İşte bunu yapmak istemiyorum tamam alacaklı benim de ben geldim kirayı almaya demek sinirimi bozuyor3ünde git kapısına
Daha önce söyledik ama birşey değişmiyorGeç verdiği bşr ay ...
açıkça 3ünde anlaştığınızı bir iki gümün sorun olmadığını ama buna özen göstermeye çalışmasını rica edin ...
Laf sokmak falan lüzumsuz hareketler
O komşu istediğinde kirayı veriyorsa durumu iyi olduğu halde, sen de gayet kira gününde isteye bilirsin burda çekinilecek hiçbişey yok
Parlak bir fikir. Denemiş olmasam denerdim.Ben olsam direkt olarak düzenli ödemesini söylerdim. Neden dogrudan söylemek yerine laf sokmayi tercih ettiniz?
İki üc yapsan alısır kendi verir ücündeİşte bunu yapmak istemiyorum tamam alacaklı benim de ben geldim kirayı almaya demek sinirimi bozuyor
İşte dükkanına gidip kirayı istemek istemiyorum kendimi kötü hissederim öyleO komşu istediğinde kirayı veriyorsa durumu iyi olduğu halde, sen de gayet kira gününde isteye bilirsin burda çekinilecek hiçbişey yok
Konuştuk zaten ama hala aynı.Laf sokmak yerine konuşmayı deneseniz? İletişim önemli.
Telefonu bende yok125tl için komşu kapısına gidilmez
Kendinizi küçük düşürmeyin
Üstelikte gerçek malsahibi siz değilken ekstra ayıp olur ailenizde mahcup ermeyin böyle ufak hırslarla
Baktınız 10unu buldu gecikme mesaj yada aramayla nazik bir hatırlatma yapın ....
İşte dükkanına gidip kirayı istemek istemiyorum kendimi kötü hissederim öyle
İnceden laf sokmak istiyorum demissiniz konunuzda. Dogrudan soyleyince degismiyorsa inceden laf sokup sonuc almayi beklemeyin. Yine en etkili yol dogrudan konusmak.Parlak bir fikir. Denemiş olmasam denerdim.
Laf sokmadım, bunun için fikir almak babında konu açtım
İşte dükkanına gidip kirayı istemek istemiyorum kendimi kötü hissederim öyle
Konuştuk zaten ama hala aynı.
Ne çok takılmış laf sokma olayına, LAF SOKMADIM fikir istiyorum
Haklısın vallaO kendini kirayı geciktirince kötü hissediyormu sen de hissedesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?