Gıcık komşu

İnceden laf sokmak istiyorum demissiniz konunuzda. Dogrudan soyleyince degismiyorsa inceden laf sokup sonuc almayi beklemeyin. Yine en etkili yol dogrudan konusmak.
Ahhh peki teşekkürler

Mesela bu ayınkini daha vermedi
Bi sonraki ayın 3ünü mü beklesem?

Evet laf sokmak için fikir istiyorum
Dan dan değil de kibarca
Konuma yorum yapacaklardan bunu rica ettim
"Ne gerek var laf sokmayaa?" Şeklinde bir öneri için yordunuz kendinizi teşekkürler.

Telefonu bende yok
Ailemin haberi var durumdan zaten onlar da tepkili ailemi mahçup etmem yani
Aynen 125 tl için kapısına gitmek istemiyorum ama bazı işlerimi de o paraya bağlıyorum ondan

Çözümlar olun Tel no alın zaten karşılaşıp selamlaşıyormuşsunuz
Çok zor değil ...
Kendinizi doldurup gıcık olup
Gıcık bir karşılık vermeye hırs etmeyin

Nezaketten ayrılmayın

Daha ziyade satır aralarında sorduğunuz şey
Nasıl çözüm bulayım değilde
Gıcık oldum nasıl gıcık etmeliyim tarzı gibi olmuş...

Telefonu bende yok
Ailemin haberi var durumdan zaten onlar da tepkili ailemi mahçup etmem yani
Aynen 125 tl için kapısına gitmek istemiyorum ama bazı işlerimi de o paraya bağlıyorum ondan
Kız sen nasıl düzene koyamadin bu işi M e g g sın sen kendine gel şaka maka biz bu parayı ödemeye bağladık gününü geciktirmeden odesen iyi olur kapına dayanmak istemiyorum de en olmadı aman elinin kiri olmazsa zam yapalım böyle geçikip duracaksa ödeme , bende gecikme zammı koyayım de geçen her gün için 1 lira fazla alayım de

Evet evet aynen valla gıcık oldum gıcık olsun istiyorum çünkü kaç kez söyledik hala aynı

yok yahu niye bekleyesin.
yarın git iste.
hem baban da rahatsız oluyormuş.
sen utanıyorsan kibarca iste birde babam düzenli ödemenizi rica etti de.
Yarın ilk işim bu olcak teşekkürler:)

Böyle bir yorum bekliyordum
Konu komşu olunca sinsiliğimi kullanamadım hahah 1 tl zam iyiymiş yaa ama bizimkilere gülerek söyledim noo dediler

Böyle bir yorum bekliyordum
Konu komşu olunca sinsiliğimi kullanamadım hahah 1 tl zam iyiymiş yaa ama bizimkilere gülerek söyledim noo dediler
az çok tanıdık burda yorumlardan bak o kiracıya da şöyle emin ol oda kabul etmeyecek koşa koşa getirecek kirayı emin ol

Max15gün geciken 125 tl için herhangi bir insanın kalbini kırmaya ,komşuya nezaketsizlik, etmeye kendinizi paragöz biri yansıtmaya gerçekten değmez ...
ben olsam kendime yakıştırıp yapmazdım
Bence sende yapmamalısın ....

az çok tanıdık burda yorumlardan bak o kiracıya da şöyle emin ol oda kabul etmeyecek koşa koşa getirecek kirayı emin ol
Yakma başımı benim

Aynen bence de amme hizmetimi yapıyorsun kiraya vermişsiniz paranı istiyorsun 125 tl için gitmek ayıp ne demek

Aileniz konussa kizimiz ise girene kadar harclik yapiyor ondan zamaninda verin seklinde etkili olabilir.
Bir iki gun neyse ama bir iki hafta surekli gec verilmez ki..

Senelik alin rakam zaten cok komik .

Bir daha konuşun bu paraya güvenerek taksite girdim , alamayınca Taksitte gecikiyor diyin. Odeme yapmadığı günün ertesi gidip paranızı alın

İlla laf sokarak söylemenize gerek yok. Dirikt söyleyin kirayı ayın 3 de istiyorum diyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…