gıcık oldum resmen

fahri konsolos

Ben giderim adım kalır mı acaba :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
8.367
5.409
248
eşim iş yerinde gerçekleşen bi olay anlattı, orda çalışan 40-45 yaşlarında mısırlı bi adam işe yeni giren 20li yaşlarda avrupalı bi kıza aşık olmuş, evlenmiş ! efendim kız muslüman olmuş kapanmış güzel güzel anlatıyo. hadi neyse dinliyorum,

bi de demez mi mısırda eşi ve çocuğu var. onlar öğrenmiş ailesiyle falan büyük sorun çıkmış mısıra yaşamayaq geri donecekmiş. bi de adama acıyo gibiydi anlatırken, beter olsun dedim çok kızdım :47:

genç kızın adamın evli olduğundan haberi var mı bilmiyorum. yoksa ona da yazık olmuş.

bu kızlarda da hiç akıl yok babası yaşında adamı mı bulmuş dedim ben de :ssz:

nefret ediyorum bu tarz insanlardan. eşimin o adama acımasına da cok gıcık oldum.

Son düzenleme:
Allah ıslah etsin ne diyelim başka bu insan görünümlülere...
evde eşin,çocuğun beklesin,,sen kızın yaşında birini bul...

Faydası olur mu bilmem ama bende gıcık oldum arkadaşım, bu erkek milletinin topuna gıcık olunası zateennn :20:

seni anlıyorum benim sevgilimde aşırı yaş farklarına normal bakıyor ve gıcık oluyorum ya.
ben de uyuz olur arıza çıkartırım valla.

sadece yaşfarkı olsa neyse, sen karını çocuğunu yanına alma burda kendine hayat kur, neyine acıyıcam ya bu adamın.

ben olsam sağlam bi kavga patlatmıştım sevgilimin başına :27:
o da bunu bilip ilerletmiyor herhalde bu muhabbetleri.
bi de ben ondan 2 yaş büyüğüm iyice uyuz kapıyorum:47:

tam uyumadan once soyledi erken kalkiyo die patlatamadim, o yuzden sinirim gecmedi ztn.

bu adam3 gun once beyin kanamasi gecirmis, esim stresten heralde dedi ben de stresten mi ah mi aldi allah bilir deyiberdim aman ne vicdansizligim kaldi ne biseyim. sanki ben ah etmisim adama. adam ah alacak napmis, islamda 4 kadina izin varmis, ki adam vize sahibi olmak icin evlenmis aslinda, oyleyse kiz niye kapanmis diyorum bilmiyorum diyor, hem kendi anlatiyo asik olmus diye hem bana kiziyo. 2 saat kavga ettik delirtti resmen. dun adami ziyarete gitti hastaneye ameliyat olmus hala beyninde kanamalar devam ediyomus, durumu kritikmis. ya tamam adama Allah sifa versin yine de bu durumu hakediyor falN demek istememistim. ailesi ah etmis olabilir ya da o kiz demek istemistim laf arasinda bi konusmaydi uzatti da uzatti sakiz etti.

Back
X