- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Dügünü en kötü ortak yapıcaz kına gecesı falan.Ama dıger evlatlarına yapıyorlarsa buna da yapsınlar.Sankı 1 yılda 20 bın kazanabıkecekteKusura bakmayın ama erkek arkadaşınızın ailesine karşıma hakkınız yok. Mantıklı ya da mantıksız onlari ilgilendirir. Birgun aile olursanız firinizi belirtirsiniz sadece. Düğün konusunda ise düğün yapmak hakkınız ama ortak noktayı bulmak lazım. Sade daha az masraflı bir düğüne ikna olması gerek.
Dügünü kına gecesı falan ortak yapıcaz Tabı bende ortak olucam.Ama dıger evlatlarına yapıyorlarsa bu evladının da kredısını ödeyebılırlerdüğün istiyorum dediğin erkek tarafının düğün yapmasını mı bekliyorsun, masrafa ne kadar ortak olacaksın?
ailenin iç meselelerine karışma hakkın yok ki. çok saçma geldi bana tavrın. isterlerse kredi çekip sokağa saçarlar. seni ilgilendirmez. düğün istiyorum diyosan iki kişi elini taşın altına koymalı, sen ve sevgilin.
Dügünü kına gecesı falan ortak yapıcaz Tabı bende ortak olucam.Ama dıger evlatlarına yapıyorlarsa bu evladının da kredısını ödeyebılırlerdüğün istiyorum dediğin erkek tarafının düğün yapmasını mı bekliyorsun, masrafa ne kadar ortak olacaksın?
ailenin iç meselelerine karışma hakkın yok ki. çok saçma geldi bana tavrın. isterlerse kredi çekip sokağa saçarlar. seni ilgilendirmez. düğün istiyorum diyosan iki kişi elini taşın altına koymalı, sen ve sevgilin.
Erkek arkadasım 32 yasına girdi.Araba aldı.Borcunu ödüyor.3 yılı kaldı.Sevgılım dügüne harcanan parayı gereksiz buluyor.Ama ben dügün istiyorum ileride.Bugün kavga etme sebebimiz kardeşi..Kardeşi 27 yaşında.1600 e çagrı merkezinde çalışıyor.Üniversiteyi 4 e tamamlamaya çalışıyor.Şuan bedelli askerlik çıktı ya ailesi destek olucak 20 bin kadar askere gitmeyecek.Ailesi de babası ev kredisi ödüyor.Annesi 2 3 aya emekli olucak.Ben de üniversiteyi 4 e tamamlasın o paraya araba alsın günah dedim.En son da bundan sonra dügün salonu şu bu gereksiz deme o parayı veriyorsan bu para hiç koymaz dedim.Bu yüzden sinir oldum.Birdaha sana birşey anlatmuyacagım dedi.Gıcık oldum ailesine de.Madem para buluyolar sevgılımın kredısını ödesınler bız de evlenelım.Neymıs askerden gelınce düzgün iş bulamazmış.1600 alıyo çocuk.3 bin falan alsa anlarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?