- 30 Ocak 2013
- 29.418
- 43.905
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
İletiliyordu mesajlar 11 e kadar falan sonra da yazmadım daha da ısrarcı olmayayım diye . Telefonu mu çaldırdı acabaŞarjı bitmiş filan olamaz mı? Unuttu belki o telaşla. Bugün haber çıkmazsa yarın izin alıp bir bakın bence sabahtan.
Telefonu mu çaldırdı diye düşünüyorum ya da düşürüp kırma falan mı oldu diye düşünmeye başladımbişey olmuş o zaman
ya kendisinin başına bişey geldi ya da telefonu unuttu, kaybetti vs
ama 19 saattir haber yok diyorsun 19 saat telefonu unutmak, kaybetmek için fazla uzun
başına bişey gelmiştir
İletiliyordu mesajlar 11 e kadar falan sonra da yazmadım daha da ısrarcı olmayayım diye . Telefonu mu çaldırdı acaba
o ihtimalde sana mutlaka başka telefondan sosyal medyadan vs ulaşırdı yaTelefonu mu çaldırdı diye düşünüyorum ya da düşürüp kırma falan mı oldu diye düşünmeye başladım
ArabaylaNasıl geliyor? Otobüsle mi, arabayla mı? Yani dinlenme tesisinde filan bırakmıştır belki.
Annesini tanımıyorum kardeşi de yokArkadas listesinden annesini kardesini birini bulup yazsaniza
Fazla pasifsiniz su an
Ben olsam bende onu yaparım şahsen direkt sosyal medyadan paylaşırdımo ihtimalde sana mutlaka başka telefondan sosyal medyadan vs ulaşırdı ya
benim telefonum bozulmuştu mesela birkaç gün telefonsuz kalacaktım
sosyal medyadan duyurmuştum bu durumu. ki sevgilim de yoktu merak eden arkadaşlarım olur diye paylaşmıştım
insan duyurur ulaşır bi şekilde
sizin aranızda bi sorun olmuş muydu peki ? tripli bi cevabı bi tavrı falan oldu mu ?Ben olsam bende onu yaparım şahsen direkt sosyal medyadan paylaşırdım
Arabayla
Umarım telefonuna bir şey olmuşturTaşınma telaşıyla başta mesajları görüp umursamamıştır, sonra cevap yazarım demiştir. Sonra şarjı bitmiş veya telefonun başına bir şey gelmiştir. Numaranız da ezberinde yoktur zaten, ilişki yeniymiş.
Hiçbir şey yapmadan beklemenizi tavsiye ederim.
Bakalım bekleyeyim duruma göreYani söylediğim gibi. Şarjı bitmiş veya bir yerlerde unutmuş olabilir. Bugün dönmezse en güzeli yarın sabah izin alıp bakarsınız.
hayır bir sorun yoktu aramızdasizin aranızda bi sorun olmuş muydu peki ? tripli bi cevabı bi tavrı falan oldu mu ?
Muhtemelen ghostlandım çünkü storyme bakmış bir az önceBi haber var mı?
Muhtemelen ghostlandım çünkü storyme bakmış bir az önce
Ay pislik ya
Muhtemelen ghostlandım çünkü storyme bakmış bir az önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?