI koymuş bile hayırlı olsun TÜRKİYE ! iyi GAZA(!) geliyorsunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?