Valla millet zengin bacım zaar önüne gelene 125 lira harçlık veriyorBu rakam kime göre komik acababana her ay 125 tl gönderir misiniz arkadaşlar bu para küçümseme de meşhur kk da bu zamanda bide
Dimi öyle yapayım:)Kk'nın laf sokma uzmanıM e g g laf sokmak için fikir mi istiyor :)
Bence komşunuza "125 TL size çok dokunmaz ama benim 1 aylık harçlığım bu para. Bu yüzden geciktirmemenizi rica ediyorum. " tarzı bir şeyler söyleyin.
Komikse bekleyin biraz daha üye biriksin hep beraber gülelimSenelik alin rakam zaten cok komik .
Hay ağzına sağlıkBu rakam kime göre komik acababana her ay 125 tl gönderir misiniz arkadaşlar bu para küçümseme de meşhur kk da bu zamanda bide
Herkes zengin kim bu fakirlerHay ağzına sağlık
Apartmanda merdiven silme parası hane başına 125 tl istense vır vır ederler 125tlye burun kıvırıyorlar bende buna gülüyorum hdggjk
Ay dimi yaaHerkes zengin kim bu fakirlerher gün şukadar fatura geldi diye konuları başka yerde okuyoruz heralde
Neyse ben olsam ayın 3ünde gider paramı alırım sanki size harçlık veriyor lütfediyorda sen utanican istemeye
Yaaaa çok teşekkür ederim ben bu gazla alıcam o parayıYahu konuyu okudum sonra acana baktim sonra yanlis gordum diye bi daha baktim :))
Kknin en cin fikirli hatunusun , senden iyi fikir bulacak birini tanimiyorum ben
Hakkaten pişman oldukToptan versin 6 aylık falan yüz küsür bir para bişey desen az bir para için laf ediyo olursun tanıdıkla iş yapılmaz gerçekten
+1Taksit ödemem var , buradan gelen parayı direkt oraya bağladım. Zamanında gönderirseniz iyi olur. Zaten cüzi bir rakam , üzerinde konuşmaya gerek yok tekrar olarak diye dusunuyorum diyebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?