Gıcık komşu

Bu rakam kime göre komik acaba bana her ay 125 tl gönderir misiniz arkadaşlar bu para küçümseme de meşhur kk da bu zamanda bide
Valla millet zengin bacım zaar önüne gelene 125 lira harçlık veriyor valla ben mi çok garibim bilmem benim için bir lira bir lira valla evde boşa gitmesin diye 5 kuruş biriktiriyorum ben benim 5 kuruşum bile kıymetli

Bi hesap numarası verin.Benim 3unde ödemem var üzerine ekleyip direk ben de bankaya odeyecegim o yüzden zamanında ödemeniz benim için çok önemli şeklinde bir şey uydurun.
Babanızı falan daha cok ciddiye alıyorsa o konuşsun.

Dimi öyle yapayım:)
Valla akıl akıldan üstündür diyerekten şeaptım

Bu rakam kime göre komik acaba bana her ay 125 tl gönderir misiniz arkadaşlar bu para küçümseme de meşhur kk da bu zamanda bide
Hay ağzına sağlık
Apartmanda merdiven silme parası hane başına 125 tl istense vır vır ederler 125tlye burun kıvırıyorlar bende buna gülüyorum hdggjk

Hay ağzına sağlık
Apartmanda merdiven silme parası hane başına 125 tl istense vır vır ederler 125tlye burun kıvırıyorlar bende buna gülüyorum hdggjk
Herkes zengin kim bu fakirler her gün şukadar fatura geldi diye konuları başka yerde okuyoruz heralde
Neyse ben olsam ayın 3ünde gider paramı alırım sanki size harçlık veriyor lütfediyorda sen utanican istemeye

Toptan versin 6 aylık falan yüz küsür bir para bişey desen az bir para için laf ediyo olursun tanıdıkla iş yapılmaz gerçekten

Herkes zengin kim bu fakirler her gün şukadar fatura geldi diye konuları başka yerde okuyoruz heralde
Neyse ben olsam ayın 3ünde gider paramı alırım sanki size harçlık veriyor lütfediyorda sen utanican istemeye
Ay dimi yaa
Yarın ilk işim bu olacak cidden
Gerilen niye ben oluyorsam, o gerilsin.

bir daha getirdiği zaman artık her ay 3'ü oldu mu gidip alacağınızı o parayla ödeme yaptığınızı söyleyin.

Kendi durumunu açıkla

Büyük harfle yazmak bağırmak anlamına geldiği için yasaktır, bağırmayalım ve polemiğe girmeyelim lütfen.

Kiranızı gününde istemek en doğal hakkınız. Hani ayın 3ü ile 7si arasında ödeyin diye anlaşmış olsanız neyse de spesifik bir gün belirlemişsiniz. Ödememesi komşunuzun ayıbı. Çok da güzel tavsiyeler gelmiş, birinden birini uygulayıp bir düzene koydurursunuz umarım.

Bir daha kirayı verdiğinde bir sonraki ay 3ünü geçirmemesini söyleyin. Bunda birşey yok. Muhtemelen o gün sizi görse cebinden çıkarıp verebileceği bir para bu.

Sızın 3 anlayısınızla benım 3 anlayısım farklı sanırım ayrı takvımlerı baz alıyor ha ha ha
De ve gec. Insan olan anlar

Taksit ödemem var , buradan gelen parayı direkt oraya bağladım. Zamanında gönderirseniz iyi olur. Zaten cüzi bir rakam , üzerinde konuşmaya gerek yok tekrar olarak diye dusunuyorum diyebilirsiniz.

Ayyy kendi söküğünü dikemeyen bir sinsi
Muhtaç olduğun kudret sinsiliğinde saklı M e g g güvenimizi tuzla buz etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…