- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Haklısınız.Zaten ailesi benım ıcın boynunu bükmem falan diyor.Dügün konusunda yardım ederler dıye dusunuyorumaile sevgilinin bindiği arabanın kredisinin kalan yarısını ödyecek.
kendi arabalarını satıp parasını sevgiline vermişler istediğinizi yapın diye (sevgilin de babasının hesabına koymuş, o onun sorunu.)
e bu aile daha napsın yani? zaten düğün asla yapmayız para vermeyiz dememişler ki. sevgilin başta düğün istemiyor adamlar napsın?
askerlikte de zaman kaybı var, doğusu var, terörü var, psikolojisi var, meçhul kaza ve intiharlar var. siz de diyorsunuz ki onu göndermeyip bana düğün yapsınlar.
mantıklı düşünün.
Demiş bile. “O parayla bize düğün yapsınlar” yazmış geçmiş sayfalarda. Pes.ne kadar bencil ve kötü kalplisin. sizin durumunuzla bir mi ? ülke ne halde ortalık cayır cayır yanıyor evlatlarının gitmesini istemiyolar doğal olarak ama sen oğullarının bedellisini ödemesinler bizim düğünümüzü yapsınlar diyeceksin nerdeyse. çok istiyosan çalış paran kazan yap düğününü. oturduğun yerden buyurma erkek arkadaşınada.
kendi de evlenip evladı olunca görürüm bu sefer.Demiş bile. “O parayla bize düğün yapsınlar” yazmış geçmiş sayfalarda. Pes.
Size ne kardeşinin bedellisi annesinin emeklisiErkek arkadasım 32 yasına girdi.Araba aldı.Borcunu ödüyor.3 yılı kaldı.Sevgılım dügüne harcanan parayı gereksiz buluyor.Ama ben dügün istiyorum ileride.Bugün kavga etme sebebimiz kardeşi..Kardeşi 27 yaşında.1600 e çagrı merkezinde çalışıyor.Üniversiteyi 4 e tamamlamaya çalışıyor.Şuan bedelli askerlik çıktı ya ailesi destek olucak 20 bin kadar askere gitmeyecek.Ailesi de babası ev kredisi ödüyor.Annesi 2 3 aya emekli olucak.Ben de üniversiteyi 4 e tamamlasın o paraya araba alsın günah dedim.En son da bundan sonra dügün salonu şu bu gereksiz deme o parayı veriyorsan bu para hiç koymaz dedim.Bu yüzden sinir oldum.Birdaha sana birşey anlatmuyacagım dedi.Gıcık oldum ailesine de.Madem para buluyolar sevgılımın kredısını ödesınler bız de evlenelım.Neymıs askerden gelınce düzgün iş bulamazmış.1600 alıyo çocuk.3 bin falan alsa anlarım...
Erkek arkadasım 32 yasına girdi.Araba aldı.Borcunu ödüyor.3 yılı kaldı.Sevgılım dügüne harcanan parayı gereksiz buluyor.Ama ben dügün istiyorum ileride.Bugün kavga etme sebebimiz kardeşi..Kardeşi 27 yaşında.1600 e çagrı merkezinde çalışıyor.Üniversiteyi 4 e tamamlamaya çalışıyor.Şuan bedelli askerlik çıktı ya ailesi destek olucak 20 bin kadar askere gitmeyecek.Ailesi de babası ev kredisi ödüyor.Annesi 2 3 aya emekli olucak.Ben de üniversiteyi 4 e tamamlasın o paraya araba alsın günah dedim.En son da bundan sonra dügün salonu şu bu gereksiz deme o parayı veriyorsan bu para hiç koymaz dedim.Bu yüzden sinir oldum.Birdaha sana birşey anlatmuyacagım dedi.Gıcık oldum ailesine de.Madem para buluyolar sevgılımın kredısını ödesınler bız de evlenelım.Neymıs askerden gelınce düzgün iş bulamazmış.1600 alıyo çocuk.3 bin falan alsa anlarım...
Dugunu EN KOTU ortak yapicaz derken? Sizin aileniz kiz tarafina dusen herseyi ustlenecek mi mesela? Artik herkes ya birlikte yapiyor ya da hic karismiyorlar aileler yapiyor. Ikiniz birlikte calisip yapmalisiniz. Adam tek basina nasil yetsin? Ayrica arkadaslara katiliyorum. Aile ici neselelere karisamazsiniz boyle. Benim de erkek kardesim var. Bedelli icin suan yasi kucuk ama bedelliye uygun olsaydi esime sormazdim bile hemen destek olurdum. Kendimi zorlayacak olsam bile....Dügünü en kötü ortak yapıcaz kına gecesı falan.Ama dıger evlatlarına yapıyorlarsa buna da yapsınlar.Sankı 1 yılda 20 bın kazanabıkecekte
Şöyle ki erkek arkadaşım tüm beyaz esyaları alıcam ufak tefeklerı sen al dıyor.2 bucuk maas alıyor.Bin lira krediye gıdıyor.1 bucuk kalıyor ona.Annesi emeklı olunca kredının yarısını annesı ödeyecek yarısını sevgılım.Babası mesela dıger arabayı sattı.Bızımkıne parayı verdı.Alın ıstedıgınızi yapın dıye.2 gun o para bızımkınde durdu.Gerı babasına verdı.Neymıs babasınjn gunluk hesabı varmıs faızlı.Sankı kendı hesap acamıyor.Sımdı o parayı kardesı ıcın kullanacaklar eminim.Ailesiyle yüz göz olmuyacagım keske bayramda gıtmeseydım pısmanım.Sevgılımın arkadasının dugunu var.Benı de cagırdı kız.Annesı benım ıcın 3 4 defa o ga gelsin demıste gıtmiycem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?